Foto bij 0.35

I love this gif^ ok (Voor degenen die dat niet weten, Harry zegt 'Paul your wife is hot' tegen Paul lolz)

Toen het interview afgelopen bleek te zijn, stond ik meteen op. Gelukkig had de interviewer me niet zoveel gevraagd, alleen hoe het was om met de jongens de leven.
“This interview was fun!” zei Niall vrolijk terwijl hij zijn arm door de mijne haakte. Ik zette moeizaam een fake glimlach op, wat gek genoeg werkte.
“Boys! We have to go!” hoorde ik Paul zeggen. We namen afscheid van de interviewer en liepen uiteindelijk met z’n allen naar buiten. Niall en ik liepen nog steeds arm in arm.
“Je wilt met hem praten hè?” zei Niall zachtjes zodat alleen ik het hoorde. Ik knikte terwijl ik mijn hart weer in mijn keel voelde bonzen. “Ja, maar ik durf niet. Ik ben bang voor hem, Niall.” zei ik. Niall keek me even aan.
“Dat je het even weet: Harry heeft haast geen woord gezegd vandaag, alleen als hem wat gevraagd werd. Toen jij binnenkwam, was hij al gelijk vrolijker maar nog steeds wel down. Hij houdt van je, oké? Hij zal je nu echt niets doen. Desnoods blijf ik in de buurt om je alsnog te beschermen.” zei hij zachtjes.
Ik glimlachte naar Niall. “Thanks Nialler.” “You’re welcome babe.”
Ik keek over mijn schouder naar achteren, waar ik Harry in zijn eentje zag lopen. Ik liet Niall los en vertraagde mijn pas, zodat ik uiteindelijk naast Harry liep. Harry keek op, en leek te schrikken toen hij zag dat ik het was.
“Look, I’m so sorry I’ve hurt you. I really wished I could do it all over again. I just don’t understand why I did it and I really want to slap myself.” zei Harry en ik zag zijn ogen glanzen. Ik zuchtte en keek hem aan. “You know Harry... You did this earlier. Now I’m just scared when I’m near you.”
Harry keek me verbijsterd aan en ik zag dat hij moeite moest doen niet te flippen. “Really? Oh my god.” fluisterde hij terwijl hij zijn zonnebril opzette om zijn rode ogen te verbergen.
“Oh my god. I’m so sorry. I just wished I wasn’t drunk last night. I really do.” zei hij met verstikte stem. Met zijn handen wreef hij wanhopig over zijn gezicht en in zijn haar, alsof hij daarmee zijn verdriet en spijt weg kon wrijven.
Ik voelde tranen branden. “Just don’t do it ever again.” fluisterde ik en ik sloeg mijn armen om de jongen heen. Hij reageerde onmiddellijk door zijn armen om me heen te slaan en me tegen zich aan te drukken. Hij verstopte zijn gezicht in mijn nekholte en fluisterde: “I’m just so sorry. I really hate myself right now.”
Ik snufte even en zei toen: “Don’t hate yourself, Harry. Just don’t.” fluisterde ik.

“We really have to go now guys.” hoorde ik Paul roepen en ik liet Harry los, die zijn arm nog wel om mijn middel geslagen liet.
We liepen naar de twee super-the-luxe busjes. De meesten zaten in de eerste, dus Harry en ik gingen in de tweede. Daar troffen we ook Liam en Daniëlle aan, die ons glimlachend aankeken.
“Alles weer goed?” zei Liam. Ik haalde mijn schouders op. “I think so.” zei ik terwijl ik me naast Daniëlle liet zakken. Harry ging naast me zitten. Paul zat naast Liam, en dus tegenover mij. Terwijl de auto begon te rijden, sloeg Harry zijn arm om mijn schouders en verborg hij zijn gezicht in mijn haar.
“I’m so sorry.” fluisterde hij zachtjes. Ik duwde Harry van me af en keek hem aan. “Stop apologising, Harry. It’s okay.” zei ik. Harry keek me vertwijfeld aan. “Really.” zei ik weer. Harry sloeg zijn ogen neer en knikte. “Okay.” Ik glimlachte en legde mijn hoofd op zijn schouder.

Toen de auto stopte, tilde ik mijn hoofd pas weer op. “We zijn er.” zei Paul terwijl hij de auto uitstapte. Toen Daniëlle uitgestapt was, kon ik uitstappen. Eenmaal buiten staande, stond Harry al naast me en sloeg hij een arm om me heen. Glimlachend keek ik naar hem omhoog en zag ik ook een glimlach op zijn gezicht. De rest die in de andere auto had gezeten, keek ons verrast en vragend aan. Ik glimlachte en stak mijn duim op. “Yay!” zei Eleanor enthousiast terwijl ze naast me kwam lopen. Ik glimlachte. Ondertussen liepen we een ander hoog gebouw binnen.
“Wat gaan we hier doen?” zei ik nieuwsgierig. “Interview en photoshoot.” zei Harry meteen. “Leuk!” zei ik enthousiast.
Eenmaal bij de receptie herkende de receptioniste One Direction meteen en leek ze flauw te vallen. Paul liep naar haar toe en ze praatten, terwijl de vrouw een grijns op haar gezicht bleef houden. Ik trok mijn wenkbrauw op en keek naar Harry.
“Zijn ze allemaal zo?” mompelde ik. Harry lachte. “Niet allemaal. Sommigen kunnen ook heel relaxed zijn en doen alsof we helemaal niet beroemd zijn. Zoals jij.”
Ik rolde met mijn ogen. “Ja, maar ik ken je dan ook al héél erg lang.”
“Dat klopt. Ik noem maar even een voorbeeld.” Ik glimlachte.
Harry staarde me aan in mijn ogen. Opeens boog hij voorover en fluisterde hij in mijn oor: “Ik heb nu de uiterste drang om je te kussen.” Ik grinnikte.
“Sorry Styles. Je moet maar wachten.” zei ik terwijl ik Harry’s arm van me afduwde en bij Louis en Eleanor ging staan. Ze keken me blij aan.
“Alles is weer goed, zie ik?” zei Louis blij, alsof zijn vriendin dat net niet al had gevraagd. Ik knikte grijnzend. “Yes!” schreeuwde hij en hij knuffelde me plat. “Louis. Let. Me. Go.” pufte ik, waarna Louis me grijnzend losliet.
“Jongens! Komen! We moeten hierheen.” hoorde ik Paul roepen, waarna we hem met z’n allen volgden naar een of andere grote ruimte.

Eenmaal daar werden we gelukkig door alle mensen die daar in het gebouw werkten met rust gelaten. Voordat ook Paul vertrok, zei hij: “Jongens. Jullie hebben een kwartier om even rustig aan te doen. Dan kom ik jullie halen en dan worden jullie klaar gemaakt voor de photoshoot.” De jongens knikten braaf. Glimlachend zag ik hoe er drie banken stonden. Niall was al op een van de banken geploft. Ik liet me naast hem zakken. Louis, Eleanor en Zayn gingen op de tweede bank terwijl Harry, Liam en Daniëlle op de derde gingen zitten.

Reacties (4)

 • XxDarknessxX

  Geweldig <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  6 jaar geleden
 • kaaskopx

  oehh cutee snel verder x

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Aahhhwww <3333 het is weer goed (:

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  aaawh.
  Yeah gelukkig is alles weer oké.
  pleas snel verder...
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen