Foto bij OO6 Isabelle Cleo Harrison
Hope you like it!

Ze draaide zich om, en keek gehypnotiseerd in de bruine ogen van Oliver. Hij trok haar dwingend tegen zich aan, en drukte zijn lippen op de hare. "Oliver, niet doen." murmelde ze tegen lippen, maar deed er niks tegen toen hij haar op het aanrecht zette. Pas na enkele minuten kwam ze bij positieven, en drukte hem van zich af. Ze wist niet hoe snel ze bij Layla moest zijn en plofte naast haar neer. Dora kon haar weinig interesseren, maar toch deed ze alsof ze heel geboeid was.

Toen Dora afgelopen was, zette ze de tv uit en tilde Layla op. "Zo, en nu gaan we eten en naar bed." vertelde ze en liep naar de keuken. Ze zette Layla in de kinderstoel en ging koken. Oliver zou buiten de deur eten, dus ze kon zich tot 10 uur vanavond vrij bewegen. Ze zal Ryan wel zo gaan bellen, om een afspraak te maken voor morgen. Dan had ze eindelijk een paar dagen vrij.

Layla begon te deinen dat ze honger had, dus ze ging de tafel dekken, en liet haar opscheppen. Samen met het kleine meisje at ze het avondeten. "Zometeen komt Nathan thuis. Leuk he?" glimlachte ze, en ging afwassen. Ze zette Layla neer, en liep naar boven om haar in bed te stoppen.

De volgende ochtend werd ze wakker toen Nathan op haar bed sprong en haar knuffelde. Ze lachtte even, en sloeg haar armen om hem heen en trok hem tegen zich aan. "Leuk weekend gehad liefje?" zei ze zacht, en drukte een kusje op zijn hoofd. Daarna kwam ze overeind, en borstelde haar haar. "Heb je een fijn weekend gehad?" hoorde ze achter hem, en glimlachte toen ze Tyron zag. "Het was wel lekker rustig." lachtte ze naar hem, en zette Nathan neer. Ze stond op, en liep naar haar kleding kast. Een donkere spijkerbroek en een witte kanten tanktop nam ze mee naar de badkamer.

Na een uitgebreide douchesessie kleedde ze zich aan, en deed haar make up. Ze ging een tas inpakken, en ging naar beneden. "Doei lieve Nathan en Layla. " zei ze tegen de kleintjes en keek even naar Tyron. "Dag, en succes met je bengels. Tot woensdag." glimlachte ze, en liep het huis uit. Ze hield een taxi aan, en zette de tas naast haar op de bank. 3 dagen zonder Oliver, heerlijk. En als ze terugkwam was haar honger naar mannen ook weer gestild, tenminste dat hoopte ze.

Toen ze voor het appartementen complex stonden, stapte ze uit en betaalde de taxi. Ze liep naar binnen, en klopte op zijn deur. Niet veel later ging de deur open, en zag ze Ryan staan. Haar hart sloeg dit keer geen pas over, en ze drukte wat onzeker een kusje op zijn lippen. Ze liep zijn appartement in, en zette haar tas in de hal. Ryan legde zijn handen op haar heupen, en ze hield haar adem in. Oliver spookte door haar hoofd, en ze kreeg hem er niet uit. Zelfs niet toen Ryan en zij even later in bed lagen, en daar derest van de dag er niet meer uitkwamen. "Ik houd van je." murmelde hij in haar oor, en ze glimlachte tevreden. Ookal had ze zich tijdens het spelletje continu gedacht dat Oliver bij haar was en niet Ryan. En dat stoorde haar enorm. Oliver overheersde in haar leven, en ze wilde hem terugdringen tot een simpele neef van Grace. Als dat eens kon..

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen