Foto bij 30.4 CHapter Thirty

'hmm.. en stel nu eens.. Alice is niet de enige met een gave, als iemand anders in huis met een gave nu zou voorstellen om ook te helpen. Dan zouden ALice en jij beiden nog minder energie moeten gebruiken, en is er minder kans dat de vampiers die aanwezig zijn bloeddorstig worden waardoor ze jou aanvallen.' zei Carlisle nadenkend. iK peilde het even met Sophia.
Ik weet het niet... in theorie zou het mogelijk moeten zijn, maar misschien is het beter dat je bevoorbeeld Carlisle uitnodigd om het ritueel bij te wonen, zodat hij mogelijk kan ingrijpen als er toch iets gebeurd. Jij zal waarschijnlijk niet instaat zijn om je te verweren tegen hen omdat je met hen in magische verbinding staat, en omdat je al heel wat kracht gebruikt zal hebben. hmm.
'Ik denk dat Sophia groen licht geeft.' zei ik. ALice knikte.
'Als je graag hebt dat ik je help, dan doe ik dat.' zei ze glimlachend. ik vloog om haar hals om haar een knuffel te geven, Carlisle en Esme glimlachten.
'Ehm, niet dat ik je niet vertrouw, Alice, maar .. Carlisle, zou jij er ook bij willen zijn, al was het maar voor de zekerheid?' vroeg ik zacht.
'Ik voel me vereerd met de uitnodiging.' zei hij glimlachend.
'Nu alleen nog iemand vinden met een gave die ons wil helpen.' zei ALice. 'Waarschijnlijk met de voorkeur voor een vrouw, dus..' mompelde ze.
'Bella!' riepen we samen uit. Ik merkte dat Jake en Nessie verbaast naar binnen keken, Bella zat naast Carlisle in de zetel, zomaar. Edward stond achter haar, met zijn handen op haar schouders. Carlisle was een beetje opgeschoven zodat Bella er makkelijk bij kon.
'Is er iets?' vroeg ze glimlachend.
'Kir zou je hulp kunnen gebruiken bij iets wat..belangrijk is voor haar.' zei ALice. Bella keek me vragend aan.
'Ik zou graag ..Sophia oproepen, maar ze denkt dat het voor mij misschien te...moeilijk is om het alleen te doen, daarom heeft ALice ingestemd om me te helpen, maar we dachten dat ze misschien door het gebruik van onze krachten ..dorst zou krijgen, leek het ons beter om nog iemand erbij te ..betrekken zodat er geen mogelijkheid is dat Alice te veel energie gebruikt.' legde ik uit. Bella glimlachte.
'EN je zou graag hebben dat ik je ook help, is het niet?' vroeg ze. Ik knikte. Ze keek even naar Alice.
'Mij best, wanneer?' vroeg ze.
'hmm...de volgende volle maan, om middernacht.' zei ik Sophia na.
'Maar dat is over 2 dagen!' zei Alice luid. dan hadden we niet veel tijd meer om alles voor te bereiden.


@Altaria; nope, niet echt ;D

Reacties (7)

 • Sofieeeke

  Snel verderxDwaarom stop je toch altijd op de spannende momenten???

  7 jaar geleden
 • Felonys

  snel verder!

  7 jaar geleden
 • BeautyBitch

  snel veder, kan niet wachten tot het volgende hfst

  7 jaar geleden
 • Altaria

  Ow snel verder????? alsjeblieef?? Love it so much

  7 jaar geleden
 • Fabienaa

  snel verder!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen