Foto bij 101.2 Charlie McFly

Nope, dit was dus nog niet het einde:). Nog een paar hoofdstukjes, al weet ik van mezelf dat ik het zo lang mogelijk uit ga stellenxD.
Ik ben alleen een klein beetje inspiratieloos, hopelijk wordt dit niet te slechtxD.

'Harry, and this one?' vroeg ik zonder ook nog maar echt van de laptop op te kijken. Ik was huizen aan het kijken, maar echt veel nut had het nog niet gehad.
Harry wilde graag een best groot huis, maar beide hielden we niet bepaald van modern.
Wat ik voornamelijk belangrijk vond was dat het een huiselijk-huis gaat worden. Oké, dat klinkt vaag. Maar zelf was ik in een klein rijtjeshuis opgegroeid dus dat hele grote zat er bij mij gewoon nooit in.
Harry kwam naast me op de bank zitten en samen keken we de site door. Verschillende foto's waren erop te zien en tot nu toe leek het me wel wat. Alleen zou je dat natuurlijk veel beter voor jezelf kunnen zien.
'I like it,' mompelde Harry, meer tegen zichzelf dan mij. 'You have a good taste my love,' grinnikte hij, waarna hij een kus op mijn wang drukte.

Tijdsprong van 4 dagen
Hand in hand met Harry lopen we het pad naar het huis voor ons op.
De makelaar staat al te wachten en geeft vriendelijk een hand als we recht voor haar staan. Ze begint met een of ander saai praatje waar ik eigenlijk niet echt naar luister en dan neemt ze ons mee naar binnen.
Meteen stonden we al in een nogal grote hal, en nieuwsgierig keek ik om me heen. Het was wat groot, maar toch zag ik mezelf hier best wel wonen.
Ik keek even rechts van me, waar Harry nog steeds met mijn hand verstrengeld in de zijne stond. Zijn blik was onbeschrijfelijk. Vol bewondering keek hij de gang door. Het deed me goed om hem zo te zien kijken, en dan was dit trouwens alleen de gang nog maar.
We liepen door naar de woonkamer, die grensde aan de keuken.
Dit vond ik dan wel weer heel mooi. Het was minder groots dan de hal en ik zag mezelf hier serieus nog best wel wat (proberen) te koken. Of eigenlijk zou kijken hoe Harry kookt een beter idee zijn, want bij hem is het tenminste wel te eten.
Ook Harry leek het tot nu toe wel mooi te vinden. En de makelaar keek ons geamuseerd aan, waarna ze ons nog wat nutteloze feitjes vertelde.
Als je verder door de keuken heen liep, kwam je in de serre uit. Het was ongelofelijk licht, wat best logisch is in een serre, maar toch was het zeker mooi.
De tuin was nogal groot en ik zag zelfs twee goals staan. Als we dit huis zouden kopen, weet ik nu al dat de jongens zo veel mogelijk hier in de zomer komen BBQ'en.
Binnen een half uur was ik zo'n beetje helemaal verkocht. Het huis had 4 slaapkamers, 2 badkamers en dan nog 4 kamers over. Waarvan er een als gameroom in gebruik was, de tweede als bioscoopzaal, de derde als een kantoor en midden in de vierde stond een vleugel (zo'n piano dinges). Ik zag mezelf hier al helemaal wegdromen met een gitaar in mijn handen. De kamer met de vleugel had zelfs een balkon met uitzicht op de tuin.
'You like it, don't you,' fluisterde Harry in mijn oor toen de makelaar eventjes niet oplette. Ik knikte en hij grinnikte om mijn iets te uitbundige knik. 'I love your smile like this,' zei hij, waarna hij me een kus op mijn voorhoofd gaf.
Ik glimlachte en de verdomde (sorry voor mijn taalgebruik) makelaar verstoorde ons kleine momentje door te vragen of we haar wilde volgen naar de tuin die nogal groot was.
Niet dat ik dat trouwens heel erg vond ofzo, want ik heb altijd al een hekel gehad aan mijn ouders op het moment dat ze zeiden dat ik niet mocht voetballen in onze tuin. Maar mijn persoonlijke favoriet bleef toch serieus wel echt de buitenkeuken.
Na nog even rond te hebben gekeken moest de makelaar weer naar een andere afspraak en moesten Harry en ik beide weer aan het werk. Ik naar de studio en Harry had een of ander interview.
Zonder de paparazzi die al die tijd voor het huis had staan wachten een blik waardig te gunnen, liepen Harry en ik terug naar de auto opweg naar huis.
'I liked it,' vertelde Harry, waarna ik instemde. 'I know you did,' lachte ik. Zijn glimlach was gewoon onbetaalbaar geweest. Hij zag het echt helemaal zitten en om eerlijk te zijn sloot ik me daar bij aan. Ik denk dat ik daar serieus gelukkig kan worden, met mijn Harry, onze lieve dochter en de twee kleintjes die op komst zijn.

Reacties (9)

 • Tumblah

  me gusta!

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  Ziet er netjes uit (:
  snel verder

  7 jaar geleden
 • Sorr

  Ik wil er ook wel woonenn! x

  7 jaar geleden
 • nialldream

  Snelverder<333333.!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  super geweldig mooi en goed geschreven(H)!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen