Foto bij 0.14

Is het mogelijk kudo's te verwijderen? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat wist ik niet- sad face lol

“What’s up?” grijnsde ze. “Ik heb geen kleren! Zorg dat je Harry weghoudt bij de gang zodat ik naar mijn kamer kan!” fluisterde ik gehaast. Gemma grinnikte.
“Wat is er met mij?” hoorde ik Harry’s stem opeens van heel dicht bij. Ik gilde van schrik en trok de deur met een klap dicht. Ik hoorde Gemma tegen Harry praten: “Harry! Naar de woonkamer! Ze moet naar haar kamer.” “Ja, en?” reageerde Harry. “Ze heeft geen kleren bij zich.” hoorde ik Gemma zeggen en ik sloeg mezelf voor mijn hoofd.
“Niet?” Harry klonk opeens heel nieuwsgierig. Net op tijd draaide ik de deur op slot, want ik zag de klink naar beneden gaan.
“HARRY! FUCK OFF!” riep ik. Ik hoorde Harry lachen. “Harry! Maak dat je wegkomt!” hoorde ik Gemma zeggen. Na een tijdje geluisterd te hebben hoorde ik niks meer. Ik deed de deur weer open en spiekte door het kiertje. Niemand. Ik raapte al mijn spullen bijeen en spurtte naar de kamer waar ik ook had geslapen - vergetend dat het Harry’s kamer was. Ik gooide de deur open. Harry stond naast het bed. Hij keek op.
“Oh mijn god!” piepte ik terwijl ik de deur weer dichtgooide en terug spurtte naar de badkamer. Ik deed de deur op slot. “Oh mijn god.” fluisterde ik terwijl ik verbijsterd naar mezelf in de spiegel keek. WHAT JUST HAPPENED?!
Ik hoorde plotseling geklop. “Wat?” zei ik, ietwat benauwd. “Hey... Spijtig dat dat gebeurde.” hoorde ik Harry zeggen. “Shut up Styles. We weten allebei dat jij dat leuk vond.” zei ik. Ik hoorde Harry grinniken. “Misschien kan je iets voor me doen hè? Als goedmakertje?” zei ik. “Ja is goed. Wat?” “Breng mijn tas hierheen.” zei ik op een commanderende toon. “Oké! Be right back!”
Even later werd er weer geklopt op de deur. Ik draaide deur van het slot en deed ‘m een heel klein beetje open. Ik stak mijn hand uit en een tas werd in mijn handen gepropt. “Thank you!” zei ik vlug voordat ik de deur weer dichtdeed en op slot draaide. Ik begon me weer aan te kleden. Ik besloot een kort broekje en hemdje aan te doen. Toen ik weer aangekleed was deed ik de deur wijd open zodat het wat koeler werd in de badkamer en al het stoom van het douchen weg kon vloeien.. Ik slaakte een kreetje van schrik toen ik Harry zag staan.\
“Stond je hier al de hele tijd?” zei ik fronsend. Harry knikte grijnzend en liep ook de badkamer in. Harry stond schuin achter mij terwijl ik mijn haar borstelde. Ik keek hem via de spiegel fronsend aan. Toen ik alle klitten uit mijn haar had gehaald legde ik mijn borstel weg. Dit scheen een teken te zijn voor Harry om naar voren te lopen en tegen me aan te gaan staan. Zijn handen omsloten mijn heupen. Ik voelde mezelf knalrood worden en ik probeerde mijn haar voor mijn gezicht te laten vallen. Ik hoorde Harry achter me grinniken.
“Ik zie het heus wel hoor.” fluisterde hij in mijn oor. Ik rolde met mijn ogen en pakte een watje en het make-up removerflesje. Ik deed wat remover op het watje en smeerde het toen half uit over mijn ogen. Ik deed alsof het me niks boeide, maar voelde ondertussen duidelijk Harry’s willy tegen mijn kont aan gedrukt.
“Perv.” mompelde ik terwijl ik verder ging met het make-up van mijn gezicht afhalen. Harry begon te lachen. “Dat hoorde ik.” fluisterde hij terwijl ik opeens zijn lippen op mijn blote schouder voelde. Een rilling ging over mijn rug. Harry’s lippen verplaatste zich naar mijn nek, vervolgens naar mijn kaak, en toen naar mijn wang. Hij bleef daar hangen. Ik zuchtte lichtjes en draaide mijn hoofd naar de zijne toe. “Why?” mompelde ik terwijl ik in Harry’s ogen staarde. Harry glimlachte waterig terwijl hij zijn schouders ophaalde. “Geen idee.” fluisterde hij. Ik schrok toen ik opeens zijn lippen zachtjes op de mijne voelde. Uit reflex kuste ik hem terug. We leken nu net wel Jack en Rose van Titanic. Ik voelde hoe Harry me langzaam omdraaide. Onwennig legde ik mijn handen in zijn nek en ging ik op mijn tenen staan vanwege ons lengteverschil. Ik besefte nauwelijks wat ik deed.
Uiteindelijk haalde ik mijn lippen van de zijne af. Harry’s groene ogen boorden in de mijne. Met een duim veegde hij waarschijnlijk nog een restje remover onder mijn oog weg. Ik bloosde en draaide me weer om. Harry liet me los. Via de spiegel zag ik een vrolijke twinkeling in zijn ogen. Ik zuchtte en pakte mijn föhn uit mijn tas. Ik wilde ‘m net aanzetten, toen Harry me tegenhield.
“Heb je spijt?” zei hij terwijl hij me onderzoekend aankeek. Ik zuchtte weer. “Ik weet het niet, Harry. Het was fijn, maar het idee dat ik ervoor zorg dat je vreemd gaat spreekt me niet echt aan.” zei ik. Harry keek me aan en knikte toen. “Dat snap ik.” antwoordde hij. “Maar morgen kom ik bij je terug en dan kunnen we ongesto-” Ik onderbrak Harry door mijn föhn aan te zetten. Ik begon te lachen toen ik Harry’s gezicht zag. Natuurlijk wist ik wat hij wilde zeggen. Harry liep maar weg, naar de woonkamer. Ik föhnde mijn haar zo goed als het kon en deed toen een beetje eyeliner op. Daarna propte ik alles in mijn tas en zeulde deze mee naar de woonkamer.

Reacties (4)

 • Puellae

  super verhaal!!
  snel verder! !
  (hoofdstuk om te vieren dat je nieuwe abo hebt? ^^ )

  x

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  oehh.
  snel verder..
  xx

  6 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  Oh my gash. Zo cute. <3

  6 jaar geleden
 • Xanthan

  Aaahh <3
  Kissings <<3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen