Foto bij 0.66

(Dit is het aangepaste hoofdstuk numero 66, dus nog een keer lezen kan handig zijn idk lol)

De volgende dag ontwaakte ik uit mijn slaap. Ik keek naast me, maar zag dat Harry er niet meer lag, wat me deed fronsen. Ik strompelde uit bed, gelijk door naar de badkamer. Daar deed ik de deur met een enthousiaste ruk open. Ik trof Harry naakt aan. “Oh mijn god!” piepte ik. “Sorry!” En ik deed snel de deur dicht. Na Caroline vond ik het maar pijnlijk om Harry in zo'n staat te zien.
Vijf minuten later kwam Harry de badkamer uitgelopen, met natte krullen die langs z'n gezicht vielen en een handdoek om zijn middel gebonden. Hij keek me bestuderend aan. “You found that awkward, didn’t you?” mompelde hij terwijl hij in zijn koffer begon te rommelen. Zo te zien sliep ik dus met Harry op een kamer.
“Yeah...” mompelde ik, niet wetend wat te zeggen. Harry keek weer even op en knikte even naar me, als teken dat hij het verstaan had. Zuchtend pakte ik kleren uit mijn koffer en vertrok naar de badkamer, waar ik de deur op slot deed.
Na het douchen kleedde ik mezelf aan en deed ik mijn make-up. Toen liep ik de badkamer uit, maar ik zag Harry nergens. Een vlaag van teleurstelling ging door me heen. Dat hij gewoon al ging ontbijten zonder op mij te wachten, vrat aan me.
Aangezien we in een ander hotel in een andere plaats waren, wist ik niet waar ik heen moest gaan. Ik besloot maar gewoon te zoeken.
In de gang kwam ik toch Zayn tegen. “Hey Zayn!” begroette ik hem vrolijk. “Hello girl. Did you sleep well?” Ik knikte glimlachend.
Ik volgde Zayn naar de ontbijtzaal. Eenmaal daar zag ik iedereen al zitten. Daniëlle en Eleanor waren er ook nog. “Oh my god!” zei ik enthousiast. Toen ook zij mij in het vizier kregen sprongen ze gillend op en renden ze op me af. “You’re back! YAY!” hoorde ik Eleanor in mijn oor schreeuwen en beide meiden sloegen hun armen om me heen. Ik lachte en knuffelde hen terug. Toen lieten ze me los en met brede grijnzen gingen ze weer zitten.
Ik zag dat de enige vrije plek nog naast Harry was. Perfect, vond ik zelf. Glimlachend ging ik naast hem zitten. “Hey.”
Harry keek me even aan, maar richtte zich toen weer op zijn broodje. Ik trok mijn wenkbrauwen op en keek even naar Liam, die het tafereel ook had gevolgd. “What’s wrong?” fluisterde ik tegen Harry. “I just don’t get why you found that awkward.” mompelde hij zonder me aan te kijken en hij nam een grote hap van zijn broodje. “You know,” zei ik ietwat geïrriteerd, “I’ll explain you later, you idiot. Remember you’re becoming a father. That’s why.” En met deze woorden keerde ik Harry half de rug toe en pakte een croissantje uit het mandje. Terwijl ik deze met een mes open sneed, zag ik Harry me vanuit mijn ooghoek verbaasd aankijken. Opeens pakte hij me bij mijn bovenarm en verstrakte hij zijn greep. “Listen,” siste hij opeens dicht bij mijn oor, “I may become a father but that has nothing to do with this.”
Ik vertrok mijn gezicht van de pijn. “It does. I’ll explain later, when we have fucking privacy! Now let me go! You’re hurting me.” “No, it has no–” “You’re hurting me!” piepte ik. Toen liet Harry me los. Ik stond meteen op, greep mijn croissantje en beende weg. Mijn ene hand legde ik over de plek op mijn arm waar Harry me in had geknepen, en het bonkte. Tranen blonken in mijn ogen.
Toen ik wat verder was gelopen liet ik me in een gang tegen de muur zakken. Ik zuchtte diep en keek even naar mijn arm. Hij was rood en het zou me niet verbazen als deze aan het eind van de dag blauw zou zijn. Lusteloos nam ik een hap van mijn croissantje. Ik vond het verschrikkelijk dat ik nu ruzie had met Harry. Ook omdat hij me pijn had gedaan, maar ik wilde helemaal geen ruzie met hem in deze laatste weken. We hadden vanaf kleins af aan náúwelijks ruzie, en dan nu...
“Hey. There you are.” hoorde ik opeens. Ik keek op en zag hoe Liam naast me kwam zitten. “I saw what happened...” mompelde hij uiteindelijk. Ik haalde mijn schouders op. “You have to talk to him. You know that.”
Ik reageerde niet. “Shall I get Harry here?” Het bleef even stil.
“Do what you want.” mompelde ik uiteindelijk en ik nam een minuscuul hapje van mijn croissantje. Liam stond daarna op en liep weg. Afwezig staarde ik naar de muurprint in de gang. Het was saai. Ze hadden beter iets anders kunnen kiezen want dit is alleen voor bejaarden.
Ik schrok op toen ik iemand zag naderen. Ik herkende Harry meteen. Zonder iets te zeggen kwam hij naast me zitten. Voor een paar minuten verroerden we ons allebei niet en bleven we stil.
Ik zuchtte uiteindelijk diep en legde mijn hoofd op zijn schouder. Als antwoord sloeg hij een arm meteen om me heen. Weer was het even stil.
“I’m sorry.” zeiden we tegelijk. Ik glimlachte en tilde mijn hoofd op. Nu zat er nauwelijks afstand tussen onze gezichten.
“I just... Now I know you’re becoming a father because of this,” ik wees een beetje awkward naar zijn kruis, “it just doesn’t feel right anymore.”
Harry grinnikte zacht. “I should’ve understand that. It’s so obvious.”
Ik schudde mijn hoofd. “It’s not that obvious. But it's okay, Harry.” Even staarden we elkaar aan zonder wat te zeggen.
“How’s Thom? Does he treat you right? You had a problem with him yesterday, didn’t you?” zei Harry plotseling. Zijn gezicht sprak vriendelijk en geïnteresseerd, maar de jaloersheid in zijn ogen was duidelijk af te lezen. Ik zuchtte en keek weg. “Well, everything was great... We went out for dinner the day before yesterday and it was really nice. But... When I told him I called you and I’d go back, he went mad... Of course he went mad.”
Harry pakte me wat steviger beet en drukte een kus op mijn voorhoofd. Hij zei niks, wat een goede keuze was. Het volgende moment was het stil. Het enige wat je af en toe hoorde was onze adem of onze hartkloppingen, die bij mij trouwens erg snel ging. Ik zuchtte even terwijl ik me tegen Harry aan nestelde. “I’ve missed this.” mompelde ik terwijl ik mijn ogen sloot. “Me too.” antwoordde Harry instemmend terwijl hij zijn lippen weer tegen mijn slaap drukte.

Reacties (3)

 • Manonxxx

  Aaahw,
  snel verder...<33

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Ahhwww <333

  6 jaar geleden
 • AlphaWolve

  LEUK!!! Maar waar is hoofdstuk 65?

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen