Foto bij 0.52

Oké... Piepklein stukje sorry! Maar anders kom ik niet helemaal uit met mijn hoofdstukken:))

Een uur later was het concert eindelijk afgelopen. De zaal stroomde langzaam leeg, terwijl een man ons naar achteren begeleidde. De jongens waren waarschijnlijk al in hun kamer. Eenmaal daar liepen we naar binnen. Alleen Niall, Harry en Louis zaten er. “Waar zijn Liam en Zayn?” merkte ik op.
“Die zijn naar de wc volgens mij.” antwoordde Harry terwijl hij opstond en naar me toeliep. Hij drukte een lange kus op mijn lippen en wilde me omhelzen. Ik hield hem echter op afstand. “Sorry Haz, je zult moeten wachten! Eerst douchen.” zei ik met een lachje. Met een pruillip ging Harry weer zitten. Ik liep naar de koelkast die in de hoek stond. “Iemand wat drinken?”
“Cola!” hoorde ik uit alle monden. Behalve Niall, die om appelsap vroeg. Hoofdschuddend schonk ik met een glimlach vijf glazen cola in en één met appelsap. Ik liep drie keer heen en weer om alle glazen veilig op het tafeltje te zetten. Met een zucht liet ik me weer naast Harry op de bank vallen en nam ik een slokje van mijn cola. Precies op dat moment kwamen Zayn en Liam weer binnen. “Hey people!” begroette Zayn ons terwijl hij meteen naar de koelkast liep. Liam daarentegen liep naar Daniëlle en drukte een vlugge kus op haar lippen. Ik zette mijn glas cola weer neer op het tafeltje en legde mijn hoofd toen op Harry’s schouder. Hij sloeg toen zijn arm om me heen en legde zijn hoofd ook weer op de mijne.

“Moeten we ze wakker maken? Kunnen we ze niet gewoon laten liggen?” hoorde ik Niall’s stem zachtjes zeggen. “Nee Niall! Ze moeten mee terug.” hoorde ik Liam toen. Ik besloot mijn ogen nog niet open te doen. “Wie maakt ze wakker?” klonk Niall’s stem. “Ik!” hoorde ik Louis snel zeggen.
Toen ik voetstappen dichterbij hoorde komen, deed ik mijn ogen plotseling open. Louis keek me teleurgesteld open. “Nou zeg.” mopperde hij.
“Je kan Harry wakker maken?” merkte ik glimlachend op. Louis schudde zijn hoofd en draaide zich om. “Die is ook al wakker.” Net toen Louis dat zei voelde ik Harry zijn hoofd van de mijne tillen. Ik keek hem glimlachend aan. “Hi Haz.”
“Hello baby.” Een kus werd op mijn lippen gedrukt. “Let’s go back to our appartment.” zei Harry en hij stond op, waarna hij mij ook omhoog trok.

Een uur later waren we eindelijk terug in ons appartement. Het was onderhand zo’n twaalf uur, dus liet ik me vermoeid op de bank vallen. “Night guys.” mompelde Eleanor terwijl ze Louis’ hand pakte en samen met hem de gang in liep, naar hun kamer. “The same about us. Goodnight, see you tomorrow!” zei Liam en met een arm om Daniëlle heen vertrokken zij ook.
Even was het stil. “Wij gaan ook maar, hè Niall?” merkte Zayn op toen hij even naar mij en Harry keek. Niall volgde zijn blik en knikte toen hij ons zag. “Is goed. Slaap lekker guys!”
En binnen vijf seconden waren Harry en ik alleen. Ik zuchtte en ging op de bank liggen. Toen er niemand naast me kwam zitten, opende ik mijn ogen. Ik zag Harry op de bank tegenover me zitten. Hij staarde naar zijn iPhone. “Wat is er?” zei ik, ietwat nieuwsgierig, maar ook bezorgd. Harry keek verschrikt op. “N-nothing, baby.” antwoordde hij terwijl hij zich weer op zijn iPhone richtte. Ik trok mijn wenkbrauwen op, kwam overeind en liep naar Harry toe. Ik liet me naast hem zakken en keek op zijn iPhone.


cliffhanger:X

Reacties (4)

 • Lootus

  O my goodd <333 What is going on? Hij is toch niet vreemd gegaan?! Dan heb ik liever dat het haat is... Of dat het is uitgelekt ofzo...

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Omg,
  wat is er gebeurt?
  Je maakt me nieuwsgierig.
  Snel verder....<33

  7 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  ALJSLAKJSLKASJLKASJAKL GA VERDER

  7 jaar geleden
 • CurllMonster

  Fricking veel haat?? :o
  Snel verder! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here