Foto bij 0.40

HOLA GUYS! Spijtig dat het nu serieus bijna een week geleden is dat ik een nieuw hoofdstuk heb geplaatst I know and I'm sorryyyyyy, just been busy, ook al heb ik vakantie hehehe

Het concert in Londen afgelopen week was (in mijn juiste beschrijvingen) echt zo intens en emotioneel gewoon haha (Yes, I did cry during Little Things and I teared up during More Than This and Momentss)

Uiteindelijk was ik alle kamers van de jongens en de meiden afgegaan met het bericht dat ze om zes uur klaar moesten staan. Zij zouden Paul en de crew inlichten, zeiden ze.
Zelfvoldaan liep ik weer terug naar mijn slaapkamer, waar ik Harry zittend op het bed met zijn laptop aantrof.
“Hey Styles.” begroette ik hem terwijl ik naast hem ging zitten. Harry sloeg als reactie een arm om me heen en drukte zijn lippen even op mijn wang.
“Hi, love.”
“What are you doing?” zei ik nieuwsgierig.
“Just on Twitter and Tumblr.”
“Tumblr?” zei ik verrast. Harry glimlachte even. “Yes, and I think the fans know that. But it’s okay, they don’t know which account is mine, so there are actually some fans I talk to but they think I'm a 16-years old fangirl, so that's very funny. I do think I'll tell them they've been talking with Harry Styles all the time, but just when it's the right time. ” Ik glimlachte even en liet mijn hoofd op Harry's schouder rusten.
“Lovely... Oh, and you need to get dressed for dinner tonight! We have to look nice, you know.” zei ik.
Harry knikte braaf. “Do you have a dress, baby?”
Ik knikte en glimlachte. “Yes, I do! Ik ga me dan nu maar gelijk omkleden.” zei ik terwijl ik van het bed opstond en in mijn koffer begon te graaien.
Toen ik mijn jurkje had gevonden die ik speciaal voor dit soort gelegenheden ook had ingepakt, wilde ik ermee naar de badkamer lopen.
“Baby? Why don’t you just change up here, in this room?” hoorde ik Harry zeggen.
Ik verstarde even en draaide me om. Ik keek Harry onwennig aan. “Look Harry, I did forgive you and you know that. But I’m still not comfortable with this.” mompelde ik terwijl ik Harry vanonder mijn wimpers aankeek. Harry’s blik veranderde en hij zuchtte. Met een blik vol spijt keek hij naar de grond.
"I’m so sorry, baby. I know I can’t change anything about what happened and I can't change the way you feel now, but please know I will never do it again. I just want us to feel comfortable when we’re near each other and that we just can do things without being ashamed or something.”
Mijn zicht werd troebel en ik glimlachte waterig. “I know Harry. I want that too. But just, for now, I can’t. I just can’t.” zei ik en ik liep snel naar de badkamer. Ik deed de deur dicht en twijfelde of ik het op slot moest doen of niet, maar deed het uiteindelijk toch.
Zuchtend kleedde ik mezelf om. Ik borstelde mijn haren met mijn borstel die daar nog lag. Toen draaide ik de deur van het slot en liep ik de badkamer uit, waar ik Harry aantrof die net een zijn outfit aantrok. Met open mond keek ik hem aan.
“Is dit goed? Niet te overdreven?” zei Harry onzeker. Het hele voorval van net vergaten we gewoon.
“No, Harry this– this is awesome! It’s perfect!” zei ik opgetogen. Harry’s gezicht klaarde op. “Thank you baby.”
Ik glimlachte even en liep toen naar mijn koffer, waar ik mijn stijltang uithaalde. Toen ik bij de spiegel een stopcontact zag, stopte ik de stekker ervan erin. Terwijl de stijltang aan het opwarmen was, deed ik mijn make-up.
Zo te zien was Harry allang klaar en zat hij een beetje te kloten op zijn iPhone, terwijl hij op het voeteneind van het bed zat.
Net toen ik aan het stijlen wilde beginnen, zei Harry: “Zal ik het doen?”
Ik keek hem via de spiegel vertwijfeld aan. “Weet je dat zeker? Het is bloedheet...”
Harry knikte zelfverzekerd en stond op. Hij nam de stijltang van me over en begon plukje voor plukje te stijlen. Glimlachend zag ik vanuit de spiegel hoe het puntje van Harry’s tong geconcentreerd tussen zijn lippen was geklemd. Een frons tussen zijn wenkbrauwen ontstond waardoor hij die sexy serieuze blik kreeg. I love when you want to take care of me...

“Done!” zei Harry blij toen hij het laatste plukje door de stijltang had gehaald. Ik draaide me glimlachend om en kuste Harry op zijn mond. “Thank you Harry.” Harry glimlachte en haalde zijn schouders op. “You’re welcome baby.” zei hij terwijl hij de stekker uit het stopcontact haalde en de stijltang op een tafeltje legde om af te koelen. Toen draaide hij zich naar me om en keek me glimlachend aan. Ik bloosde licht. "Wat?"
Harry schudde glimlachend zijn hoofd, maar stak wel zijn hand naar me uit. "Come to me... Please."
Ik deed wat hij vroeg en pakte zijn hand terwijl ik naar hem toe liep. Harry trok zich al gelijk dicht tegen me aan, terwijl hij zijn armen beschermend om me heen sloeg. In plaats zijn lippen op de mijne te drukken, wat ik dacht dat hij zou doen, plaatste hij deze in mijn nek en snoof hij diep. "You smell good, baby."
Ik gniffelde verlegen terwijl ik met de onderkant van Harry's shirt friemelde. Schijnbaar dacht Harry iets verkeerd, want een diepe lach vanuit zijn keel was te horen. "Baby, we're not going to do something now. We have to go in five minutes." Ik lachte zachtjes. "I wasn't even planning on doing something. I just wanted to hold something that belongs to you." Harry trok zich weer even terug zodat hij me met een glimlachje aan kon kijken. "You're beautiful."
Ik bloosde weer en keek naar mijn handen, die nog steeds Harry's shirt vast hadden. Met een van zijn lange vingers duwde hij mijn kin zachtjes weer omhoog. Dit keer was zijn gezicht dichter bij, wat me liet schrikken maar ook een comfortabel gevoel gaf tegelijkertijd. Harry hield zijn ogen in contact met de mijne, maar deed niets. Ik werd er ietwat onrustig van. "Kiss me." fluisterde ik terwijl ik moeite moest doen mijn adem regelmatig te houden.
Het was voor Harry het teken om zijn lange handen in mijn nek te leggen en me naar zich toe te trekken. Binnen een paar seconden had hij zijn mond tegen de mijne gedrukt, en bewogen we onze lippen alsof we één waren.
Met een hand ging ik onder Harry's shirt, en tekende ik vormpjes op zijn buik. Het maakte Harry dat hij huiverde en zich tegen me aandrukte. "Sorry." mompelde hij meteen tegen mijn lippen aan, zich herinnerend wat voor seksuele handelingen hij eerder bij mij had geprobeerd te doen. Ik glimlachte licht en pakte Harry's kin beet, waarna ik zijn hoofd zachtjes liet draaien. Mijn andere hand legde ik in zijn nek en zo trok ik Harry naar me toe. Ik liet mijn lippen in zijn nek net onder zijn oor strijken. Ik knabbelde héél zachtjes in het kraakbeen in zijn oor en voordat ik verder ging naar zijn wang, ging ik er nog met mijn tong teasend overheen. Ik hoorde Harry een diepe zucht laten en ik zag kippenvel bij hem ontstaan. Ik glimlachte en streek met mijn lippen over zijn wang, maar dit keer iets harder. Ik drukte mijn lippen toen naast Harry's ene neusvleugel. Toen ging ik naar beneden en kuste ik hem op zijn mondhoek. Plotseling trok Harry zich terug, wat me nogal liet schrikken. Met zijn lippen iets uit elkaar, zwaarder ademend, ging hij met zijn groene ogen dwars door me heen.
"You're so hot." zei Harry ademloos terwijl hij naar mijn lippen keek. Ik glimlachte. Harry legde zijn ene hand in mijn onderrug en duwde zijn heupen zo tegen de mijne, wat me naar adem liet happen. Zijn andere hand legde hij in mijn nek en trok me zo weer naar zich toe, om zijn mond gretig op de mijne te drukken. Al meteen voelde ik zijn tong tegen mijn lippen duwen, dus deed ik deze van elkaar. Zijn heupen drukte hij dieper in die van mij, wat me een beetje in de benen liet trillen. Toen hij weer met zijn heupen tegen de mijne aanwreef, moest ik mijn armen om Harry's nek heen slaan om niet te vallen. Door het gevoel had ik geen kracht meer in mijn benen, en dat wist Harry ook. Hij lachte zachtjes terwijl hij me stevig tegen zich aangedrukt hield.
Uiteindelijk moest ik me wel van Harry losmaken omdat ik wist dat de anderen ieder moment klaar konden zijn. Met een spijtige blik liet Harry me gaan. Terwijl ik me omdraaide, hoorde ik hem zeggen: "Too bad you came up with the dinner. If you didn't we would've had this whole night to spend together."
Ik grinnikte terwijl ik me weer naar Harry omdraaide. Ook hij grijnsde. "You wish boy." antwoordde ik terwijl ik mijn mond nog even tegen de zijne drukte.

Ik pakte mijn iPhone en zag dat het vijf voor zes was. “Let’s go.” zei ik terwijl ik gauw mijn stiletto’s aandeed en mijn tasje pakte. Daarin stopte ik geld, oortjes, ID en mijn iPhone. Ook mascara zat erbij.
Toen greep ik Harry’s hand en trok hem mee naar de lobby, beneden. Toen we daar aankwamen, zag ik iedereen behalve Zayn al zitten.
“Waar is Zayn? En Paul met de crew?” zei ik toen ik bij ze ging zitten.
“Paul en de crew gaan niet mee, we gaan lekker met z’n allen. En Zayn is nog bezig.” zei Louis grijnzend. Ik grinnikte. “Zayn is vain.” merkte ik op. Niall lachte en knikte toen.
Na tien minuten kwam Zayn eindelijk beneden, waarna we gelijk vertrokken. “Guys... Ik heb nog geen restaurant uitgezocht!” zei ik.
“Geen probleem! Louis en ik hebben dit al geregeld.” zei Liam met een glimlach. Ik knikte met een grijns.
We gingen lopend naar het restaurant, wat betekende dat mijn voeten aan het eind van de avond helemaal kapot zouden zijn.
Ik ging naast Harry lopen en sloeg mijn arm om zijn middel. “Hey.” zei ik zachtjes. “Hi.” zei Harry terug. Dit keer zei hij geen ‘baby’, ‘sweetheart’ of ‘honey’ vanwege de mensen die naar ons keken. Wel sloeg hij zijn arm om mijn schouders heen.
Uiteindelijk kwamen we bij het restaurant aan. Gelukkig hadden Liam en Louis gereserveerd, dus we konden gelijk zitten.
“Eerst wat drinken?” stelde Liam voor. Iedereen stemde in en Eleanor wenkte de ober. Die kwam naar ons toe, waarna we allemaal ons drinken bestelden.

Nadat we ook ons eten hadden besteld en ons drinken hadden, begon ik met Niall, die naast me zat, te kletsen. “Hello Nialler!” zei ik vrolijk. Niall keek op en grijnsde. “Hello cutie. How are you?” zei hij. Ik glimlachte even. “Yeah, I’m fine. Feeling great, actually.” zei ik terwijl ik naar Harry keek die zat te geinen met Louis. Ik keek weer terug naar Niall, die juist net mij glimlachend aankeek. “You really like him, don’t you?” zei hij. Ik glimlachte schaapachtig. “I think I do, actually.” zei ik terwijl ik weer naar Harry keek. Onze blikken kruisten precies op dat moment. Harry keek me even glimlachend aan en gaf me toen even een snelle knipoog. Blozend beet ik op mijn lip en keek ik weg.
Uiteindelijk kregen we ons eten, en viel Niall al hongerig aan. Ik daarentegen nam gewoon normale happen.

Reacties (1)

  • Lootus

    Ahhhwww leuk stukje!!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen