Foto bij 0.10

Aan dit hoofdstuk kun je zien dat het nog voor de uitgave van TMH ha ^^

Ik begon te lachen. Met mijn vingers ging ik geconcentreerd elk detail in zijn gezicht af.
“Je bent echt veranderd deze maanden, Edward.” merkte ik op. Harry kreunde.
“Edward? Serieus?”
Ik knikte.
“Iedereen noemt je Harry of Harold. Of Hazza. Ik noem je Edward. Al is dat niet zo’n leuke naam.” merkte ik op. “Excuse me?” vloog Harry uit en hij keek me boos aan. Ik grijnsde.
“Zeg nou zelf.” Harry zette me weer neer op de bank en hij stond op. Er stond een frons tussen zijn wenkbrauwen.
“Je cola.” zei hij plotseling en hij liep weg. Ik begon verbaasd te lachen en ik pakte mijn glas cola op, waarna ik er een klein slokje van nam. Op dat moment kwam Gemma weer binnen. “En?” zei ze terwijl ze met haar wenkbrauwen wiebelde. Ik glimlachte.
“Alles is weer goed.” En ik voelde een gelukkig gevoel over me heen gaan. Gemma plofte naast me neer en nam een slok van haar thee. We kletste gezellig over Londen en de struggles die daar bij hoorden.
Na tien minuten kwam Harry binnen met zijn iPhone, boxjes en laptop. Ik kuchte hard en Gemma mompelde onschuldig iets over verslaafdheid. Harry keek ons achterdochtig aan en plaatste toen alles op de salontafel. Hij startte de laptop op en zette ondertussen de boxjes aan. De iPhone plaatste hij in de boxjes. “Wat ga je doen?” vroeg ik nieuwsgierig. Harry gebaarde me om stil te zijn. Ik trok mijn wenkbrauw op en keek Gemma even aan.
“Ladies. You have the rare opportunity to listen to a few new songs of One Direction. Nobody knows about these songs yet, except us and the management of course. They are for our next album. Okay?” zei Harry terwijl hij grijnsde. Ik slaakte een opgewonden kreetje.
“Play it!”
Harry tikte een paar keer op het schermpje van zijn iPhone. Een paar seconden later hoorden we de eerste klanken van een liedje. Met open mond luisterde ik ernaar. Toen het liedje afgelopen was, keek ik Harry glimlachend aan. “Do Niall and Louis have a solo in this song or am I crazy?” merkte ik op. Harry grijnsde. “You’re not crazy. They do have a solo. We’ll probably make the directioners really happy.” Ik zag hoe Harry’s grijns veranderde in een liefdevolle glimlach, voor zijn fans. Ik kreeg er bijna tranen in mijn ogen van. Het was even stil.
“Do you want to hear another new unheard song?” verbrak Harry de stilte. Ik dacht even na en keek toen Gemma aan. Beiden schudden we langzaam ons hoofd.
“I think it’ll be nicer if we just hear it at the same time as everybody will.” merkte ik op. Harry knikte begrijpend. “I understand that.”
Opeens schoot me wat te binnen. Ik fluisterde het in Gemma’s oor zodat Harry het niet kon horen. “Waarom heb je eigenlijk je tas uitgepakt? We moeten Harry toch eigenlijk weer meenemen naar huis?” Harry keek ons geïrriteerd aan. Ik grijnsde en stak mijn tong uit.
“Heb ik ook niet gedaan. En dat komt wel goed.” antwoordde Gemma hardop terwijl ze me een knipoog gaf. Harry rolde met zijn ogen. “Girls.” mompelde hij erachteraan. Het was weer even stil. Ik keek naar Harry. Hij was diep in gedachten, zo te zien. Zijn groene glanzende ogen tuurde peinzend naar een punt. Zijn huid was nog steeds een beetje vettig en zijn krullen waren heel erg gaan pluizen. Maar nog steeds zag hij er goed uit. Ik glimlachte trots. En hij was mijn beste vriend.
“Harry,” begon ik, “maybe you should take a shower.” Harry keek me fronsend aan. Ik grinnikte.
“Look in the mirror.” gebaarde ik. Harry liep gehoorzaam naar de gang. Ik liep hem achterna. Ik zag hoe Harry in de spiegel keek. “Jesus!” vloekte hij terwijl hij naar zijn krullen greep. Ik begon te lachen. Harry draaide zich om en keek me aan. Hij glimlachte. Tijdens die stilte staarden we elkaar aan.
Een vreemd gevoel drong door in mijn onderbuik. Hierdoor fronste ik mijn wenkbrauwen. Harry stak zijn hand uit, pakte me bij mijn schouder en trok me langzaam naar hem toe. Toen ik dichtbij hem stond, pakte hij met zijn grote handen mijn gezicht vast. Ik schrok toen hij met zijn gezicht dichterbij kwam. Even later voelde ik zijn lippen op mijn voorhoofd, vlak tussen mijn wenkbrauwen. Ik zuchtte.
Harry liet me los en begon te lachen toen hij mijn gezicht zag. “Je dacht dat ik je ging zoenen hè?” zei hij grijnzend. Ik rolde met mijn ogen en stak mijn tong uit. “Dat dacht ik ja. Tjee.” mompelde ik. Harry keek me glimlachend aan, maar zijn blik veranderde naar serieus.
“Zou je het willen?” ging hij door. Ik trok mijn wenkbrauwen op. Weer een vreemd gevoel in mijn onderbuik.
“Why? Zou jij willen?” merkte ik op, niet wetend wat te zeggen. Harry zei niks maar keek me alleen gespannen aan. Toen ik besefte dat hij wel wilde, sperde ik mijn ogen open.
“Waarom?” zei ik toen ik zenuwachtig zag hoe Harry heel dicht tegen me aan ging staan. Harry zei nog steeds niks maar keek me met een vreemde blik aan. Ik wilde van alles zeggen, maar er kwam niks uit. Hierdoor trilde mijn lippen en hingen ze een stukje uit elkaar.
“Did you know you’re beautiful?” fluisterde Harry. Zijn adem blies zachtjes in mijn gezicht. Ik was stil. Wat wilde Harry hiermee? Het was weer stil, waarbij Harry en ik in elkaars ogen staarden. Harry pakte met zijn grote handen weer mijn gezicht vast en hij bewoog zijn gezicht langzaam naar me toe. Toen onze lippen één centimeter van elkaar verwijderd waren kwam het beeld van Caroline voor mijn ogen. Net toen Harry zijn lippen op de mijne wilde drukken, trok ik me van hem los. Ik zette gelijk een stap van hem vandaan. Harry keek me verwonderd aan.
“Je hebt een vriendin, Harry. Een fucking vriendin!” zei ik vol afschuw. “Zo ken ik jou niet!”
Harry’s blik veranderde en hij staarde naar de grond.
“Het probleem is,” begon hij plotseling, “ik heb geen gevoelens meer voor Caroline.”


(He he, eindelijk wat liefde tussen de twee woehoe)

Reacties (7)

 • LynnBlack

  Shalalalallallala go on and kiss the girl!;)
  Nieuwe fan erbij, ik heb nog een lange weg te gaan maar ik ga je verhaal uitlezen wees daar maar zeker van ;p

  6 jaar geleden
 • xmiepie

  new abbo!
  woehoeee, kisss her.
  haha,
  snel verderr x.

  7 jaar geleden
 • LauratjeH

  C'mon c'mon kiss her
  Snelllll verderrrrrr

  7 jaar geleden
 • Xanthan

  Jaaaaa, dump Caroline!!
  En kus haar daarnaa x)

  Snel verder (:

  7 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  Oke! Nieuwe abo!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen