Foto bij Chapter ninety-five

Jake Fraun

“Het is een kaartje van Charlotte”, zei Liam vrolijk. Hij stak zijn hand omhoog waarmee hij de envelop en het daarin behorende kaartje vasthield dat de postbode gebracht had. Ik liep op hem af, nestelde me op zijn schoot en nam het kaartje van hem over. Het was eentje vanuit Italië verstuurd. Maar eigenlijk kon het kaartje mijn aandacht niet van Louis afleiden. Hij had me nog steeds niets verteld over dat meisje en ik werd er alleen maar ongeduldiger op.
Louis had door dat ik hem de hele tijd aan keek en grijnsde naar mij. Toen maakte hij een ‘my-lips-are-sealed’ gebaar met zijn vingers en ik trok het niet meer. Soms dan nam mijn nieuwsgierigheid de bovenhand.
“Louis!” stootte ik verontwaardigd uit. Meteen had ik de aandacht van alle jongens.
Louis grijnsde gemeen en ik kneep mijn oogleden samen.
“Wat is dat toch tussen jullie?” vroeg Liam verward.
“Hoe bedoel je?” vroeg ik, terwijl ik weer een boze blik naar Louis wierp.
“Dat bedoel ik! En doe nu niet alsof je neus bloedt, je weet heel goed waar ik het over heb”, sprak Liam me streng toe. Ik keek terug naar hem en glimlachte verontschuldigend.
“Sorry, Louis was me gewoon aan het treiteren”, zei ik zielig en ik wierp een beschuldigende blik op Louis. Liam, de schat dat hij was, keek meteen streng naar Louis waardoor die uit schoot.
“Wat, hij komt er nog mee weg ook?!” riep hij verontwaardigd en ik grinnikte.
“Ik treiter hem niet! Ik heb wel wat beters te doen hoor”, snufte Louis en we lagen allemaal plat van het lachen.
Plots bedacht ik me iets.
“Zeg jongens, jullie kennen mijn liefdesverleden, heden en toekomst al, maar ik ken dat van jullie nog niet”, zei ik en glunderde van plezier. Liam hield me iets steviger vast toen ik ‘heden en toekomst’ zei en ik drukte verliefd een kusje op zijn mondhoek. Toen ik terug naar de anderen keek, zag ik dat ze er maar wat stilletjes bij zaten. Niemand leek te willen beginnen.
“Serieus jongens? Gaan we het zo spelen?” vroeg ik, maar ik ontlokte geen reactie. Dan maar op een andere, efficiëntere manier.
“Zayn?” zei ik en hij keek op. Ik knikte ten teken dat hij moest beginnen en grijnsde toen ik hem diep zag zuchten.
“Zoals ik dus al gezegd heb, ben ik evenzeer homo”, begon hij en ik dacht terug aan het moment dat hij me dat verteld had.

“ “Kom hier BooBear!” gilde Harry en Louis sprong op zijn schoot en begon hem … tja, het was moeilijk te zeggen wat hij deed. Het leek wel alsof ze elkaar aan het … ik heb er geen woorden voor. Ze rolden over de bank en Niall gierde van het lachen terwijl Liam naar mij keek. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en hij wende blozend zijn blik af. Ik keek terug naar Harry en Louis die hijgend, maar grijnzend op elkaar lagen.
“Jongens, jullie slagen er toch elke keer in om ons voor schut te zetten”, zei Zayn hoofdschuddend. Louis’ grijns verslapte en hij keek met grote, smekende ogen naar Zayn.
“Heb je iets tegen homo’s? Heb je iets tegen mij?” vroeg hij en het leek wel alsof die twee vragen aan elkaar hoorden.
“Maar nee toch, absoluut niet, dat weet je toch! Maar jullie zijn geen homo’s, jullie zijn gek”, antwoordde Zayn waarna hij lachte.
“Dank je”, kirde Louis blij en hij ging terug op de bank zitten.
“Maar buiten die romance tussen jou en Harry, zijn jullie alle vijf hartstikke singel”, concludeerde ik.
“Had je niet verwacht hé”, zei Liam en hij lachte. Nee, dat had ik inderdaad niet verwacht.
Hoe kon het nu dat zo’n pracht nog geen vriendin had. Een steek ging door mijn borst, vriendin. Hij was waarschijnlijk wel hetero, ja dat kon niet anders.
“Wacht even, Zayn, ben jij homo?” vroeg ik plots.
“Ik denk het wel”, antwoordde hij lachend en ik kon het niet laten om ook even te lachen.
“Maar daar heb jij geen problemen mee, neem ik aan”, ging hij verder en hij knipoogde naar me.”

“Mijn eerste lief was tijdens X-factor. Ik had hem ontmoet tijdens een familiedag”, zei hij en hij keek grijnzend naar Harry. Verward volgde ik hun blikken, maar ik geraakte er niet wijs uit.
“Mijn neef was Zayns eerste vriendje”, legde Harry toen uit en ik lachte.
“We zijn echt een lange tijd samen geweest, is het niet?” vroeg Zayn toen en ik zag de anderen instemmend knikken.
“En toen heb ik opgebiecht, op dezelfde dag als Liam trouwens, dat ik op jongens viel”, ging Zayn verder, en ik onderbrak hem.
“Dus, jullie wisten het eerst niet?” vroeg ik, voor de zekerheid en de jongens schudden van nee.
Ik knikte begrijpend en gaf Zayn aan dat hij verder moest gaan.
“Een week later was het gedaan tussen ons. Ik was er kapot van. Maar Liam was daar om mij te troosten”, zei Zayn toen en ik zag dat hij een intense blik met Liam wisselde, maar die schudde bijna onmerkbaar zijn hoofd. Nieuwsgierig keek van de een naar de ander.
“Ach, wat ben je toch een schatje”, zei ik Liam en ik gaf hem een kusje. Liam glimlachte terug, maar ik zag in zijn ogen dat hij me niet ging vertellen waar die blik met Zayn op sloeg. Dus vroeg ik er maar achter.
“Wel,” begon Zayn moeilijk. Hij keek nog eens naar Liam, die nu weg keek. Ik begreep er niets van en keek terug naar Zayn, voor meer uitleg.
“Liam heeft me getroost, maar op dat moment had hij zelf niemand. We waren aangeschoten, ik was kapot van verdriet en op zoek naar liefde terwijl Liam handelde uit verlangen.”
Zayn sprak in code taal en ik kreeg er stilaan genoeg van.
“Dus?” vroeg ik, hopende dat hij eens zijn punt zou maken.
“Dus, ze hebben seks gehad”, vulde Harry aan en ik voelde mijn mond openvallen van verbazing.
Liam keek me gekweld aan en wurmde zich toen onder mij vandaan om de kamer uit te lopen.
Het was toen dat ik in lachen uitbarstte. Liam bleef verrast staan, maar draaide zich nog niet om, alsof hij bang was dat ik lachte van hysterie. Maar dat was niet zo, ik vond het oprecht grappig. Het idee dat Zayn en Liam samen een verleden hadden, stoorde me niet echt. Volgens mij was het bijna onvermijdelijk, ze leefden bijna voor 100 procent samen, dan kon het toch niet anders of een van hen moest wel eens een ‘moveke’ hebben gemaakt, toch?
“Liam, kom terug”, zei ik, nog steeds lachend. Liam draaide zich langzaam om en keek me vol opluchting aan. Pas toen hij terug bij me kwam zitten, zei ik iets.
“Dacht je werkelijk dat ik boos zou zijn?” vroeg ik hem en ik zag dat hij rood werd.
“Maar heb je er dan helemaal geen problemen mee?” beantwoordde hij mijn vraag met een wedervraag. Ik schudde van nee.
“Je houdt nu toch van mij?” vroeg ik, en heel even beet ik op mijn lip.
“Zielsveel”, antwoordde hij krachtig voordat hij zijn lippen op die van mij drukte. Ik grijnsde en haalde mijn schouders op toen hij me terug los liet.
“Waarom zou ik me dan zorgen moeten maken? Tenslotte kan ik jullie hier in de gaten houden”, antwoordde ik lachend en de anderen lachten ook.
“Dus, je eerste keer was met Zayn?” vroeg ik, nu toch wel nieuwsgierig.
Ik zag Liam én Zayn rood worden, wat voor mij al antwoord genoeg was.


Het spijt me echt zo verschrikkelijk dat ik niet eerder iets activeerde, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik met mijn gedachten vaak ergens anders zat:$
Vandaag was het hier trouwens ontzettend heet, bij jullie ook? Man, ik dacht op een gegeven moment dat mijn hoofd er zou afsmelten of zo. Ik hoop dat dit hoofdstukje goed genoeg is voor jullie en ik ga proberen om morgen nog iets te activeren... Donderdag vertrek ik naar het geweldige Nederland, waar ik heel erg naar uitkijk! (: Daar kan ik jammer genoeg niet activeren, maar wél veel inspiratie opdoen (; Verder wil ik nog zeggen, bedankt voor de ZEVENTIG abo's! Echt waar, you almost made me cry with that! And now, kill me with you beautiful comments!(flower)I love you guys(H)

Reacties (6)

 • IKHEETSORAYA

  Okay ik ging dus net het verhaal opnieuw lezen en ik moet zeggen ik vind het echt een tof verhaal maar er staat me iets van bij dat Zayn heeft gezegd dat hij nog maagd was en hier zegt hij opeens dat hij met liam wat had gedaan. Haha klein kritisch puntje nothing special (aa)

  8 jaar geleden
 • ardjan

  hahaha nicce one again:)

  8 jaar geleden
 • Appelpudding

  Ik hou echt van dit verhaalxD

  8 jaar geleden
 • Jamezzz

  OMG OMG OMG!!! Ziam was reaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  But I like Lake more:D(Liam -iam + Jake -J = Lake)

  Oke ik begin nu al stom te lullenxDdus je moet maar gewoon snel verder:D

  8 jaar geleden
 • kryptonarry

  hee ik woon ook in NederlandxDslim he?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen