Foto bij OO4 Isabelle Cleo Harrison

Ik heb echt het gevoel dat het heel saai is, maar ik weet niet precies wat ik met Oliver ga doen en of ik hem er goed heb in laten komen. o:

Hopelijk vinden jullie deze wat saaie hoofdstukjes wel leuk!

Hope you like it!

Ze dacht eindelijk een beetje rust te hebben, toen Layla het op het krijsen zette. Meteen schoten haar ogen open. Het kleine meisje rende naar haar toe met haar handje op haar wang. "Wat is er gebeurd?" zei ze rustig, en tilde haar op. Toen ze met moeite het handje van haar wang kreeg zag ze een stukje glas net onder haar oog. "Verdomme." zei ze zacht, en keek naar de jongens. "Nathan kom!" riep ze, en liep het park uit. Haal diep adem Isa. Loop rustig naar de huisarts. Zolang ze nog huilt is het goed. herhaalde ze voor zichzelf. Ze liep het huisartsenpraktijk in, en hield Nathan strak in de gaten. Eenmaal bij de balie legde ze alles uit en troostte Layla die steeds harder begon te brullen.

Een uurtje later stonden ze weer buiten. Layla had een hele mooie pleister op de wond, en Nathan had er een random op zijn arm gekregen. Hij was een beetje jaloers geweest op zijn kleine zusje. "Gelukkig viel het mee, he Laylie." vertelde ze opgelucht tegen het kleine meisje, en zette haar voor de deur neer. Ze drukte een kusje op haar hoofd, en opende de deur. Het was al wat later op de middag, en aan de keuken te zien waren Tyron en Grace enkel gekomen voor wat drinken en zijn ze daarna weer naar boven gegaan. Ze zette de kinderen met wat drinken voor de tv, en begon toen aan het eten.

Na een klein half uurtje had ze een hele maaltijd gemaakt, en dekte de tafel. Tyron en Grace aten waarschijnlijk later. Ze zette de kinderen aan tafel, bad met hen en liet hen opscheppen. Daarna volgde zij, en al snel waren ze aan het eten. Af en toe lachtte ze om een opmerking van Nathan. Toen ze klaar waren, stond ze op, en ruimde de tafel af. De kinderen stopte ze in bad en in bed. Daarna ging ze zelf douchen, en kroop in bed. Al snel viel ze in slaap.

De volgende ochtend werd ze vroeg wakker van de douche en iemand die zong. Het was een man, maar niet Tyron. Nieuwsgierig gleed ze onder haar lakens vandaan, en kleedde zich om. Het was pas 8 uur, en normaal sliepen ze hier tot een uur of 9/half 10. Ze borstelde haar haar, en liep de overloop op. Tegenover haar stond een grote, gespierde man met enkel een handdoek om zijn middel. En het uitzicht op zijn gespierde borstkast liet haar zeker niet koud. "Eh-ehm ik ben Isabelle, de nanny hier." glimlachte ze en stak haar hand uit. "Oliver, neef van Grace. Aangenaam." zei ze jongeman vriendelijk, en schudde stevig haar hand. Ze glimlachte wat verlegen, en liet zijn hand los. Onwillekeurig liet ze haar blik over zijn bovenlichaam glijden, en knikte goedkeurend. Toen Oliver begon te grinniken, keekt ze betrapt op. Gelukkig was ze geen man, dan had ze een groot probleem daar beneden gehad geloofde ze. Achter hem verscheen Tyron, evenals enkel met een boxer aan. "Is het nationale half-naakt-lopen dag ofzo?" grijnsde ze en liep langs de mannen naar de kinderkamer. Oliver kon het niet laten en floot haar na. Ze rolde met haar ogen. Mannen..

Reacties (2)

 • xCookieMosta

  le me adore too xx maar morgn tot overmorge ben ik op paardrijkamp dus kan ik niet lezen

  7 jaar geleden
 • SquirrelLove

  ik vind het goed zo hoor!
  me doet nog steeds houden van deze story!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen