Foto bij 0.25

Toen we allen klaar waren met onze pudding ruimden mijn moeder en Anne alle lepeltjes en bekertjes op.
“Wil je mee naar boven?” hoorde ik Harry zachtjes in mijn oor vragen. Ik bloosde zonder dat hij het door had.
“Is goed.” fluisterde ik en ik volgde Harry naar zijn kamer. Eenmaal daar liet ik me op zijn bureaustoel zakken. Harry’s laptop stond nog aan, dus ging ik naar zijn Twitter waar hij nog aangemeld was. Nieuwsgierig ging ik naar zijn timeline. Terwijl ik de tweets las die er op verschenen, voelde ik Harry zijn handen op mijn schouders leggen. Even later voelde ik zijn adem in mijn nek kriebelen. Ik grinnikte.
“Hou op Styles, dat kietelt.” zei ik. “Sorry.” hoorde ik de hese stem in mijn oor fluisteren en ik voelde lippen die er langs streken.
Zijn lippen verplaatsten naar mijn wang en drukte ze er daar steviger op. Ze verplaatsten zich naar mijn nek en lieten me rillen. Kippenvel verscheen op mijn armen.
Harry’s grote handen gleden naar beneden totdat hij zijn armen om me heen had. Ik greep Harry’s handen die op mijn schoot lagen en verstrengelden mijn vingers door de zijne. Zijn krullen kriebelden ondertussen tegen mijn slaap. Ik draaide mijn hoofd een kwartslag en staarde recht in een paar glanzende groene ogen. Ik voelde mezelf vanbinnen bloedheet worden. Met een hand ging ik langs de zijkant van Harry’s gezicht. Hij bleef me aanstaren, met maar vijf centimeter tussen onze gezichten. Met mijn wijsvinger ging ik vlak langs zijn oog. Toen ging ik langzaam naar beneden en raakte uiteindelijk zijn lippen aan. Geboeid keek ik ernaar. Ze waren zo perfect. Mooi, dun, zacht... Kíssable...
Ik sloeg mijn ogen weer op en keek Harry recht aan. “Je bent best wel mooi.” fluisterde ik om het moment niet te verpesten. Harry grinnikte zachtjes.
“Mooi?”
Ik knikte zachtjes. “Heel erg mooi.” reageerde ik.
Toen ik langzaam opstond en me omdraaide, moest Harry me loslaten. Ongeduldig als hij was, duwde hij de bureaustoel meteen opzij en kwam hij op me af. Hij wilde zijn lippen gretig op de mijne drukken, maar ik wendde mijn gezicht af. Harry’s gezicht bleef dicht bij me hangen terwijl hij me vragend aankeek. Hij sloeg zijn armen om mijn onderrug en trok me dicht tegen hem aan. Ik zat nu helemaal tegen Harry aangedrukt waardoor Harry’s lippen zachtjes tegen mijn kaak streken. Ik legde mijn handen op zijn schouders en duwde hem voorzichtig van me af. Harry keek me beteuterd aan. Hij had zich waarschijnlijk verheugd op een fantastische romantische zoensessie. Ik grinnikte zachtjes en maakte me helemaal van Harry los. Ik liep van hem weg en zag hoe hij me volgde.
“Why walking away?” zei hij met een zachte hese stem. Ik bleef stilstaan. Harry ging achter me staan. Zijn armen gingen om mijn buik en zijn kin liet hij op mijn rechterschouder leunen. Ik legde mijn rechterhand op zijn rechterwang en duwde zijn hoofd voorzichtig iets naar links, zodat onze wangen tegen elkaar lagen. Mijn rechterhand liet ik op zijn wang liggen en ik sloot mijn ogen, genietend van het feit dat we zo dichtbij elkaar waren.
“You like this?” hoorde ik Harry héél zachtjes zeggen.
“Hmm.” zei ik nog steeds met gesloten ogen terwijl ik zachtjes knikte. Harry’s greep werd strakker. Hij draaide zijn hoofd en ik voelde zijn lippen op mijn slaap. Hij bleef daar even hangen.
“I love you.” fluisterde hij zachtjes. Ik glimlachte.
“Dat zeg je al tien jaar. Maar goed. Love you too.” zei ik en ik hoorde Harry zuchten.
“Just let me love you.” zei hij weer terwijl hij mijn hoofd voorzichtig omdraaide zodat ik hem aan moest kijken. Harry’s ogen keken me doordringend aan.
“Be mine.” mimede hij.
Ik schrok. Zijn meisje zijn? Nu al? Harry zag de blik in mijn ogen en hij suste zachtjes.
“Het hoeft niet.” zei hij terwijl hij zijn lippen even op mijn voorhoofd drukte. “Het hoeft niet.” herhaalde hij zachtjes terwijl hij zijn armen om me heen sloeg en me knuffelde. Ik glimlachte en knuffelde hem gelijk terug.
“Weet je Harry?”
“Hmm?”
“Ik heb zoveel geluk om jou in mijn leven te hebben. You’re the bestest friend I could ever wish for. You’re so handsome, sweet and careful. Repeat, you’re so sweet. Really.” zei ik terwijl ik Harry’s geur inademde. Het was even stil.
“Am I a best friend to you?” zei een hese stem. Het was even stil. Eh, moeilijk...
“I don’t know. I don’t think so.” zei ik uiteindelijk. Harry glimlachte, waardoor ik ook glimlachte en ik ging op mijn tenen staan, waarbij ik met moeite een kus op Harry’s wang drukte.
“Je bent te lang.” mompelde ik. Harry grinnikte.
“Jij bent te klein.”
Ik lachte zachtjes.

Reacties (9)

 • XfearlessX

  Heel mooi !!!
  (H)

  7 jaar geleden
 • XfearlessX

  Heel mooi !!!
  (H)

  7 jaar geleden
 • XfearlessX

  Heel mooi !!!
  (H)

  7 jaar geleden
 • Pale

  Je moet snel door:
  1. Ik lees je verhaal nu voor de 2e x.
  2. Ik ben niet verslaafd hoor. *Fluit*
  3. Ik wil weer kunnen slapen:c

  Xx Anna.

  7 jaar geleden
 • Pale

  Aww. Abo c;
  Snel verder.
  Eyy. Als je een Q&A wilt..
  Spam ik je wel even vol met vragen ^-^'
  Xx Love Ya Storeaaayy.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen