Foto bij 0.42

Hallo readersss,

Is er iemand die echte behoefte heeft aan een trailer van dit verhaal? Mij lijkt het wel super leuk om te maken hahah, maar ik heb nog nooit een video in elkaar gezet dus.... Woopsie

Dus als veel mensen het willen ben ik bereid om waarschijnlijk mijn laatste vrije uren van deze vakantie te spenderen aan het uitvogelen hoe het maken van een video in elkaar zit hehe

Toen we eenmaal het hotel binnenliepen, gingen Harry en ik gelijk naar boven. Het was ondertussen zo’n tien uur, dus gingen we alle kamers af om welterusten te zeggen.
Met een zucht plofte ik uiteindelijk op ons bed neer. Harry liet zich naast me vallen. Even zeiden we beiden niets.
“Wat gaan we morgen doen?” mompelde ik. “Weg.” kreeg ik als antwoord.
“Waarheen?”
“I thought it was to Philadelphia. But not sure.” zei Harry terwijl hij tegen me aan ging liggen en zijn benen met die van mij verstrengelde.
“What time?” vroeg ik door.
“About eleven o’clock, I guess. Shall we just relax now?”
Ik grinnikte even. “Yeah, sorry.” mompelde ik.
Harry glimlachte en sloeg zijn armen om me heen. “Well that’s okay babe. Only if you kiss me.”
Ik schudde glimlachend mijn hoofd. “If I really have to...”
Ik boog voorover en kuste Harry zachtjes op zijn mond. Harry trok me dichter tegen zich aan, waarna ik mijn hand in zijn nek legde en met mijn vingers door zijn krullen ging.
Na een tijdje liet ik hem weer los. “Ik ga me klaarmaken.” zei ik terwijl ik met een diepe zucht overeind kwam.
“Oké, ik dan ook.” zei Harry en beiden kleedden we ons om, poetsten we onze tanden en haalde ik mijn make-up eraf. Toen kropen we in het tweepersoonsbed. Ik kroop in Harry’s armen en legde mijn hoofd op zijn borst. Ik voelde zijn hart op een rustig tempo kloppen.
“Slaap lekker.” mompelde ik. Harry drukte een kus op mijn kruin en zei: “Welterusten baby.” Op het ritme van het kloppen van Harry’s hart viel ik in een heerlijke droomloze slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker van gekriebel op mijn lippen. Langzaam opende ik mijn ogen en zag ik dat Harry me zachtjes op de mond kuste. “Goodmorning beautiful.” mompelde hij tegen mijn lippen aan. Ik kreunde en draaide mijn rug naar hem toe, om weer verder te slapen.
“Je kan niet verder slapen baby. We gaan over een uur weg.” hoorde ik Harry achter me zeggen. Ik voelde hoe hij kleine kusjes gaf op mijn blote schouder en verder in mijn nek.
“Dat kriebelt.” mompelde ik terwijl ik ging verliggen. Harry grinnikte zachtjes en trok me toen overeind. Lui deed ik alsof ik als een lappenpop tegen Harry's blote borst aanviel. "Oh, I like this." zei ik lachend terwijl ik mijn arm om Harry's middel sloeg en mezelf tegen hem aandrukte. Harry lachte. Door zijn borst heen voelde ik de trillingen. "I love you, baby. Can I have a goodmorning-kiss?"
"Of course you can, honey!" zei ik uitbundig terwijl ik Harry plotseling op zijn rug duwde en met elke been aan een kant op hem ging zitten. Harry keek me nog een beetje verschrikt aan. "Don't look so scared! I'm not that ugly, am I?"
Harry lachte zachtjes en kwam toen plotseling overeind. Zijn grote handen legde hij in mijn onderrug en hij drukte me dicht tegen zijn torso aan. Hij keek naar me omhoog en glimlachte. "Kiss me, baby."
Dat hoefde hij geen tweede keer te zeggen. Ik legde mijn handen in zijn nek en verstrengelde mijn vingers met zijn krullen. Toen drukte ik mijn mond vol op de zijne.
Uiteindelijk trok ik Harry's hoofd zachtjes opzij en gaf ik hem nog een kus in zijn nek. Toen ik van Harry afging keek hij me glimlachend aan.
“Kom, ga maar douchen.” zei hij terwijl hij met zijn hoofd een knikje richting de badkamer gaf.
Vijf minuten later stond ik dan inderdaad onder de douche.
Uiteindelijk, na drie kwartier, stonden Harry en ik klaar met onze koffers. Ik leunde vermoeid tegen Harry aan. “Fuck this shit.” mompelde ik, waardoor Harry lachte. “Come on, zometeen kun je uren slapen als we in de tourbus zitten."
Gelijk was ik klaarwakker. “Gaan we in de tourbus!? Hoelang zitten we daar dan in?!” vroeg ik enthousiast terwijl ik Harry met onze koffers meetrok naar de gang.
“Chill, baby! Wel zo’n paar dagen, volgens mij.” Ik slaakt een enthousiast kreetje.

Toen we in de lobby aankwamen zag ik Paul staan. “Hey Paul!” groette ik hem terwijl ik Harry ondertussen al losgelaten had.
“Hello. De tourbus staat al klaar, dus je kunt alvast instappen. Hij,” Paul wees naar een brede man. “zal met jullie meelopen.”
Na deze woorden volgden Harry en ik de bodyguard met onze koffers naar de tourbus. We laadden onze koffers en stapten toen in.
“Fucking vet! Heb ik ook een eigen kamer?!”
Harry begon hard te lachen terwijl hij met zijn lang postuur vervaarlijk erg over me heen leek te buigen, doordat hij zo dichtbij me ging staan.
“Nee, zo groot is deze bus ook weer niet! Maar je hebt wel je eigen bed.”
Een grijns ontstond op mijn gezicht en ik trok Harry mee verder de lange gang van de bus in. Eerst kwam ik langs de bedden. Het waren steeds twee bedden boven elkaar tegen de muur. Rechts van me waren de twee bedden al bezet, en dat gold ook voor de bedden links van mij. Toen ik verder liep zag ik dat de twee bedden boven elkaar aan de linkerkant tegen de muur ook bezet waren, maar die rechts niet. “Deze nemen wij!” zei ik vlug tegen Harry terwijl ik naar de bedden wees.
Toen liep ik verder en kwam ik bij een keukentje, waar ik Niall aantrof. Obviously...
Ik lachte en zei: “Hi Nialler!
Niall draaide zich om en grijnsde toen hij ons zag. “Hello guys! Welcome on board!”
Ik liep verder en toen ik het miniwoonkamertje zag slaakte ik een kreetje. Er stonden luxe banken en een TV. Liam, Daniëlle, Eleanor en Louis zaten er net op te chillen, en er was nog heel veel ruimte over voor mij en andere mensen.
“Hello guys! Isn’t this awesome?!” zei ik vrolijk terwijl ik me naast Liam liet vallen. Eleanor grinnikte zachtjes. “Yes, it is!”
Liam sloeg vriendschappelijk een arm om me heen. Louis zette de TV aan waarna hij heel snel heen en weer zapte.
“Lou, zet gewoon iets op.” zei ik ietwat geïrriteerd wordende. Louis grinnikte zachtjes en liet ‘m op MTV staan. Even later plofte Niall met een sandwich naast me neer.
“We wachten nu alleen op Zayn, hè?” merkte Daniëlle op. “Jup, volgens mij wel. Maar Harry is hem al aan het halen, geloof ik.” antwoordde Eleanor.
En inderdaad, een kwartier later kwam Zayn binnenlopen.
“Good morning, guys.” groette hij ons terwijl hij voor mijn benen op de grond ging zitten. Ik legde mijn benen over zijn schouders en zei: “Hey Zayn!”

Na eindelijk een kwartier kwam de bus in beweging. Gelukkig zat ik alleen met de jongens, Daniëlle en Eleanor in de bus zodat we gewoon ongestoord samen konden zijn. Paul en de rest zaten in de andere bus.
“We zijn op weg!” zei ik enthousiast terwijl we over de snelweg reden. Ik zat alleen in het ‘woonkamertje’ met Harry naast me en Niall en Zayn die geboeid naar de TV zaten te kijken. Harry sloeg glimlachend een arm om me heen.
“You excited?” fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Ik glimlachte en knikte zachtjes. Harry drukte zijn gezicht in mijn nek, waarna ik met mijn hand zachtjes door zijn krullen ging. Zo zaten we een tijdje, terwijl we ondertussen af en toe op en neer gingen door het rijden. Zijn adem blies in warme stroken over de huid van mijn nek, wat me kippenvel bezorgde.
“You’re lovely.” mompelde Harry in mijn nek. Ik bloosde glimlachtend en trok me terug, waardoor ik Harry aan kon kijken. Ik draaide mezelf een kwartslag en sloeg mijn benen over Harry’s benen heen. Ik wilde zo blijven zitten, maar Harry trok me op mijn schoot en hield met zijn ene arm mijn benen stevig vast. Ik sloeg mijn arm om zijn nek en verborg mijn gezicht er half in terwijl ik met mijn hoofd op mijn eigen arm leunde. Mijn andere hand verstrengelde ik met Harry’s vrije hand. Ik sloot mijn ogen vanwege Harry’s krullen die half in mijn gezicht kriebelden. Zijn geur snoof ik zachtjes op. Alle plekken waar Harry me aanraakte, voelde ik branden. Mijn zijn duim streelde Harry rustgevend over de rug van mijn hand.
“Hey lovebirds!” hoorde ik Niall zeggen en Zayn grinniken. Ik rolde met mijn ogen en tilde mijn hoofd op.
“Shut up Niall. Just jealous?” Niall haalde zijn schouders op en hield een zak chips omhoog. “Not really. I’ve got this!”
“And I’ve got this.” antwoordde Harry terwijl hij me op de wang kuste.
Zayn bleef naar ons kijken. “Ik kan het nog steeds niet bevatten dat jullie samen zijn.” zei hij glimlachend.
Ik werd ietwat rood en keek even naar Harry. “We zijn niet samen. Tenminste, nog niet. I don’t know.” mompelde ik.
Zayn keek ons niet-begrijpend aan. “Wat bedoel je?”
“We hebben nog geen vriendje-vriendinnetje relatie.”
Harry sloeg zijn armen strakker om me heen. “Maar dat komt wel.” zei hij terwijl hij me glimlachend doordringend aankeek.
Ik glimlachte schaapachtig. Harry ging wat rechter op zitten en kuste me zachtjes op de mond. “Lovebirds! Not in this room!” hoorde ik Niall roepen. Verontwaardigd trok ik mijn hoofd terug en keek ik Niall aan. “We don’t have a own room Niall. Sandwich!” zei ik
Harry lachte zachtjes terwijl Niall zijn tong naar me uitstak.

Reacties (3)

 • XxDarknessxX

  Geweldig <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  ahah.
  pleas snel verder...<3

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Ahhhwww <333

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen