Foto bij 0.32

Guys, ik ben dus vanochtend naar de dokter geweest omdat ik last van mijn oren had en hij heeft dus het vermoeden dat ik allergisch ben voor katten! WAT?! Ik heb zelf vier katten hallo?! (twee bij m'n vader en twee bij m'n moeder) En toen moesten we dus bloed prikken om het te kunnen onderzoeken, wat ik dus niet leuk vond omdat ik vooral vroeger al bij een druppel bloed flauwviel... Gelukkig ging het nu wel goed maar heb wel even traantjes gelaten haha :'D

Iemand nog plannen voor Valentijnsdag morgen?^^

Een uur later zat ik toch echt in het vliegtuig op weg naar Amerika en ik was doodzenuwachtig.
Hoe zou Harry reageren? Zouden er fans zijn? Hoe gaan ze zich dan gedragen? Zal ik wel met de andere jongens kunnen opschieten? En de vriendinnen van Liam en Louis, Daniëlle en Eleanor, die ook zouden komen, zouden die me aardig vinden? Hoe zou deze vlucht gaan? Gaan we neerstorten in de zee? Overleef ik dit wel?
Ik moest mezelf kalmeren om niet te gaan gillen van de spanning. Ik zuchtte diep en plugde toen mijn oortjes in mijn oren. Ik sloot mezelf maar even af van de wereld en zette wat muziek op. Ik sloot mijn ogen en liet mezelf naar dromenland gaan.
Langzaam werd ik wakker. Toen ik besefte dat we in de lucht waren, was ik klaarwakker en ik keek naar buiten. We vlogen over land. Ik tikte de man die naast me zat aan.
“Excuse me sir, but are we almost there or ...?”
“Oh, yeah! We will arrive in ten minutes!” zei hij vriendelijk. Ik glimlachte. “Thank you sir.”
Ik had al mijn spullen weer in mijn tas gedaan en mijn riem vast geklikt. Toen het vliegtuig begon te landen hield ik de stoel stevig vast.
Opgelucht zuchtte ik toen we veilig op de grond stonden. Ik was een van de eersten die het vliegtuig uit was en ik ging meteen naar de ruimte waar je je koffer op kon halen. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten en sleepte ik mijn grote lichtblauwe koffer mee. Toen ik richting de deur naar de aankomsthal liep voelde ik de zenuwen door mijn buik razen.
Ik haalde even diep adem en liep toen door de deur. Er stonden veel mensen te wachten. Ze keken allemaal teleurgesteld toen ik niet de persoon was die ze hoopten dat ik was. Opeens zag ik achter de menigte een paar jongens springen en zwaaien en mijn glimlach werd breder. Ik snelde daar ze toe. Al gelijk herkende ik Harry’s krullen. Ik liet mijn koffer en tas vallen en rende op hem af. Ik sprong in Harry’s armen en knuffelde hem stevig. Gelukkig snoof ik zijn geur op.
“Oh my god! I can’t believe I’m actually here with you.” mompelde ik in zijn oor en ik slaakte een blij kreetje. Harry lachte en zette me weer neer.
“I can’t believe it either and I’m so happy you’re here with me.” zei hij vrolijk. Ik glimlachte en liep terug om mijn koffer en tas te pakken. Toen ik weer bij de groep stond, zei ik: “But Harry, I thought someone called Paul would pick me up?”
Harry knikte terwijl hij een arm om me heen sloeg. “Yes, I know, but the boys and me really wanted to pick you up.” zei hij glimlachend. Ik glimlachte even en gaf toen alle jongens een knuffel. Toen ik bij een blonde jongen kwam, stak ik mijn hand uit.
“Hello, I am–” “I know who you are.” onderbrak de jongen me en hij grijnsde. “I’m Niall. Hi.” Ik lachte. “Ik herkende je al meteen aan je accent.” Niall grinnikte. Toen pas merkte ik de twee meiden op die bij Louis en Liam stonden en ik voelde de zenuwen weer terugkomen. Een slanke, getinte vrouw kwam op me afgelopen, met een wild krullerig kapsel. Ze stak haar hand uit. “Hi! I’m Daniëlle, Liam’s girlfriend.” zei ze vrolijk.
Ik glimlachte verlegen. “Hi. I’m... from Harry.”
Daniëlle lachte. “Yeah I know! Nice to meet you!” antwoordde ze.
Toen kwam het andere meisje aangelopen. Haar lange slanke benen vielen me al meteen op. Vriendelijk schudde ze mijn hand. “Hi, I’m Eleanor! Nice to meet you! I really can’t wait to have our girlstalks about the boys!” zei ze enthousiast en ik grinnikte. De zenuwen waren in één keer weg.
“Guys! We have to go!” hoorde ik opeens een mannenstem zeggen. Harry pakte toen gelijk mijn koffer en tas en zonder dat ik hem kon tegenhouden liep hij al met de man mee. Terwijl ik naast Zayn liep en mijn arm door de zijne haakte, zei ik: “Who’s that man?” Zayn lachte. “That’s Paul! Our bodyguard!” “Awh okay! Nice!” zei ik vrolijk.
Louis kwam aan de andere kant van me lopen en hij haakte zijn arm ook door de mijne. “Hello babe.” zei hij vrolijk. Ik glimlachte. “You like it here?” zei hij. Ik knikte wild. “I already do! My god!” was mijn enthousiaste antwoord.
We zouden naar ons hotel gaan in drie taxi’s. Louis, Eleanor en Zayn gingen in de eerste, Liam, Daniëlle en Niall in de tweede en Harry, Paul en ik in de derde. Harry legde mijn koffer en tas in de kofferbak. Paul ging naast de taxichauffeur zitten en dus gingen Harry en ik achterin. Harry sloeg zijn arm gelijk om me heen en trok me dicht tegen zich aan. Ik hief mijn hoofd en keek glimlachend in twee groene ogen. Harry boog voorover en gaf me een kusje op mijn mond.
“Harry! We can’t do that in public, remember?” zei ik terwijl ik angstvallig naar buiten keek. Ondertussen reden we al richting het hotel. Harry grinnikte zachtjes. “Relax, sweetheart! We’re driving too fast so the people outside can’t see us kissing.” zei hij terwijl hij een kus op mijn voorhoofd drukte. Ik zuchtte. “Alright then.”
Eenmaal bij het hotel aangekomen gingen we met z’n allen gelijk naar de kamers. Liam en Daniëlle deelden er een, Louis en Eleanor deelden er een, Zayn en Niall, en Harry en ik zouden er ook een samen delen. Paul ging in zijn eentje. Natuurlijk had je ook de andere mensen van de crew die ook in een kamer sliepen, maar ik kende hun namen niet, behalve van de drummer Josh, en de gitaristen Sandy en Dan. Maar dat was dan ook echt alles.
Ik sleepte mijn koffer de kamer in en trok hem gelijk door naar een kast waarvan ik dacht dat het de kledingkast zou zijn. Ik wilde beginnen met alles uitpakken, toen Harry me tegenhield.
“Babe, what are you doing? I don’t think it’s necessary to do that. We will be leaving this hotel again in a few days!”
“Oh. I didn’t know that.” mompelde ik terwijl ik weer opstond. Harry glimachte. Hij liep naar de ramen en trok de gordijnen dicht.
“What are you doing?” zei ik niet-begrijpend. Harry draaide zich om en liep naar me toe.
“They don’t have to see what we will be doing.” zei hij terwijl hij mijn hoofd voorzichtig beetpakte en zijn lippen op de mijne drukte. Genietend sloot ik mijn ogen en kuste ik hem terug. Even later voelde ik zijn tong tegen mijn lippen glijden en dus opende ik mijn mond. Harry tilde me op waarna ik mijn benen gelijk om zijn middel sloeg en ik voelde hoe hij met mij ergens heen liep. Aan het zachte te voelen waar ik op werd gelegd was het op het bed. Harry ging boven me hangen en hij kuste mijn nek, terwijl zijn handen mijn lichaam "onderzochten". Ik genoot van zijn aanrakingen en terwijl ik mijn benen nu om zijn middel geslagen was, drukte ik mijn onderlichaam tegen de zijne aan, wat me een kreun van Harry opleverde.
Ik lachte en trok Harry naar me toe, totdat hij gewoon op me lag. Ik draaide ons om zodat ik bovenop hem lag en ik trok Harry’s shirt uit. Toen kuste ik hem in zijn nek, en ging toen zo langzaam naar beneden, tot zijn navel. Ik voelde Harry huiveren.
Plotseling lag ik weer onderop en zat Harry aan mijn shirt te sjorren. Ik glimlachte en hield hem een beetje van me af.
“Harry. I don’t want this yet.” Harry keek me even verbaasd aan, maar leek het toen te begrijpen.
“I thought– just because you ripped my shirt off, that–“ “I know Harry. But not now.” onderbrak ik Harry terwijl ik hem schaapachtig aankeek. Harry keek me even aan en glimlachte toen. Toen kuste hij me weer op mijn mond.
“Okay then.” antwoordde hij terwijl hij naast me kwam liggen en zijn armen strak om me heen sloeg.
“Harry... Where is my phone?” mompelde ik terwijl ik mijn hoofd optilde en de kamer rondkeek. “I don’t know. Why do you need it?” hoorde ik Harry zeggen.
“I promised Gemma to call her.” “Here, use my phone baby.” zei Harry en hij gaf me zijn iPhone. Dankbaar ging ik weer terug liggen terwijl ik ondertussen Gemma belde.
“Hello, speaking with Gemma.”
“Hi Gem! It’s me!”
“Awh hi darling! How are you? I’m so jealous!” hoorde ik Gemma vrolijk zeggen en ik glimlachte even.
“It’s great here. Daniëlle and Eleanor are really nice and I’m just laying in bed with Harry. I’m a bit tired.” zei ik terwijl ik even gaapte.
“You’re not doing any things with my little brother, are you?!” hoorde ik Gemma argwanend zeggen. Ik lachte.
“Of course not honey! I wouldn’t do that! Well, not yet... I’ll call you later okay? I’m going to sleep, I guess.”
“Yeah, sure honey! Sleep well, bye!” En Gemma hing op.
Ik legde Harry’s iPhone op het nachtkastje en ging weer terugliggen. Ik gaapte weer.
“You’re really tired, aren’t you?” hoorde ik Harry in mijn oor zeggen.
“Yes, but I don’t want to be so boring–” “It’s okay babe. Just go to sleep.” onderbrak Harry me lief terwijl hij een kus op mijn wang drukte. Ik glimlachte, sloot mijn ogen en was even later vertrokken naar dromenland.

Reacties (4)

 • Incalescent

  ik lees nu dit verhaal pas terwijl ik je andere verhaal al tijden volg :p ik weet niet hoe lang het is, maar ik ga niet stoppen met lezen voordat ik alles van dit verhaal gelezen heb hihi, je maakt me door je manier van schrijven echt verslaafd aan dit én je andere verhaal
  ik kan me ook helemaal inleven, alsof ik degene ben die Harry kust omg <3

  5 jaar geleden
 • FloorMalik

  Jaa lekker uit eten met me vriend bijna 6 maaanden

  7 jaar geleden
 • Lootus

  Aaahhhwwwww <33

  7 jaar geleden
 • Xemaliene

  I love it! ik vind hun ontmoeting na al die tijd super leuk, en ook romantisch maar ook gezellig. het heeft van alles een beetje XD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen