Foto bij OO9 Isabelle Cleo HarrisonDit hoofdstukje vind ik echt de slechtste, heb hem een beetje afgeraffeld, haha.

Hope you like it!

Ze voelde hoe hij zijn kleren ook uit deed, en tegen haar aan kwam staan. De stof van zijn boxer streek langs haar billen. "Je bent zo mooi." hoorde ze hem hees zeggen, en ze liet haar armen zakken. Zijn handen gleden over haar heupen. Daarna liep ze naar het bad, en liet zich in het sop glijden. Haar blik gleed naar Oliver die rustig naar haar stond te kijken. Er was nog zat plek voor hem, en dat moest hij ook zien. Toch bleef hij braaf staan, en keek enkel naar haar. Wat een uithoudingsvermogen had die man toch.

Met een lichte grijns draaide Oliver zich om, en ontdeed zichzelf van zijn boxer. Achterwaarts liep hij naar het bad, maar hij gleed halverwege uit, en lag even later languit op de grond. Ze moest even lachen, maar bleef liggen. Daarna krabbelde Oliver verbaasd op, en greep naar zijn hoofd. Oeps, hij was waarschijnlijk best hard gevallen. Als troost trok ze hem naar zich toe, en gaf hem een kusje op zijn hoofd. Daarna duwde ze hem van zich af, en ging haar haar wassen. Het warme water liet haar blaren pijnlijk aanvoelen, maar ze negeerde de pijn. In haar ooghoeken zag ze hoe Oliver met boxer aan de badkamer verliet. Eindelijk.

Een uur later klom ze uit het bad, en droogde zich af. Met een handdoek om haar lichaam liep ze naar haar slaapkamer, en kleedde zich aan in haar pyjama. Daarna liep ze naar beneden en ging wat tv kijken. Ze glimlachte toen Oliver naast haar neerstreek. "Wat wil je drinken?" vroeg hij. "Een cola is goed." glimlachte ze, en keek weer naar detv. Rustig speelde ze met haar haar, en hield haar hoofd lichtjes schuin terwijl ze naar de tv keek. Er was niet veel bijzonders op, maar er was verder niks te doen. En met deze warmte kon ze ook niet goed slapen. Oliver kwam met een glas cola naast haar zitten, en ze glimlachte naar hem. "Hé!" zei ze verontwaardigd toen hij de afstandsbediening afpakte. Ze zette haar glas neer, en zorgde ervoor dat zijn glas ook op de salontafel stond. Daarna dook ze op hem, en even later zaten ze in een gevecht om de afstandsbediening.

Uiteindelijk won Oliver, en met een enorme grijns begon hij te zappen. "Zelfingenomen sukkel." zei ze boos, en keek naar hem. Daarna stond ze op met haar glas cola en ging in de tuin zitten. Ze keek naar de heldere sterrenhemel terwijl haar glas cola steeds leger werd. Hopelijk sliepen Nathan en Layla gewoon door. Hun ouders waren gezamelijk op zakenreis voor derest van deze week, dus zij zou hen dan moeten troosten. Dat vond ze niet zo heel erg, behalve als ze gingen hangen omdat het zo warm was, dan kreeg ze het zelf ook behoorlijk heet. En dat was niet de bedoeling, dan werd ze alleen maar chagrijnig en kortaf. Toen haar glas op was, liep ze naar binnen, en plofte op Oliver's schoot. "Jij wil vast wel wat nieuws inschenken he, lieve Ollie?" zei ze plagend. Oliver kreunde even en tilde haar op om vervolgens naar de keuken te lopen. Dit was niet haar plan..

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here