Foto bij 0.39

Welke bromance shippen jullie eigenlijk uhuhuhuh??

Die van mij ^^^^ wiehoe

Uiteindelijk waren we bij het hotel. Vlak voordat Louis de deur opendeed kuste ik Harry nog gauw op zijn mond.
Toen stapte ik achter Louis aan de auto uit. Ik zag een klein meisje van ongeveer acht jaar oud een paar meter verderop geschrokken onze kant opkijken.
“Louis,” zei ik terwijl ik aan zijn shirt trok, “I think you’ve got a fan over there.” Ik wees naar het meisje. Louis glimlachte en gebaarde alle andere jongens met hem mee te komen.
“Zullen wij alvast naar binnen gaan?” stelde Daniëlle voor. Ik knikte en liep achter haar en Eleanor aan, naar onze slaapkamers.
“Ik ga even douchen, die troep van mijn gezicht afhalen.” zei ik met een vies gezicht toen we bij onze kamers aankwamen en ik wees naar mijn gezicht. Eleanor knikte glimlachend. “Dat gaan wij ook doen, geloof ik!” zei ze. Ik glimlachte. “Zie ik jullie dan gewoon zo?”
Daniëlle knikte en we namen afscheid.
Eenmaal in mijn en Harry’s slaapkamer zuchtte ik vermoeid. Het was drie uur en ik had nog niet zoveel gedaan vandaag, maar om een of andere manier maakte me het wel moe.
Ik liep gelijk door naar de badkamer, waar ik mijn kleren uitdeed en onder de douche stapte. Genietend liet ik de warme stralen op mijn huid kletteren. Ik besloot wat shampoo uit het kleine flesje van het hotel te gebruiken. Het voelde heerlijk om de shampoo weer uit mijn haar te laten spoelen en ondertussen helemaal in gedachten te zijn. En inderdaad, over Harry natuurlijk.
Na mijn douche droogde ik me af en besloot ik om gewoon lekker een joggingbroek, hemdje en vestje aan te trekken. Net toen ik op bed plofte, kwam Harry binnenlopen. Hij zag er vermoeid uit en zijn krullen zaten door de war. Ik trok mijn wenkbrauw op.
“Wat heb jij gedaan?” Harry schrok op en keek me toen uit. “Er waren meer fans die ons opmerkten. Die begonnen te gillen en trokken daarbij nog meer aandacht. Enzovoorts...” zei hij terwijl hij naast me op zijn buik ging liggen. Ik glimlachte. Harry sloot zijn ogen.
Vijf minuten later sliep hij. Ik glimlachte en ging ook mijn buik liggen. Met mijn hand veegde ik wat uit krullen uit zijn gezicht. Zijn mond hing een stukje open. Ik ging wat dichter bij hem liggen, totdat ik tegen hem aanlag. Ik lag nu bijna met mijn gezicht tegen die van Harry, maar ik trok me ietsje terug en boog mijn hoofd licht, zodat mijn lippen Harry’s schouder bijna raakten. Mijn ene arm sloeg ik over zijn rug om Harry’s middel. Een glimlach verscheen op mijn gelukkige gezicht en ik sloot mijn ogen. You leave me breathless, baby.

Mijn gevoel klopte toen het voelde alsof ik een uur geslapen had. Ik opende mijn ogen, en keek recht in Harry’s gezicht. Zijn groene glanzende ogen staarden me aan. Dit keer was zijn mond gesloten. Ik glimlachte toen ik zag dat we nog steeds hetzelfde lagen. Ik legde mijn hand op Harry’s wang en ging met mijn duim zachtjes langs zijn gezicht, heen en weer.
“Hoelang was je wakker?” fluisterde ik zachtjes. “Een kwartier.” zei Harry terwijl hij zijn arm via mijn rug om mijn middel sloeg en me dicht tegen zich aantrok. Ik glimlachte en boog mijn hoofd naar die van Harry toe. Hij deed hetzelfde en kuste me op mijn mond. “You’re really sweet.” mompelde ik na een tijdje nog tegen Harry’s lippen aan. Harry glimlachte. “Waarom geef je steeds complimentjes?”
Ik glimlachte. “Because you deserve to get them.”
Als reactie draaide Harry zich op zijn zij en trok mij tegen zich aan. Ik kroop dieper in Harry’s armen en kuste hem weer vol op zijn mond. Harry’s vingers vlochten zich voorzichtig door mijn haar. Zijn liefkozingen maakte me rustig en gelukkig, maar vooral heel erg loom én verliefd.
Na een tijdje samen geknuffeld hebben, ging Harry maar douchen. Terwijl ik gekletter vanuit de badkamer hoorde, pakte ik mijn iPhone er bij.

Well, hello NYC! This is amazing! I luuuuvv this! It’s lovely!

Ik vervolgde met nog een andere tweet.

For now I hope you guys and girls have a great afternoon. I’m with the people I love and I hope you've got that opportunity too. Love you guys x

Toen ik zag dat het ondertussen alweer bijna vijf uur was, stond ik op en klopte ik op de badkamer deur. “Harry?”
“Yeah, come in!” “Are you sure you’re not naked?” zei ik argwanend. Ik hoorde Harry lachen. “Nee, ik heb een handdoek om.”
Ik deed de deur open en zag Harry inderdaad met een handdoek om zijn middel geslagen. Zelf was hij nog nat. Ik glimlachte even en zei toen: “Harry, it’s almost 5 o’clock. Don’t we have to do something? Like, go out for dinner or something?”
Harry knikte. “Yeah, you’re right.” Toen liep hij naar me toe. Toen ik doorhad dat hij me wilde knuffelen, vluchtte ik gauw de badkamer uit voordat ik ook nat zou worden. “Ik roep de anderen wel even op om klaar te staan voor het eten!” riep ik glimlachend voordat ik onze slaapkamer uitliep.
I still can't believe you're mine...

Reacties (3)

 • crymeariver

  Ik hou van alle bromances c:
  Vet leuk trouwens dat je die Engelse 'gedachtes' zoals "I still can't believe you're mine..." erbij zet!
  Snel verder? (:

  6 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  Geweldig <3
  Vlug verder !!:D
  Xx

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Ahahah. Ziall or Zarry.
  Pleas snel verder...
  Xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen