Foto bij 0.45

Iemand nog leuke dingen meegemaakt?:)) Ik wel haha, ik heb de zon verwelkomt ^^

Na een halfuur hadden we allemaal goed gegeten en nog even rustig gezeten. Nu waren we dan toch echt weer verder aan het rijden en ik besloot te gaan slapen.
“Ik ga slapen.” mompelde ik vermoeid toen we met z’n allen op de bank zaten gepropt. Eleanor zat daarom op Louis’ schoot, Daniëlle op die van Liam en ik op die van Harry. Hij had zijn armen stevig om me heen geklemd. “Harry. Let me go.” zei ik weer terwijl ik me los probeerde me maken.
“Only for a kiss.”
Ik rolde met mijn ogen. “Seriously? You can get a kiss every day!” “I still want a kiss.” zei Harry koppig.
“Dan moet je me wel loslaten.” waren mijn wijze woorden. Harry liet me met tegenzin los, maar bleef mijn hand wel vasthouden, zodat ik niet zomaar weg zou kunnen lopen. Toen ik stond, draaide ik me om en boog ik voorover. Met mijn handen leunde ik op Harry’s bovenbenen. Ik kuste hem zachtjes op zijn mond. Na ongeveer vijf seconden ging ik weer rechtop staan en zonder een blik op de rest én op Harry te werpen liep ik de ruimte uit, naar het gangetje. Ik pakte mijn pyjama, liep ermee naar de badkamer en kleedde me daar om. Toen liep ik terug en propte ik mijn kleren in mijn koffer. Ik kroop het bovenste bed in en verborg me onder de dekens. Door het rijden van de bus viel ik al gauw wiebelend in een heerlijke slaap.

Met een heerlijk gevoel werd ik wakker, en ik voelde me weer springlevend. Ik tilde mijn hoofd op en zag dat het nog steeds licht was. Kreunend sloeg ik mijn benen over de rand van het bed en ging ik rechtop zitten. Via de ladder stapte ik op de grond en liep ik toen wankelend naar de ruimte. Eenmaal daar zag ik alleen Harry zitten. “Waar is de rest?” mompelde ik, nog ietwat schor.
Harry keek op van zijn iPhone en er verscheen een brede glimlach op zijn gezicht toen hij mij zag. “We hebben een soort pauze aan de kant van de weg. Ze zijn even een stukje lopen om hun benen te strekken.” zei hij terwijl hij opstond en me omhelsde.
“En jij dan?” zei ik terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder legde. “Ik wilde je niet alleen laten.” zei Harry.
“Awh!” zei ik zachtjes terwijl ik mijn hoofd optilde en een blozende Harry aankeek. “That’s so sweet Harry!” mompelde ik terwijl ik zijn gezicht pakte en hem een kus op zijn mond gaf. “But I’d like to take a walk too.”
Harry keek me fronsend aan. “You’re in your pyjamas, baby.”
“So? It’s not weird...” mompelde ik terwijl ik Harry’s hand beetgreep en hem de bus uittrok. “You’ve got no shoes, baby!” hoorde ik Harry zeggen. “I don’t care!” zei ik vrolijk terwijl ik op mijn blote voeten over het asfalt liep. Ondertussen raasden auto’s en andere voertuigen langs me voorbij.
“There!” zei ik blij terwijl ik verderop een groepje zag staan. Op mijn blote voeten rende ik naar ze toe.
“Hello guys!” zei ik enthousiast. Alle hoofden draaiden zich naar me om. “Hello! Lekker geslapen zeker?” zei Zayn grijnzend. Ik knikte vrolijk. “Yeah I did, acutally!”
Ik keek om en zag dat Harry gewoon op zijn gemakje aankwam lopen. Ik rolde met mijn ogen en begon een zinloos gesprek met Niall. “Lol Nialler! Hahaha!” zei ik droog terwijl we weer terugliepen.
“Lol you’re so weird hahaha laughing out loud!” reageerde Niall terwijl hij mijn hand vastpakte en me met hem mee liet rennen, terug naar de bus.
“Wie er het eerst is!” schreeuwde ik plotseling en ik zette het op een lopen. “Hey! Not fair!” hoorde ik Niall achter me roepen.
Ik keek om en zag dat hij al naderde. Toen Niall me inhaalde, kreunde ik. “Well that’s not fair! You’ve got shoes!” riep ik naar hem.
Een schaterlach kwam uit zijn keel en Niall bereikte de bus. “I won. Hehehe. I won! Too bad for you!” zei Niall op een pesterige toon toen ik aankwam lopen.
Ik zette een pruillip op. “That’s not fair Niall. I’ve got no shoes!” Niall haalde zijn schouders op. “Jij bent degene die schreeuwde over wie er het eerst zou zijn!”
Ik haalde onverschillig op. “You’re a boy, Niall.” “Yeah? And you’re a girl, aren’t you?”
“Yes! That’s why it’s not fair too! Boys are stronger so they can run faster.” “Oh come on, just accept you lost!” zei Niall grijnzend terwijl iedereen ondertussen ingestapt was.
“Hmpf.” kwam er bij mij uit en ik ging op de bank achterin de ruimte zitten. Ondertussen kwam de rest ook rond me zitten. Op dat moment begon de bus weer met rijden.
“Hoe laat is het?” zei ik nieuwsgierig. “Half vijf.” antwoordde Daniëlle terwijl zij zich naast me liet zakken. Ik glimlachte even. “Thanks.”
“Guys, wanneer hebben jullie eigenlijk weer een concert?” zei ik weer. “Morgenavond.” antwoordde Liam meteen. “Thanks Lili!” grijnsde ik. Liam knipoogde glimlachend naar me en richtte toen zich weer op zijn diepgaande gesprek met Daniëlle. Ik zuchtte licht en liet mijn hoofd tegen Zayn’s schouder aanleunen. “Hi babe. You tired?” zei hij terwijl hij een arm om me heen sloeg. Ik glimlachte. “No, I’m not tired. I’m just sick of being in a bus all the time.”
Ik hoorde Zayn instemmend mompelen. “I understand you, but you just have to get used to it. That’ll make it easier. Okay?” Ik knikte mompelend. "Yeah, okay..."

Toen ik merkte dat ik wat behoefde had aan een paar sterke armen om me heen, zei ik: “Where’s Harry?”
“I don’t know. Sleeping, I guess. It’s what I’m going to do now, by the way.” antwoordde Zayn. Ik grinnikte. Typisch Zayn...
We stonden beiden op en liepen naar het gangetje. Terwijl Zayn in zijn bed kroop zag ik dat Harry in de zijne lag. Hij lag met zijn gezicht naar de muur, dus met de rug naar mij toe. Zijn borst ging regelmatig op en neer, terwijl zijn krullen door de war lagen en pluisden. Ik liep stilletjes naar hem toe. Met een hand hield ik mijn eigen haar vast zodat het niet in zijn gezicht zou kriebelen. Ik drukte een vlinderkusje op zijn wang.
“Sleep well, Harry.” fluisterde ik zachtjes terwijl ik weer rechtop ging staan. Ik liet Harry maar gewoon even lekker slapen. Zijn rust had hij vast hard nodig.
Ik pakte weer mijn normale kleren en kleedde me in de badkamer om. Mijn pyjama propte ik in mijn koffer.
Toen liep ik terug en zag ik dat Louis en Niall aan het gamen waren, terwijl Liam en Daniëlle nog steeds met elkaar zaten te praten. Eleanor zat op haar laptop en aan haar gezicht te zien was ze heel erg geconcentreerd. Ik liet me naast haar zakken en zag dat ze op Twitter zat. “Hey El! What are you doing?”
Eleanor keek even op en richtte zich weer op haar laptop. “I’m on Twitter, doing an ‘Ask Eleanor’. So everyone can ask me something and I will try to answer as many questions as I can.” zei ze terwijl ze druk typte. Ik keek nieuwsgierig naar het scherm. “What are they asking?”
“If you look with me you can see it.” antwoordde Eleanor terwijl ze me een snelle knipoog schonk. Nieuwsgierig keek ik met haar mee. Ik was wel heel benieuwd hoe dat ging.

@EleanorJCalder What is Louis doing right now?:)Btw, I love you!!<3 xx #askeleanor

Eleanor antwoordde met:

He’s on the playstation with Niall right now! :-)

“That’s really cool!” reageerde ik. “I’d like to do that too.”
Eleanor keek me verbaasd aan. “Are you sure? They can ask you weird things and stuff.” Ik haalde mijn schouders op. “I don’t know. I’d just love to answer people and probably make them happy with that.” Eleanor glimlachte en richtte zich weer op haar laptop.

@EleanorJCalder Who are you with right now?:)xx

Eleanor typte snel en reageerde door mijn Twitternaam erbij te zetten.

Well thanks guys for this interesting and fun #askeleanor! Loveyou! Xx

En met deze tweet sloot Eleanor de laptop af. “Soms is het wel erg vermoeid om zoiets te doen.” zuchtte Eleanor terwijl ze even haar ogen sloot. “Maar vaak ook erg leuk.” vervolgde ze er snel achteraan. Ze stond op terwijl ze met haar laptop naar het gangetje verdween.

Reacties (2)

 • Lootus

  Hhaha leuk stukje (: Ze was erg vrolijk vandaag (: ^^

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Leuk stukje.

  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen