Foto bij Equipa de Portugal • Vinte e sete

Isabella a.k.a PayneGirl: et voilà! Het is niet veel, maar ja..

Maya Milena dos Santos Aveiro
“Dan verwachten wij jullie binnen een uurtje op de openingsceremonie.” De hoge pief sluit zijn speech met deze woorden af en wankelt het klein podium af. In enkele luttele seconden vervaagt de stilte en begint iedereen tegen elkaar te praten. Spelers lopen weg van hun elftal om zo andere spelers te begroeten. Cristiano wordt meteen omhelsd door een kleine krullenbol, die ik herken als Marcelo. De twee beginnen te kakelen als jonge schoolmeisjes en snel maak ik me uit de voeten. Ik glip tussen enkele spelers door en probeer onopgemerkt het podium te betreden. Wat dus mislukt. “Hé, komt er nog een speech?” “Nou, van die liefelijke dame wil ik wel nog eentje aanhoren!” “Speech! Speech!” Oh boy. Het schaamrood verspreidt zich over mijn wangen en ongemakkelijk lach ik even naar iedereen die me nu nieuwsgierig aankijkt. “Ehm, oké, dit was niet de bedoeling. Oké. Ehm. Bye!” Ik steek mijn hand op, snel het podium af en loop zo vlug als mogelijk de zaal uit. Awkward!
Ik voel de aanwezigheid van een tweede persoon en subtiel kijk ik op. Ik zit hier namelijk weg te schimmelen in een hoekje van één of andere zaal. “Hé, jij bent toch dat meisje van net? Op het podium?” Ugh, geweldig. Zit ik hier voor Fernando Torres, heb ik me al meteen belachelijk gemaakt. Beschaamd knik ik, waarna hij grinnikt. “Nou, nu weet iedereen wel dat er zich hier een interessante vrouw bevindt. Bereid je maar al voor.” Peinzend trek ik mijn wenkbrauwen op. “Interessante vrouw?” Lachend haalt hij zijn schouders op. “Ze vonden het wel grappig.” Yay. Een beschamende zucht verlaat mijn mond. “Maya, by the way.” Nu iedereen weet hoe ik er uitzie en hoe lomp ik wel niet ben, kan ik ze net zo goed mijn naam verklappen, hé. “Maya als in de zus van Ronaldo?” Wow, weet hij gelijk wie mijn broer is. Ik knik bevestigend en kijk hem daarna vragend aan. “Mijn vrouw leest wel eens een roddelboekje.” Ach zo.

In de verte hoor ik iemand mijn naam roepen en verontschuldigend kijk ik Fernando aan. “Oh, hier zit je.” Cristiano lacht me toe en laat daarna zijn blik over de Spaanse voetballer glijden. Een moment is het stil, waarna de twee elkaar een manhug geven. “Lang geleden, Cris!” Ik hoor mijn broer een instemmend geluid maken en kijk de twee verward aan. “Zijn jullie vrienden, of zo?” Beiden knikken, waardoor ik hen nóg verwarder aankijk. “Maar, en Cesc dan?” “Wat is er van Cesc?” “Ken jij Fàbregas?” Dat bedoel ik dus. “Het doet er niet toe of en van waar ik hem ken, waarom heb je met hem geen vriendschappelijke band?” Cristiano lijkt te schrikken van de toon waarop ik het vraag, maar herstelt zich snel. “Hij speelt bij Barcelona.” Och god.


What do you think?

OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ! Thibaut zag er weer heel goed uit, gisteren en Dries, nou ja, een echt talent. Romelu? LUKAKU! Romelu? LUKAKU! Hihi, dat vond ik zó geweldig :'D
Anyways: er zitten een paar echte lieverds in mijn ex-klas. Ga enkelen toch een beetje missen :c

Reacties (5)

 • periphery

  “Hij speelt bij Barcelona.” Och god.
  Hahahahaha, oké, dat vond ik grappig. Vooral die 'Och God.' Haha (:
  En meh, je hebt gelijk: Thibaut zag er goed uit ö Ik ga verder lezen :3

  8 jaar geleden
 • nightqueen

  Eindelijk tijd gehad om al jouw stukjes bij te lezen! zonde dat ik dat nu pas doe! ze zijn echt super leuk!!!

  8 jaar geleden
 • fcoentrao

  Nou, in ieder geval mag Cris Fernando wél!

  8 jaar geleden
 • Higuain

  AW YEAH, maakt niet uit of het lang is of niet, FERNANDO KOMT ER IN VOOR, dat maakt het stukje natuurlijk meteen geweldig! Natuurlijk zijn al je andere stukjes waar Fernando niet in voor komt ook geweldig, maar dit maakt het net iets geweldiger:)

  8 jaar geleden
 • NWalcott

  THAT'S RIGHT CRIS!
  BARCELONA=BAD.
  OLÉEEEE
  Geweldig stuk trouwens ahahahah!
  Morgenochtend nog een stukje?:D
  I'll try my best to leave a comment when I'm in England :3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen