Foto bij OO2 Isabelle Cleo Harrison

Hoofdstukje 2. (:

Hope you like it! x

Niet veel later zat ze in de taxi op weg naar Ryan. Hij woonde midden in het centrum, in een klein appartementje. Het was klein, maar heel erg gezellig. Als ze vrij was, dan kon je haar 9 van de 10 keer bij Ryan in zijn appartement vinden. "He schat." zei ze vrolijk toen de jongeman voor haar verscheen in het appartementen complex. Zijn aftershave was al van ver te ruiken, maar daar stoorde zij zich niet meer aan. Ze legde haar handen op zijn borstkast, en gaf hem een kus. Daarna glipte ze langs hem naar boven, en glimlachte tevreden toen de deur open was. Ze liep zijn appartement in, en sloot de deur. Een zachte lach ontsnapte uit haar mond toen Ryan even later boven kwam en op de deur klopte. Toen ze even volhield, en de jongeman begon te smeken, opende ze de deur een stukje. Ryan pakte zijn kans, en duwde de deur open. Ze voelde zijn lippen meteen op de hare, en niet veel later een muur in haar rug. Met een tevreden glimlach bedacht ze waar dit heenging. Ze hadden elkaar zo'n 3 weken niet gezien, en ze snapte dat ze zijn honger naar haar zojuist had opgewekt.

En ze had gelijk. Een uurtje later lag ze languit in zijn bed. Haar hand lag op zijn borstkast die ritmitisch op en neer ging. Dat betekende dat hij sliep. Ze drukte een kusje op zijn kaak, en probeerde uit zijn greep te ontsnappen. Dat mislukte, want Ryan werd half wakker en trok haar op zich. "Ik dacht dat wij uitgingen, liefste?" vroeg ze zachtjes, en tekende figuren op zijn borst. "Hmm, totaal geen zin meer in. Vind je het erg?" vroeg hij tevreden. "Nee, eigenlijk niet." stemde ze in, en nam zijn onderlip tussen haar tanden, en beet er speels in. Ryan gromde dierlijk, en niet veel later begon het hele spelletje weer van voor af aan. En dat ging de hele nacht door.

Toen ze de volgende ochtend wakker werd, keek ze op de klok. Van schrik stond ze meteen op en sprintte naar de badkamer. "Verdomme, waar is mijn shampoo?" mompelde ze gefrustreerd, en liep de douche in. Over een half uurtje moest ze weer bij de kinderen zijn, en dat ging in dit tempo nooit lukken. Ze nam een speed douche, en trok de kleren van gister aan. "Ik moet gaan. Ik houd van je. Doei." fluisterde ze tegen de half slapende Ryan en kuste hem even. Daarna snelde ze het appartementencomplex uit, en hield de eerste, de beste taxi aan. Met een beetje geluk was ze op tijd. Ze zag al voor zich hoe Tyron naar haar uitviel. En ondanks dat hij ruim 14 jaar ouder was, vond ze hem verdomd sexy. Maar daar deed ze niks mee, en zou ze ook nooit wat mee doen. Zij had Ryan en daar was ze zielsgelukkig mee. Hoe vaak kwam je een man tegen die het niet erg vond om je 3 weken niet te zien? Nooit dus. En hij zou vast aan andere vrouwen zitten, zolang ze maar niet in zijn bed kwamen. Dat was haar terrein. Ze zag voor zich al het landhuis opdoemen, en hoopte vurig dat Tyron een goed humeur had.

Reacties (1)

  • SquirrelLove

    snel verder!:D
    1 tip:,misschien in 1 vorm schrijven? want de eerste twee zinnen zijn in ik-vorm en de rest in de hij/zij-vorm:)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen