9 Mei 2012

De week kroop voorbij. Ik bereidde me goed voor op mijn examens die over een paar dagen begonnen. Vandaag zou Noor weer terugkomen, ergens waar ik naar uitkeek, omdat ik haar zo gemist had. We waren nooit langer dan een paar dagen uit elkaar geweest, dus het was zwaar. Niall had een keer gebeld, maar zei dat hij op vakantie was met vrienden. Dus kon hij niet afspreken, ergens baalde ik wel, hadden we elkaar na zoveel jaar gevonden. En dan praten we niet, gaan we niet op dates of iets. Gewoon niets. Opeens ging mijn eekhoorn ringtone af, die ik zo gemist had. ‘Hallotjes!’ Werd er meteen in mijn oor geschreeuwd zodra ik had opgenomen. ‘Ook hallo.’ Grinnik ik en hoor gelach op de achtergrond. ‘Ik ben weer terug, het was zo gezellig! En iedereen wil dat jij de volgende keer ook meekomt! En je gaat mee! Dus wanneer je school af is, ga je mee.’ Zegt ze super hyper waardoor ik moet lachen. ‘Ik heb toch gezegd dat ik meeging?’ Zeg ik en ze juicht en hoorde haar schreeuwen. “Ze gaat mee jongens!” ‘Ben je dronken?’ Vroeg ik aan haar en ze grinnikte. ‘Nee, gewoon hyper. Maar ik spreek je wel weer, mijn koffer komt. Bye.’ En ze had opgehangen. Met een domme glimlach keek ik voor me uit. Wat nu te doen? Mijn moeder hoorde ik roepen, dus rende ik naar beneden. ‘Wat is er mam?’ Glimlachte ik en zag haar achter het fornuis staan, iets wat steeds vaker gebeurde. ‘Ik dacht, misschien kunnen we samen koken. Ik maak macaroni.’ ‘Graag.’ Ik sprong op en ging naast haar staan terwijl ik in een pan roerde. ‘Dus hoe is het met Eleanor?’ ‘Haha goed hoor, ze is net terug van vakantie.’ Grinnikte ik. ‘En Nikki en Denise?’ ‘Goed denk ik, Nikki heeft het uitgemaakt met Lucas, en Denise is gewoon zichzelf.’ Grijnsde ik waardoor mijn moeder ook moest lachen. ‘Nodig ze anders een keer uit te blijven slapen, vanavond zou kunnen. Je vader en ik gaan een weekend weg met zijn werk vanavond, en je zussen gaan uit volgens mij. Dus je bent helemaal alleen dan.’ ‘Ja ik zal ze vragen, Noor zal wel geen zin hebben. Dus ik vraag Nikki en Denise wel.’ Lachte ik. ‘Oke afgesproken. Bel ze maar, anders dan hebben ze al plannen voor vanavond.’ Grijnsde ze en ik gaf haar een kus op de wang. ‘Ok, bedankt mam.’ ‘Graag gedaan lieverd.’ En ik rende weer terug naar mijn kamer.
‘Hi Nikki, misschien een beetje laat, maar heb je zin om met Denise en mij te logeren, bij mij.’ Vroeg ik en beet op mijn lip. ‘Ja leuk, hoe laat vanavond?’ ‘Ehm acht uur?’ ‘Is goed tot dan.’ En ze had opgehangen. Zo Denise kwam al, en Nikki nu ook. Het zou geweldig worden, zoals altijd. Nikki klonk nog steeds verdrietig, het was duidelijk dat ze niet meer bij elkaar zouden komen. Poor child. Maar ze was beter af zonder hem, geen drama meer rond hun. ‘Eten lieverds!’ Hoorde ik mijn moeder roepen en op de gang waren Katy en Amanda al weer gillend naar beneden aan het rennen op hun torenhoge hakken, nog nooit had ik ze normale schoenen zien dragen. Zelfs mijn vader droeg hakken, alleen dan mannen hakken, en ik als enige van onze familie niet. Op mijn gemak liep ik naar beneden, vanavond zou zo gezellig worden.

<3

Reacties (8)

 • XJunaHoranX

  9 mei!!! mijn verjaardag hoera! leuk hoofdstuk, ik ben helemaal verslaafd aan je verhaal!

  7 jaar geleden
 • Pale

  Tss . Lekker mn bday overslaan?:c
  X 4 Mei <3

  8 jaar geleden
 • LStyles212

  snellverdahh<3

  9 jaar geleden
 • Euforia

  Haha leuk! Snel verder!x
  Het is nu mijn verjaardag in dit verhaal ^^

  9 jaar geleden
 • Mathiii

  Ik snap echt niet dat ze dat allebei niet doorhebben dat ze elkaar via vrienden (zouden moeten) kennen haha xx snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen