Foto bij 0.56

Na een uur plofte ik zuchtend op mijn bed. Ik keek even naar de kartonnen doos die midden in mijn kamer stond. Alle fotos, alle briefjes en alle spullen die met Harry te maken hadden, zaten erin. Mijn kamer was nu opeens een stuk kaler. Het was zo leeg.
Ik zuchtte en deed toen de doos dicht. Met een kreun vanwege het gewicht tilde ik deze toen op en liep toen de trap op naar zolder. Eenmaal daar zette ik de doos tussen veel andere oude, vergeten spullen. Ik slaakte een kreetje toen ik een spinnenweb langs mijn blote arm voelde, waardoor ik een spastische beweging maakte.
Vijf minuten later stond ik gelukkig weer in mijn kamer. Met mijn handen in mijn zij keek ik mijn kamer rond. Tijd voor verandering! Met een zwakke glimlach gooide ik alle tijdschriften die ik kon vinden op mijn bed. Binnen de kortste keren had ik wel zon stuk of twintig liggen. Ik begon er in te bladeren, en knipte er steeds plaatjes uit.
Toen ik allen tijdschriften doorgebladerd had, pakte ik de plakband. Ik plakte alle plaatjes één voor één aan de muur, op de plekken waar eerst fotos van mij en Harry hadden gehangen.
Een kwartier later was ik klaar. Glimlachend keek ik naar de muur. Het zag er al veel beter uit. Terwijl ik met een gelukkige blik de muur bestudeerde, negeerde ik hardnekkig het onwennige gevoel dat binnenin me knaagde.

We waren een week verder, en ik had geen contact meer met Harry. Tenminste, hij probeerde dat wel, maar ik had hem op mijn telefoon en op Twitter geblokt. Natuurlijk waren de fans niet zo dom om dat niet te zien en kreeg ik dus elke dag wel tweets met de vraag waarom. Ik dacht er serieus over om gewoon mijn account te verwijderen en me nooit meer op het internet te vertonen. Wat had het nog voor zin om nog op Twitter te zijn? Ik had contact met de mensen waarmee ik dat wilde, en nu was het alleen maar nadelig voor mij. Met een zucht startte ik mijn laptop op. Opeens lichtte mijn telefoon op, die naast me op de deken lag. Ik pakte het op en zag dat ik een bericht had van Daniëlle. Ik fronste en opende het bericht.

Hi darling,
How are you? Harry told us about the convo he had with you...
we miss you, you know. like, all of us. wed like to hear something from you..
and, caroline may be pregnant, but harry won't go to her yet, he decided. when the boys are done here in de VS, in two months, caroline will be pregnant for like seven months. when shes eight months pregnant harry will go to her and help her nd stuff. he only talks to her via skype and texting now.
I love you darling and I miss you so much! please reply! Xx


Ik slikte en zuchtte. Om opeens dit berichtje te krijgen van een van hen is raar. Toch besloot ik Daniëlle terug te smsen, omdat ik nog wel gewoon contact wilde houden met hen. Alleen niet met Harry.

Hi Dani,
Im fine, I guess. At least its getting better every day and Im happy about that. Ive got my mom, Gemma, Anne and Robin supporting me and Im glad I have them. I miss you too guys, but I just cant. I dont want to see Harry. Well I mean, I cant see him. Itll tear me apart. But Id like to see you sometimes!
Well goodluck with them two then. You dont have to keep me updated, okay?;)I dont want to know what theyre doing all the time.
Love you too and ofcourse I miss you! X


Vertwijfeld legde ik mijn telefoon weer weg. Toen richtte ik me maar gewoon op mijn laptop, die ondertussen opgestart was. Ik logde in op Twitter. Ik volgde iedereen nog, behalve Harry. Opeens zag ik een tweet van Louis, waarin ik gementioned was.

We miss you!:(When will we see you again?

Ik glimlachte even zwak.

@Louis_Tomlinson Miss you too x Idk, well see!

Ik had niet zoveel zin om enthousiast op Louis te reageren. Het was en bleef raar.


Guysss, in het vorige hoofdstuk 'Q&A' heb ik wat gezegd over een Deel 2 of een ander verhaal enzo. Ik wil graag jullie mening, dus zouden jullie daarop kunnen reageren?:)
Oh, en ik hou van kudo's ^^
(ik weet trouwens dat de informatie die in dit hoofdstuk zit misschien niet helemaal overeen komt met de informatie uit vorige hoofdstukken, maar who cares?^^ hehe)

Reacties (5)

 • AnkePayne

  Tranen in mijn ogen ... Keb et gevoel da Caroline liegt en da ze zelfs zwanger zal zijn;)

  6 jaar geleden
 • LoveToLoveYa

  Ga door en ER MOET EEN 2E DEEL KOMEN!!!(H)(yeah)

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Super mooi stukje! Ik wil een deel 2! (: en nog bedankt voor antwoorden bij Q en A (: hahajaj love this part <333 snel verder!

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Super mooi stukje! Ik wil een deel 2! (: en nog bedankt voor antwoorden bij Q en A (: hahajaj love this part <333 snel verder!

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Aaahw,
  Waarom heb ik het idee, dat Caroline niet zwanger is van Harry,
  maar van iemand anders.
  I hope so ^^
  Ik wil graag een Deel 2.
  Snel verder...
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen