5 Juni 2012

‘Wat zal ik aandoen..’ mompel ik voor mezelf uit en kijk in mijn koffer. Ik had nog geen tijd gehad om het in mijn kast op te hangen, dus het lag nog allemaal in mijn koffer. Uiteindelijk besloot ik een korte broek aan te doen met een rood topje erop. Snel deed ik het aan, waarna ik mijn voeten in mijn all stars wurmde, het was al afgekoeld en slippers vond ik iets te koud. ‘Klaar?’ Zuchtte Niall beneden. ‘Jep, gaan we?’ ‘Ja,’ zei hij waarna hij de deur opendeed en alvast naar buiten liep. We hadden een halfuur geleden gegeten, en zouden nu naar de karaoke bar gaan. Niall wist waar het was, en we zouden de rest daar aantreffen. ‘Zin in?’ Vroeg Niall geamuseerd, en lachend schudde ik mijn hoofd. ‘Waarschijnlijk moet ik zingen van Noor, en dat kan ik niet en wil ik niet.’ Grinnikte ik flauw en hij knikte. ‘Ik kan het wel, maar heb geen zin.’ Mompelde hij en in stilte liepen we verder naar het dorpje toe.

‘Aah daar zijn jullie! Precies op tijd.’ Kirde Noor tegen ons. Lachend nam ik naast haar plaats en zat Zayn aan mijn andere kant. Niall ging naast Liam zitten. ‘Ik ben hierna, dus let allemaal goed op. Het word lachen, oh en iedereen gaat een keer zingen. Jij dus ook.’ Zei ze streng en voordat ik iets kon zeggen, huppelde ze al weg naar het podium. Makkelijk klimde ze erop, en liep ze naar de microfoon toe. ‘Dit liedje is voor mijn vriendje, Louis.’ Glimlachte ze waarna ze hem speels een knipoog gaf. ‘You go girl!’ Schreeuwde Louis, die vlak bij me zat. Glimlachend keek ik naar hem, hij leek echt verliefd op haar. Snel keek ik weer naar Noor die al ingezet had. Grijnzend luisterde iedereen naar haar gezang, dat niet altijd even zacht was. En ze zette het refrein weer in. ‘I, I love you like a love song, baby, I, I love you like a love song, baby, I, I love you like a love song, baby’ Zodra het liedje af was, liep ze terug en plakte ze haar lippen op die van hem. ‘I love you baby.’ Lachte ze en lachend trok Louis haar op schoot. ‘Love you to baby.’ Vanuit mijn ooghoeken zag ik Niall naar voren lopen. Verbaast keek ik hem aan. ‘Ehm mijn vrienden wouden dat ik een Iers liedje ging zingen, dus hier komt het.’ Zegt hij zacht in de microfoon en gespannen luister ik naar hem.
‘Well, I took a stroll on the old long walk
Of a day -I-ay-I-ay
I met a little girl and we stopped to talk
Of a fine soft day -I-ay-I-ay
And I ask you, friend, what's a fella to do
'Cause her hair was black and her eyes were blue
And I knew right then I'd be takin' a whirl
'Round the Salthill Prom with a Galway girl

We were halfway there when the rain came down
Of a day -I-ay-I-ay
And she asked me up to her flat downtown
Of a fine soft day -I-ay-I-ay
And I ask you, friend, what's a fella to do
'Cause her hair was black and her eyes were blue
So I took her hand and I gave her a twirl
And I lost my heart to a Galway girl

When I woke up I was all alone
With a broken heart and a ticket home
And I ask you now, tell me what would you do
If her hair was black and her eyes were blue
I've traveled around I've been all over this world
Boys I ain't never seen nothin' like a Galway girl’

Iedereen klapt wild in zijn handen, inclusief ik. Het was echt goed, en een typisch Iers liedje. Zijn ogen hadden me betoverd. En het hele liedje had ik alleen maar in zijn ogen kunnen kijken, en hij in de mijne. ‘Goed gedaan man!’ Zei Zayn die naast me zat, waarna hij opstond, Niall naast me op een stoel duwde en zelf naar het podium liep. ‘Dus ehm, wat vond je ervan?’ Vroeg Niall naast me onzeker. ‘Erg goed.’ Lachte ik en duwde zacht en verlegen mijn lippen op zijn wangen. Toen ik me terug trok, zag ik dat hij blozend zijn gezicht afwende. Zacht lachend keek ik naar Zayn op het podium.

Reacties (11)

 • Semantiek

  awwh ahhw awhhwh awhwhwhwhhwhwhwhwhwhwhwhwhhwhw sooooooo uberr cutee(H)(H)(H)(typing)

  9 jaar geleden
 • Bethel

  Aawh! Ze zijn echt super mega lief samen! Niall is ook een schatje, dat liedje ging toch over haar? Of niet ?:$
  Naja mooi geschreven! Snel verder ?(flower)

  9 jaar geleden
 • crazycatlady

  omg god die twee zijn zo ongeloofelijk schattig samen en galway girl best song ever:D

  9 jaar geleden
 • wildheart

  AWH wat lief!

  9 jaar geleden
 • LStyles212

  aawhh(H)

  snellverdahh <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen