1 Mei 2012

Nog half slapend slof ik de keuken in. Gister waren Eleanor en ik terug gekomen uit Ierland, en ik was totaal uitgeput. Vol energie was Noor naar Louis gehuppeld, terwijl ik naar huis ging om onder mijn dekens te liggen slapen. Nu liep ik in een verlaten huis rond, iedereen was weg. En mijn maag maakte ongewone geluiden, ik had honger. Snel goot ik wat droge cornflakes in een bakje waarna ik aan de eettafel ging zitten. Met mijn hand ondersteunde ik mijn hoofd terwijl ik mijn eten at. Niall had ik niet meer gesproken, wat ik jammer vond. Het enige wat ik nog van hem had gehoord was dat hij terug was in Londen, en dat hij me later wel zou spreken. Maar wanneer later was, ik had geen idee. Mijn eekhoorn deuntje begon weer te spelen en verveeld nam ik mijn telefoon op. ‘Ja?’ Bromde ik terwijl ik weer een hap in mijn mond stopte. ‘Ga zitten, ik heb geweldig nieuws.’ Piepte Noor in mijn oor, hyper als altijd. ‘Ik zit al.’ Zuchtte ik en rolde met mijn ogen. Mijn blik dwaalde naar de klok aan de muur, half twee al. Logisch dat mijn maag zo rommelde. ‘Je gaat morgen mee met mij naar Spanje, mijn oom heeft daar een huisje op een rustige camping aan het strand. Groot genoeg voor tien personen. Louis gaat mee, samen met zijn vrienden en hun vriendinnen. Ja ik weet dat je ze niet zo mag, maar zo kun je ze beter leren kennen!’ Ratelde ze door, en een diepe zucht ontsnapte uit mijn mond. ‘Ik weet het niet hoor.’ Zei ik dus maar, maar ze zag me door dat ik nee wou zeggen. ‘Awh kom op, voor maar een weekje. Daarna begint school weer. Het word echt gezellig, ik beloof het.’ Kreunend liet ik mijn hoofd op tafel vallen. ‘Wat?’ Vroeg ze argwanend. ‘Ik kan niet… laat me eerst uitpraten. Ik heb examens over twee weken, en ik moet ervoor leren. En nee dat gaat niet met jullie om me heen.’ Zei ik mompelend en Noor bleef een tijdje stil. ‘Owh, nou dat sucks.’ Had ze als enige te zien waardoor ik moest lachen. Noor was vorig jaar blijven zitten, dus zaten we niet meer bij elkaar in de klas. En ik deed mijn opleiding versneld, dus ik hoefde maar twee jaar naar school, en Noor nog twee jaar. En dit was mijn laatste, ik had nog geen idee wat ik hierna wou doen. Mijn vader wou dat ik ging werken, maar ik wist het nog niet. ‘Ik beloof, dat ik de volgende keer mee ga.’ Zei ik zuchtend en ze slaakte een opgewonden gilletje. ‘Geweldig! Maar Louis is er weer, en ik moet nog dingen doen voor morgen. Dus bye, spreek je wel weer.’ ‘Bye.’ Zei ik nog zacht, maar ze had al opgehangen. Van binnen voelde ik opluchting. Ik had de perfecte smoes gevonden om niet mee te hoeven gaan. Maar ik zou de volgende keer mee moeten, en er zou zeker een volgende keer komen. Moeilijk kwam ik overeind en zette mijn spullen op de aanrecht. Nu maar die boeken tevoorschijn halen.

Srry voor de tijdsprongen, maar anders word het zo saai...

Hebben jullie de nieuwe single van Taylor Swift al gehoord? Zo niet, zoek hem op, We are never ever getting back together, hij is sick!

Reacties (13)

 • Semantiek

  aaaah nee kom op nooouuuu. toen noor met dat plan kwam, dacht is echt zo van: YES, dit gaat nog leuk worden! maar gaat dat kind weer niet mee hoor... pfoee. *drukt snel op 'volgend hoofdstuk'*

  9 jaar geleden
 • RecklessGirl

  Ja, dat is een geweldige song!! x

  9 jaar geleden
 • LStyles212

  ze moet egt meegaan!!
  snellverdahh <3

  9 jaar geleden
 • Eekjuu

  Ik heb hem gister de hele tijd geluistert!

  9 jaar geleden
 • Bethel

  Awh waarom gaat ze nou niet mee!? :'(
  Laat haar dan zoals JFien al zegt Niall zien met uitzwaaien ofzo?
  Snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen