Foto bij 106. || Rainbows ||

chappie(H)

Hij liep door een gang, twee trappen op en ik volgde hem op de voet. We kwamen uit in een grote witte badkamer. Het was licht, één van de muren bestond helemaal uit spiegels, en de wand ertegenover was wit, met graffiti-art erop. Alsik moeite deed, kon ik het ontcijferen. Er stond; Shower Time.
"Leef je uit." zei Luke en verliet de badkamer. Voor de zekerheid draaide ik de deur op slot. Ik bewonderde de graffiti, voor ik een handdoek van een stapel handdoeken pakte en me begon af te drogen. Daarna liep ik naar de wc, die in de hoek van de badkamer, achter een soort muurtje stond. Ik begon te lachen toen ik de klep opendeed en de fel bespoten wc-bril zag. Show me your ass. Stond er in heel veel kleuren. Ik grijnsde en trok mijn boxer naar beneden voor ik op het toilet plaats nam en mijn boodschap deed. Weet je wat ik zo vaag vind? Dat mensen in serie's, of films nooit naar de wc gaan...
Toen ik klaar was liep ik naar de deur, draaide die van het slot en probeerde mijn weg te vinden naar de woonkamer. Na een kwartier ronddwalen had ik het gevonden en ging ik naast Ella op de bank zitten. "Geen behoefte om iets meer aan te trekken?" vroeg Justin, toen de meiden me grijnzend aankeken. "Nee hoor." zei ik simpel. Het was veel te warm voor een trui en lange broek. Justin keek me knorrig aan. "Euhm, ik denk dat wij gaan. We zouden gaan stappen." zei Elle vrolijk en keek de andere meiden een voor een aan. Ik trok even een sip gezicht. Gingen ze nu al weg?
"Ja, doe mam de groeten Jenn." zei Luke tegen Jennifer, die knikte als teken dat ze dat zal doen. Ik zuchtte. "Dus, jongens. Jullie wouden bij mij intrekken?" kwam Luke ter zake en keek ons afwachtend aan. "Ja, dat klopt. Maar nu we het huis hebben gezien denken we dat het misschien te duur is..." grinnikte Justin.

Reacties (7)

 • Perv

  Nawhh

  6 jaar geleden
 • PeterXpan

  haai ben ik weer beetje laat maar beter laat dan nooit toch?
  had het best druk en nu kan ik weer lezen!

  snel verder ben benieuwd:)

  6 jaar geleden
 • stupidOTP

  ardjan zei op 20 aug 2012 - 12:04:
  LAAT HET NIET TE DUUR ZIJN! LAAT HET NIET TE DUUR ZIJN!! C:

  idd...

  6 jaar geleden
 • IronRainbow

  Niet te duur ziijijjjjjnn!!!! o.o'

  Snelverder lieve heersbeestje !

  x'

  6 jaar geleden
 • Bellum

  Zoals ardjan al zei;
  LAAT HET NIET TE DUUR ZIJN!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen