Volgende stukje 16+ of niet?

11 september 2012.

Ik had die ochtend nog eventjes met Niall gepraat en volgens mij geloofde hij me ook wel. Ik snapte ook niet waarom hij zo vroeg belde want toen ik opnam was het 6 uur, dus het was 5 uur in Engeland. Nog steeds waren de meisjes boos op mij en dat lieten ze ook duidelijk merken. Ze hadden allemaal roddels verzonnen over mij en mijn liefde voor Niall, zo dat ik hem omgekocht had, of dat hij gewoon medelijden met me had omdat ik niemand kon krijgen. De vreselijkste dingen had ik voorbij komen horen en ik was dan ook blij dat de school nu bijna klaar was. Nog 3 minuten en dan ging de bel en kon ik snel naar de bus rennen. Vandaag hoefde ik gelukkig niet alleen met de bus want Torri was bereid om een uur op mij buiten te wachten om samen te gaan. Gek kind was het ook. Zijn middelbare school zat tegenover mijn school en dat was wel handig. Zuchtend pakte ik mijn spullen in toen ik de bel door het lokaal horen galmen. Snel stopte ik mijn etui in mijn tas en de rest van de boeken pleurde ik er ook in. Zin om mijn boeken in mijn kluisje te leggen had ik niet en dus besloot ik ze maar gewoon mee naar huis te nemen en nu naar Torri te vluchten. Toen ik buiten kwam zag ik al een hele grote groep opgewekte meiden in een groepje staan. Vluchtig keek ik om me heen om Torri te zoeken voordat ik allemaal opmerken naar mijn hoofd kreeg geschreeuwt. ‘Roxy!’Galmde het over het plein en een glimlach verscheen op mijn gezicht toen ik Torri naar me toe zag hobbelen. ‘Hey pikachu! Wat is daar aan de hand?’Vroeg ik aan mijn beste vriend en ik wees naar de groep meisjes. ‘Geen idee, ze stonden er al toen ik hier wachtte en ze blijven maar gillen en meisjes achtig praten,’Vertelde Torri en hij sloeg zijn ogen naar de hemel. Arme Torri. Ik sloeg mijn arm om het jongentje heen en sleurde hem toe mee naar de bushalte. Toen we halverwege waren met lopen hoorde ik een heeele bekende stem mijn naam roepen..

Met een ruk draaide ik me om en ik zag Niall staan met een hele groep meisjes achter zich. Wacht.. Wat deed Niall hier? Toen hij doorhad dat ik hem zag spreidde hij zijn armen en ik rende er zo in. Ik sprong een beetje en sloeg toen mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel. ‘Hey babe,’Fluisterde Niall in mijn oor en hij plantte een kus op mijn mond. Achter me hoorde ik veel gefluister, maar op de een of andere manier was ik daar wel aan gewend. Niall drukte me tegen zich aan en draaide een rondje met me. ‘Ik heb je gemist Ni,’Fluisterde ik terwijl ik mijn hoofd in zijn nek begraafde. ‘Ik jou ook Rox,’Fluisterde hij en toen ik opkeek zag ik zijn ogen twinkelen. Langzaam zette hij me weer neer op de grond en draaide zich om naar het groepje meisjes waarvan er nu al een stuk of 100 meisjes waren. ‘Sorry iedereen! Ik moet gaan!’Riep hij en hij zwaaide eventjes. Een paar meisjes giechelden en probeerde zijn aandacht te trekken. Niall zag het blijkbaar niet want hij plantte nog een kus op mijn mond en sleurde me toen aan mijn hand mee. ‘Wacht! Niall, Torri moet ook mee!’Vertelde ik hem en ik zag zijn uitdrukking even veranderen. Ik liet Niall zijn hand vast en liep naar Torri toe die er een beetje verbaasd bij stond. ‘Kom, Tor! Dan stel ik je voor aan Niall!’Jubelde ik en ik wenkte hem mee. Als een braaf hondje liep hij achter me aan. Toen we voor Niall stonde keek hij verlegen naar de grond. ‘Torri dit is Niall, Niall dit is Torri!’Stelde ik ze aan elkaar voor en Torri gaf een waterig glimlachje aan Niall. ‘Oh, dus jij bent degene die mijn vriendinnetje af wil pakken,’Vroeg Niall plagerig aan Torri alleen Torri zag de grap er niet in. ‘Nee, echt niet!’Stotterde hij en zijn gezicht stond serieus. Niall lachte hard. ‘Ik maakte maar een grapje mate!’Stelde hij Torri gerust en hij gaf Torri een vriendschappelijke knuffel. ‘Waarom ben je eigenlijk hier?’Vroeg ik nieuwsgierig toen we met z’n 3en naar Niall zijn auto liepen. ‘Omdat ik je miste,’Vertelde Niall mij terwijl zijn ogen druk twinkelden. Een ‘awh’ geluidje klonk uit Torri zijn mond en beschaamd keek hij ons aan. ‘Sorry,’Mompelde hij terwijl hij rood werd. Ik lachte zachtjes. ‘Maakt niks uit Tor,’Stelde ik hem dit keer gerust en ik aaide over zijn haren. Met z’n 3en stapte we in Niall zijn auto en vervolgde we onze weg naar huis.

‘Plassen, plassen, plassen, plassen!’Riep Torri toen we bij mijn huis aangekomen waren en hij sprong meteen uit de auto en rende naar mijn voordeur. Ik stapte langzaam uit de auto en ik zag nog hoe mijn moeder Torri verbaasd binnen liet. ‘Hallo mevrouw van Loon!’Gilde hij nog en toen was hij al naar de WC gelopen. ‘Wat zei hij nou?’Vroeg Niall aan mij die niks van Torri zijn Nederlandse woorden had begrepen. ‘Hij moest plassen,’Lachte ik en Niall lachtte mee. ‘Hallo mevrouw van Loon,’Sprak Niall beleefd toen we bij de voordeur aankwamen en hij stak zijn hand uit. Mijn moeder trok hem in een knuffel en geschrokken knuffelde Niall terug. ‘Hallo jongen,’Glimlachtte ze en toen liep ze weer naar binnen. Niall draaide zich naar mij om en lachtte. ‘Ik mag jou moeder wel!’Jubelde hij en toen huppelde hij naar binnen. Ik achtervolgde de huppelende jongen naar binnen en ik zag hem al bij mijn vader staan die hem nors aankeek. ‘Roxy, wie is dit?’Bromde mijn vader boos in het Nederlands naar mij. ‘Dit is mijn vriendje,’Vertelde ik hem en ik keek hem een beetje angstig aan. Mijn vader was altijd heel keurend en Stan mocht ie ookal niet. Hij heeft nooit echt normaal tegen Stan gedaan. Het rare was wel dat mijn vader helemaal weg was van Torri. Die 2 waren de beste maatjes. ‘Hoe oud is die jongen wel niet?’Bromde mijn vader verder en hij keek afkeurend naar Niall. Niall ging ongemakkelijk op de bank zitten en plukte een beetje aan zijn trui. ‘Achttien,’Mompelde ik en ik trok Niall weg van de bank. ‘Wij zijn naar boven, houdoe!’Gilde ik en ik liep naar boven met Niall nog steeds meesleurend. ‘Volgens mij mag jou vader mij niet,’Mompelde Niall en hij liet zich op mijn tweepersoonsbed vallen naast Torri die al rustig op ons zat te wachten. ‘Mijn vader mag niemand, behalve Torri,’Vertelde ik Niall en Niall keek een beetje bedroefd. ‘Fijn.’ Torri stond op en trok zijn t-shirt naar beneden. ‘Ik ben er vandoor, doei Ro!’Jubelde hij en hij plantte een kus op mijn wang en verdween toen door het dakraam. Niall keek de jongen verbaasd na. ‘Waarom gaat hij over het dak? Dadelijk valt hij!’Riep hij verbaasd en hij sprong op om naar het raam te lopen. Ik ging voor hem staan en drukte hem terug op het bed. Daarna ging ik boven hem hangen en plantte een kusje op zijn neus. Niall grinnikte en trok me dicht tegen zich aan. ‘Ik hou van je Rox,’Fluisterde hij tegen mijn lippen voordat hij zijn lippen er echt op plantte. Opnieuw voelde ik de kriebels in mijn buik en rustig kustte ik terug. Ik voelde zijn tong binnendringen en genieten speelde onze tongen een liefdes spelletje. ‘Ik ook van jou Ni.’

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen