Onaa Cruizze LatimoreZacht gestreel over mijn arm doet me ontwaken. Een geur die ik kan onderscheiden als Axe, doet me glimlachen en grijpen in de verte. 'Happy birthday to you, happy birthday to you,...'

Met gesloten ogen schiet ik in de lach en voel zijn zachte lippen dicht bij m'n oor. 'Happy birthday to my sweety, happy birthday to you...' Grinnikend plaatst hij een kusje op mijn wang en open ik slaperig mijn ogen. Een aangeklede, vrolijke Bill kijkt op me neer. 'Dank je, lieverd.' Mijn hese stem doet hem lachen en een kusje op mijn lippen plaatsen. Zeurend om meer trek ik aan zijn arm zodat hij bovenop me neervalt. 'Onaa, we moeten...' Kussend verdwijnen mijn handen in zijn blonde haren. Hij smakt zacht en weet plots te ontkomen door me te kietelen. 'Je bent niet lief!' protesteer ik meteen als hij me uit bed trekt. 'Waarom moet ik lief zijn?'

Hij grijnst breed van oor tot oor, wijl hij me optilt en ik mijn benen om zijn middel sla. 'Omdat ik jarig ben!' zeg ik ontzet en hij duwt de badkamerdeur open. 'Ik ben veel liever dan je denkt, schattebolletje.' Beduusd door zijn stomme koosnaampje kijk ik toe hoe hij de douche aanlegt en een handdoek uit de kast haalt. Hij kijkt me aan en schiet in de lach. 'Ik ben niet grappig Bill!' en sla op zijn rug, voordat ik hem de badkamer uitduw. 'Haast je wat!' roept hij me na en trek ik een gek gezicht, waarna ik mijn tong uitsteek naar de gesloten deur. Nu zou ik expres moeten slenteren om hem op de zenuwen te werken maar... mijn nieuwsgierigheid overwint altijd alles.Tom Kaulitz


Grijnzend kijk ik toe hoe Zarah met veel smaak haar pannenkoeken opeet en met dichtgeknepen ogen van plezier blikken op me werpt. 'Lekker?' vraagt Bill onderzoekend. 'Nu ben je weer lief!' Weet Onaa te vertellen voordat ze een aardbei in haar mond propt. Tevreden met het antwoord drukt hij een kus in haar haren en legt een verse pannenkoek in mijn bord neer. Bill is chefkok van dienst voor vandaag. Ik werp een blik op de klok en zie dat we zeker nog een uur de tijd hebben om te vertrekken.Bill Kaulitz


De autorit duurt voor Onaa duidelijk veel te lang nu ze op mij begint te leunen en prutst aan mijn kettingen. 'Liefje.' fluister ik uiterst zacht in haar oor. Ze kijkt op en zucht. 'Het duurt zo lang.' jammert ze ontevreden en zucht ik diep. De chauffeur wisselt snel een blik met mij, waarop ik heilig glimlach. 'Ik wil een kusje.' hoor ik in mijn oor en ik kerm pijnlijk. 'Dat gaat nu niet.' Ze kijkt achterom, naar de auto waar Tom en Zarah inzitten, dan naar voren naar de chauffeur die meezingt met de radio en dan weer naar mij. 'Please Billie, voor mijn verjaardag.' pruilt ze en kijk ik haar ontzet aan. 'Wat als we betrapt worden?' sis ik en trek haar handen vanonder mijn shirt weg.


De speelse blik in haar ogen kan gewoon niet veel goeds betekenen. Hoe irritant ze nu ook is, het is best grappig. Grappig dat ze zo aanhankelijk is, het is een leuk gevoel en op dit moment spannend. Lachend schud ik mijn hoofd en bijt ze op haar lip. 'Een kleintje, een klein kusje.'

Ik lach nog harder, peinzend dat ze het zou laten rusten. 'Kom op!' roept ze luider met een grijns van oor tot oor. 'Nee.' zeg ik droog en knijpt ze stevig in mijn arm. 'Onaa!' roep ik ontzet en hoor gelach afkomstig van de bestuurdersstoel. 'Stoute jongen.' lacht ze uitbundig en laat zich neervallen op de bank. Verontwaardigd blijf ik haar kwaad aankijken tot ik vanuit mijn ooghoeken de omgeving herken. Subtiel ga ik over tot grijnzen en hoor meteen al het gerace van auto's. Onaa staart me vreemd aan tot ze langzaam overeind komt. 'Waar zijn we...?' mompelt ze zacht. Het racecircuit van Hockenheimring, komt in zicht.


We stappen uit en de zusjes kijken elkaar vragend aan. 'Klaar dames?' grijnst Tom geamuseerd en knipoogt naar de cameraman, naast hem. Sinds een dag of twee loopt er een cameraploeg met ons mee, een extraatje voor de fans. Die zijn vast wel geïnteresseerd in wat we zoal doen in Duistland en vooral in het zijn van de coaches voor 'The Cruizzes'. We vonden het een leuk idee want zo kunnen de meisjes beter leren omgaan met camera's, ter voorbereiding van de tour, waarop die ons elke dag zullen filmen. Er is enkel 1 waanzinnig groot nadeel voor ons allen.

Zodra de camera draait zijn we geen koppels meer, voor de buitenwereld, onze fans en vrienden zijn we niet meer dan collega's die goeie vrienden kunnen worden. Niet meer of minder. Gelukkig filmen ze ons thuis niet, en hebben we wel wat aan elkaar. De tour en het hele gebeuren er rond zijn zorgen voor later.


'Oh my god...OH MY GOD, BILL, TOM!' Gillen ze plots uit en grijpen elkaar hyper beet. 'Zouden ze doorhebben dat ze mogen mee racen?' vraag ik me hardop af en wordt meteen aangevallen. 'We houden van jullie!' roepen ze dolblij en omhelzen ons stevig. 'Kun je dat geloven, wij, ik en Zarah gaan racen!' tiert Onaa in de camera en doet een vreugdesdansje. 'I'm so excited!' Zarah klapt opgewonden in haar handen en meteen trekt ze haar zus mee naar binnen. Een instructeur stelt zich voor en meteen mogen ze al zo'n pak aantrekken. Ik en Tom mogen alvast met hem meegaan naar de racebaan van van de dames. Deel 1, is alvast geslaagd.
Onaa Cruizze Latimore


Met trillende vingers kan ik het verwezenlijken om mijn pak dicht te ritsen. Er wordt geklopt op de deur en Benny komt erin, de cameraman met het buikje. 'Hello lady's.' Zarah kijkt me zenuwachtig en nieuwsgierig aan. 'Ik kan het niet geloven.' verklaar ik terwijl ik de laatste centimeters dichtrits. 'Volgens mij ga ik flauw vallen.' Lachend kijk ik Zarah aan die zich vasthoudt aan een kapstok. 'En Benny, hoe vind je het?' vraag ik en bekijk mezelf in de spiegel. 'Best sexy.' Ik hoor hem lachen op de achtergrond en grijns via de spiegel. 'Dat is maar een grapje.' Hoofdschudden trekt Zarah me mee en zien we het racecircuit van boven uit. Bill en Tom kijken ons grijnzend aan en we knipogen. 'Heel erg aansluitend, dames.' Tom likt over zijn lippen en Zarah rolt d'r ogen.

'Mag ik op je kont slaan?' Bill barst in lachen uit, verontwaardigd en half lachend kijk ik de plots zo hitsige Tom aan. 'Nee, jij maniak! Trek zelf een pak aan en sla op je eigen kont.' Benny lacht en Tom woelt door m'n haren.


'Zijn dit de twee knappe meisjes?' We draaien ons om en zien een Racer in een rood pak verschijnen, hij haalt zijn helm af en ja... Zo mis is hij nog niet. 'Als jij de knappe man bent die voor ons gaat rijden.' fluister ik, helaas niet stil genoeg. Zarah stoot me lachend aan en ik voel gewoon hoe jaloers Bill nu moet wezen. Ik kijk hem aan en zie een verbeten blik. 'Voor het geval we doodgaan, we houden van jullie!' roep ik hun kanten op. Knipogend stelt Bill me gerust en krijg ik een helm. 'We hebben een levensverzekering, toch?' mompelt Zarah nerveus.Reacties (2)

 • BlackLeather

  Echt een geweldig stukje!! Ik heb echt gelachen!!
  Snel verder please!!

  <3.

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Leuk!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen