Foto bij 0.18

"Please know I didn't 'dump' caroline. This was a mutual decision. She is one of the kindest, sweetest people I know. Please respect that." - Harry Styles

“Hallo, met Carin.”
“Hey mum, this is your daughter!”
“Oh! Hello darling, what’s up?”
Ik grinnikte even om haar woordkeuze.
“I don’t have school tomorrow, so I wondered if I could sleep here.”
“Erm, yeah. That’s fine! But do you have any clothes or...?”
“Erm no, I don’t. I’ll come over in ten, okay?”
“That’s okay sweetheart. See you!” hoorde ik mijn moeder zeggen en we hingen op. Op dat moment kwam Gemma weer boven. Ze keek blij.
“Je mag blijven slapen!” zei ze enthousiast. Ik grijnsde.
“Ik mag ook van mijn moeder! Zullen we nu dan naar mijn huis om mijn spullen te halen?” stelde ik voor.
Gemma knikte en we liepen naar beneden. Anne en Robin zaten op de bank TV te kijken.
“Mam, we gaan even naar haar huis om haar spullen op te halen.” zei Gemma terwijl ze naar mij blikte. Anne glimlachte en knikte. “Ga je gang.”
Gemma en ik liepen terug de gang in. “Ik ga zonder jas je weet zelf, alles boy.” zei ik stoer. “Ik ga met jas- je weet wel brooo!” zei Gemma op dezelfde toon. Als swagmasters liepen we naar buiten. Toen we de oprit afliepen, kwam Harry juist aanlopen.
“Harry!” zei Gemma enthousiast. Harry keek op en hij glimlachte toen hij ons zag. “Hey girls.” groette hij ons terwijl hij bij ons kwam staan. Eerst gaf hij Gemma een knuffel. Toen knuffelde hij mij en drukte zonder dat Gemma het doorhad een vluchtige kus op mijn slaap.
“Wat gaan jullie doen?” zei hij nieuwsgierig. “We gaan naar mijn huis, mijn spullen halen. Ik blijf hier slapen vannacht.” zei ik terwijl ik naar hem grijnsde. Harry grijnsde. “Gezellig.” reageerde hij.
“Maar ze slaapt wel bij mij!” kwam Gemma er gauw tussen terwijl ze Harry met half-dichtgeknepen ogen aankeek. Harry keek zijn zus boos aan. “Het is mijn beste vriendin!” zei hij terwijl hij een arm om mijn schouders heen sloeg. “En ze is ook gewoon mijn vriendin!” zei Gemma toen ze me van Harry los trok. “She’s mine.” fluisterde Harry en hij trok me weer in zijn armen. Ik lachte. “Guys! We kunnen ook gewoon met z’n drieën op één kamer!” zei ik en ik maakte me van Harry los. “Jullie gaan maar lekker bekvechten, ik ga naar mijn huis.” zei ik en ik liep weg.
“We komen al!” hoorde ik Gemma toen achter me schreeuwen en even later liepen ze naast me. Ik rolde glimlachend met mijn ogen. Harry liep links van me en Gemma rechts, dus ik sloeg mijn armen om hun middels heen. Gemma sloeg toen haar arm om mijn schouders heen. Harry deed hetzelfde maar in plaats van om mijn schouder schoof hij zijn hand in de achterzak van mijn broek. Ik wierp even een blik op Harry en ik zag dat hij me glimlachend aankeek. Ik bloosde licht. Zo liepen we verder, gezellig kletsend.
Eenmaal bij mijn huis liet ik Harry en Gemma los en zij deden hetzelfde. Ik belde aan en uiteindelijk deed mijn moeder open.
“Hi mum.” groette ik haar en gaf haar een kus op haar wang. “Ik ben boven.” zei ik en ik nam de trap met drie sprongen. Ik liep mijn kamer in en gooide van alles in mijn tas waarvan ik dacht dat ik het wel nodig zou hebben. “Hey.” hoorde ik opeens achter me en ik draaide me om. Harry stond met zijn handen in zijn zakken tegen de deurpost aan geleund. Hij keek me glimlachend aan. “Hey.” zei ik zachtjes.
“Hoe-hoe ging het?”
Harry keek me even vertwijfeld aan. “She was really sad. And... I told her I got feelings for another girl. I just had to tell her because I couldn’t make myself to lie to her.” zei Harry terwijl hij me met een schuldig gezicht aankeek. Ik zuchtte en keek naar de grond.
“Well, she doesn’t know I’m that girl, does she?” zei ik. Harry schudde zijn hoofd. “I guess it’s okay then.” zei ik glimlachend. Harry’s ogen begonnen te twinkelen. “So I’m finally allowed to kiss you?” zei hij afwachtend. Ik schudde grijnzend mijn hoofd. “You said it would be tomorrow, remember?” zei ik terwijl ik hem een knipoog gaf. Harry keek me sip aan. “I’m waiting for you downstairs.” en met deze woorden liep Harry weer naar beneden. Met een brede glimlach ging ik verder met inpakken. Een fijn gevoel raasde door mijn buik heen.
“Done!” riep ik blij toen ik de woonkamer inliep. Harry, Gemma en mijn moeder zaten op de bank te praten.
“Yeah! Let’s have fun!” zei Gemma terwijl ze opstond. Ik glimlachte. Ik liep naar mijn moeder toe en gaf haar een knuffel en kus.
“I’ll see you tomorrow mum. Love you.” zei ik terwijl ik haar weer losliet. Mijn moeder glimlachte en gaf toen Gemma en Harry nog even een knuffel. Ze liet ons uit. “See you tomorrow honey. Have fun.” zei mijn moeder glimlachend en ze sloot de deur.
Gemma, Harry en ik liepen toen de stoep weer op. Ik begon te rillen. Gemma zag het en grinnikte. “Had je maar een jas mee moeten nemen.” zei ze terwijl haar tong uitstak. Harry keek me aan en trok toen zijn vest uit. Deze sloeg hij stevig over mijn schouders heen. Dankbaar liet ik mijn armen door de mouwen glijden en ritste ik ‘m helemaal dicht.
“I don’t want you to catch a cold.” fluisterde Harry zachtjes in mijn oor. Ik glimlachte en stak mijn tong naar Gemma uit, die nors voor zich uitkeek. Harry sloeg zijn arm om me heen en trok me zachtjes tegen hem aan. Ik haakte mijn andere arm door die van Gemma, waardoor Harry’s hand bijna in Gemma’s gezicht kwam. Harry grinnikte even en liet zijn arm toen zakken waardoor zijn hand om mijn middel lag.
“Het begint al te schemeren!” zei ik verdrietig terwijl ik naar de lucht keek. “Vind je het gek, het is kwart over 10.” zei Gemma met een grijns. Ik rolde met mijn ogen.
Toen we weer terug waren gingen we gelijk naar boven.
“In welke kamer gaan we?” zei ik. “De mijne!” zei Gemma gelijk en Harry zuchtte. “Oké.” grijnsde ik. Met z’n drieën tilden we Harry’s matras op en legden we ‘m weer in Gemma’s kamer vlak naast haar bed neer.
“Hebben jullie nog een matras?” Gemma en Harry keken elkaar fronsend aan.
“Nee, die hebben we niet.” zei Gemma.
“Oh.” zei ik toen maar.
“Maar je mag wel bij mij in bed.” zeiden Gemma en Harry tegelijk. Ze keken elkaar toen direct boos aan. Ik begon te lachen.
“Sorry Harold, ik slaap bij Gemma in bed.” zei ik grijnzend. Harry trok een sip gezicht.
Ik voelde een gaap opkomen, maar probeerde deze te onderdrukken. Wat dus faalde, waardoor ik waarschijnlijk het raarste gezicht ever trok. Harry grinnikte. “Moe?” zei hij plagend.
“Nee hoor.” zei ik. “Maar zullen we gewoon alvast pyjama aandoen en dan zien we wel?” stelde ik voor.
Gemma knikte instemmend. Ook Harry knikte.
“Is goed.”
Ik trok dezelfde pyjamakleren aan als die nacht bij Harry in Londen. Voordat ik mijn beha uitdeed, deed ik eerst mijn slaapshirt aan. Ik hield mijn armen nog onder mijn shirt en deed toen mijn beha uit. Harry keek me met een sip gezicht aan waardoor er een schaterlach uit mijn keel kwam.
“Jij, Harry, bent echt zo pervers.” zei ik terwijl ik mijn haar in een vlecht deed.
“Nee hoor. Ik ben gewoon een jongen.” zei hij met een grijns. Ik rolde met mijn ogen. Gemma was ondertussen ook al omgekleed. Harry stond alleen nog in zijn boxer.
“Harry,” begon ik, “is het niet slim op gewoon een joggingbroek aan te doen en als je gaat slapen pas in je boxer gaat?”
“Oké...” mompelde Harry en hij liep de kamer uit om –waarschijnlijk– een joggingbroek te pakken.
“Gem, gaan wij daar wel passen?” zei ik toen ik op haar eenpersoonsbed wees. Gemma glimlachte. “Vast wel, darling. Don’t worry.” zei ze.
Harry kwam toen net terug, gelukkig met een joggingbroek aan.
“Sexy.” reageerde ik, terwijl ik op zijn bovenlijf doelde. Harry keek naar beneden. “Oh, you mean these four nipples?” zei hij terwijl hij ze met zijn wijsvingers en duimen aanraakte. Ik grijnsde.
“Yeah I do, of course!” zei ik maar.
Ik dook in Gemma’s bed en trok de deken ver over me heen.
“Hey! We gaan nog lang niet slapen!” reageerde Gemma terwijl ze me door elkaar schudde. Ik kreunde.
“Come on girl.” zei Gemma terwijl ze me uit het bed probeerde te trekken, maar ik protesteerde hevig.
“Laat mij maar.” hoorde ik Harry zeggen en even later werd ik met deken en al de lucht in getild. Ik slaakte een kreetje.
“Harry!” siste ik. Harry had zijn ene arm onder mijn onderrug en zijn andere onder mijn benen, vlak onder mijn kont. Ik probeerde me los te maken, maar Harry was te sterk. Ik begon zachtjes te jammeren.
“Please let me go.” smeekte ik terwijl ik in Harry’s groene pretogen keek. Onze gezichten waren maar een paar centimeter van ons vandaan.
“If I get a kiss.” zei hij met een grijns.
Ik draaide mijn gezicht naar Gemma. “Waarom doe je me dit aan?” snauwde ik met een zielig gezicht. Gemma trok een awh-gezicht.
“Nou Harry, laat haar maar gaan dan. We moeten gewoon zorgen dat ze niet opnieuw in mijn bed gaat liggen.” zei Gemma en Harry liet me zuchtend zakken. Met een grijns stond ik uiteindelijk weer op mijn eigen voeten.
“Zullen we een film kijken?” stelde ik voor. Gelukkig had Gemma een TV in haar kamer. Gemma grijnsde.
“Perfect plan.” antwoordde ze terwijl ze in een kastje keek. Harry liep ook daar naartoe en keek ook naar een film. Ik pakte ondertussen mijn iPhone en ging even op Twitter.

Sleepover with brutha and sista Styles.. Wish me luck?

Reacties (4)

 • XStarbuckss

  Love this story <333

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  Omg super verhaal! Haha:)

  6 jaar geleden
 • Puellae

  ik zit hier steeds te lachen!
  super!
  snwl verder!
  x

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Ahah. Leuk.
  Xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen