Foto bij 0.67

“You know...” zei Harry na een tijdje. Zijn stem klonk laag en schor.
Ik opende mijn ogen en hief mijn hoofd, waarna ik Harry vragend aankeek. “I was wondering... Can I kiss you?” Er onstonden roze blosjes op zijn wangen nadat hij het gezegd had en hij sloeg zijn ogen neer. Ik glimlachte. Dat Harry en ik over een paar weken uit elkaar zouden gaan, weerhield me er niet van.
“Yeah, you can.” zei ik zacht. Voor Harry was dat het teken om zijn arm die hij eerst om me heen geslagen had terug te trekken en zijn hand in mijn nek te leggen. Zijn duim had hij op mijn rechterkaaklijn gelegd, en zijn lange vingers reikten tot aan mijn linkerkaaklijn. Toen hij me voorzichtig naar me toetrok glimlachte ik licht. Een seconde later kuste hij me op mijn mond en ik legde mijn handen in zijn nek. Met mijn vingers ging ik zacht door zijn krullen. Tien tellen later voelde ik zijn tong en opende ik mijn mond.
“Lovebirds!” hoorde ik opeens een schelle stem door gang. Geschrokken trok ik me van Harry los. Ik werd knalrood. “Louis! Come on!” riep Harry naar Louis, die het blijkbaar grappig vond om ons te storen, terwijl hij een arm om mijn middel sloeg. Louis liep lachend naar ons toe. “Lovebirds.” zei hij nog een keer. Ik rolde met mijn ogen. “Idiot.”
Louis draaide zijn hoofd met een ruk naar me toe. “You said what?!” riep hij uit terwijl hij dichterbij kwam. “Idiot!” zei ik lachend. Toen Louis deed alsof hij me wilde pakken slaakte ik een kreetje en sprong ik op. Louis deed hetzelfde dus rende ik weg. Toen ik niemand achter me aan hoorde gaan draaide ik me om. Ik begon te lachen toen ik Harry en Louis zag worstelen op de grond. Eerst zat Harry bovenop Louis, maar vanwege Louis’ spieren had hij Harry algauw in een houdgreep. Harry kermde en probeerde zich los te trekken.
“Hey! Let him go!” grinnikte ik terwijl ik naar hen toeliep en Louis van Harry aftrok. Doordat Louis uit zijn balans was en Harry en ik met zijn tweeën waren, was Louis al gauw machteloos. Toen hij doorhad dat hij niet van ons kon winnen begon hij kleine kreetjes te slaken. “Let me go, please!” smeekte hij. Ik keek Harry vragend aan. Hij haalde zijn schouders op en knikte toen. Toen lieten we Louis los en stonden we gelijk op. Ook Louis sprong op waarna hij zogenaamd boos weg beende. Ik grinnikte terwijl ik hem nakeek.
Harry sloeg zijn armen plotseling van achter om me heen en liet zijn kin op mijn schouder steunen. “I was just thinking...” begon hij plotseling. “Yeah? What’s up?”
“If you went out for dinner with Thom two days ago and you called me yesterday while he was still with you, does that mean... You slept with him?”
Het was even stil. “Erm... Yeah I did... Is that wrong?” mompelde ik, terwijl ik het schaamrood op mijn kaken voelde komen. Ik schaamde me kapot, dat Harry zo achteloos om zoiets sterks leek te gaan.
Harry liet me los en ging voor me staan. Hij keek me bedroefd aan. “It’s just... We know each other for like ten years, we love each other in the love way since a couple of months... You didn’t want to have sex with me until a few months passed. Now you only saw Thom once and you slept with him. I don’t get that, you know? I mean, of course I don't mind we waited for a longer time, but I don't get why you slept with Thom so fat.”
Ik staarde naar mijn voeten en knikte zacht. Ik wist dat hij gelijk had en ik voelde me hoerig. Ik was allang blij dat Harry niet boos was. Hij sprak op een normale, voorzichtige toon tegen me. “Yes... I’m sorry, I...”
“It’s okay. I mean, officially we broke up, right? You weren’t mine.” onderbrak Harry me terwijl hij mijn kin optilde. Ik glimlachte zwakjes en knikte toen. “Yeah... You’re right.” Harry glimlachte en wikkelde toen zijn armen om me heen, om me daarna strak tegen zich aan te trekken. Ik slaakte een zucht en ik kroop dieper in zijn armen. Zijn warme lichaam brandde tegen de mijne.

Reacties (2)

 • Manonxxx

  Aaaahw
  snel verder...<33

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Aahjjww wat lieff! Harry heeft helemaal gelijk, maar ze deed het gewoon uit liefdesverdriet! Snel vetder pleasse!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen