Foto bij 0.50

Eindelijk waren ze klaar voor het concert. Deze begon pas over een halfuur. Dan zou het voorprogramma, 5 Seconds Of Summer beginnen, dus de jongens hadden nog heel veel tijd. Nu hoorde ik Camryn op het podium zingen, met alle gillende fans die daarbij hoorden.
“Jongens, het is de bedoeling dat jullie gewoon hier blijven. Wij komen jullie wel halen als het zover is.” zei een van de stylisten, waarna die allemaal de kamer verlieten. We waren nu gewoon alleen met de jongens in een kamer.
“Hi!” zei ik glimlachend tegen Harry die naar me toe kwam lopen. “Hey.” antwoordde hij terwijl hij me van de bank trok, op mijn plek ging zitten en me op zijn schoot trok, zodat ik zijwaarts op zijn schoot zat. Hij sloeg zijn armen strak om me heen en legde zijn kin op mijn schouder. “How do you feel?” fluisterde hij, zodat alleen ik het kon horen. De rest was ondertussen ook al bezig met een druk gesprek. Ik glimlachte, wetende dat hij doelde op vanmiddag. “I feel great, actually. I’m really happy it was with you.” antwoordde ik zachtjes.
Ik hoorde Harry een diepe zucht slaken, waarschijnlijk van verlichting, en hij kuste me op mijn wang. Ik zag Louis opstaan en naar een box lopen. Hij sloot zijn iPhone erop aan en even later kwam er lekker muziek door de boxen. Niet te hard natuurlijk.
Ik sloeg mijn ene arm om Harry’s nek heen en kuste hem op zijn wang. Ik bleef hangen en hield mijn gezicht half tegen die van hem. “Love you.” mompelde ik in zijn oor terwijl ik mezelf dichter tegen Harry aandrukte. Als antwoord daarop pakte hij me nog wat strakker vast. Ik trok mijn hoofd ietsje terug, legde mijn hand op Harry’s wang en duwde zijn gezicht zachtjes mijn kant op. Hij keek me met zijn groene ogen aan. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op die van hem. Al snel opende we onze monden en ging het er heftiger aan toe. Ik voelde Harry’s grote handen die onder mijn shirt schoven en zijn vingers die op mijn blote rug tekeningetjes maakten. Ik vlocht mijn vingers met Harry’s krullen en drukte hem steviger tegen me aan.
“Ewl guise! Get a room!” hoorde ik Niall zeggen. Ik grijnsde tegen Harry’s lippen aan en trok me toen ietsje terug. Toen zag ik dat Louis en Eleanor ook close bezig waren. Hetzelfde gold voor Daniëlle en Liam. Zayn en Niall hadden eerst wel gezellig gepraat, maar uiteindelijk hing het hen de keel uit.
“Sorry Niall. And Zayn.” grinnikte ik terwijl ik me met tegenzin van Harry’s schoot liet glijden. Ik stond op en voelde Harry mijn hand vastpakken. “You don’t have to go because they want you to!” zei Harry terwijl hij Zayn en Niall zogenaamd vernietigend aankeek. Ik lachte zachtjes. “But it would be selfish if we’d go on.” antwoordde ik. “No, it wouldn’t.” zei Harry terwijl hij me naar zich toe trok, waardoor ik met een kreetje op zijn schoot neerplofte.
“Seriously, Harry!” schoot ik uit terwijl ik me uit de strakke greep van Harry probeerde te bevrijden. “No! I’m not going to let you go.” hoorde ik hem vanachter mijn rug zeggen.
Ik zuchtte toen ik besefte dat Harry me echt niet los zou laten. Mijn rug zat tegen zijn borst aangeklemd. Ik ontspande en ging wat beter liggen, in plaats van zitten. Ik liet mijn hoofd naar achter leunen, die toen op Harry’s schouder kwam te liggen. Ik draaide die toen ietsje, waardoor ik tegen Harry’s nek aankeek. Niet dat ik dat erg vond. Harry sloeg zijn armen dicht om me heen. Ik liet mijn hoofd tegen Harry’s nek aanleunen zodat ik me helemaal kon ontspannen zonder dat mijn hoofd van Harry’s schouder kon afglijden. Ik voelde Harry’s hand zachtjes over mijn haar gaan en hij liet zijn hoofd een beetje op die van mij rusten.

Reacties (2)

  • Lootus

    Aahjwwwwww <3333 soo sweet (:

    6 jaar geleden
  • Manonxxx

    aaahw <33

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen