Gif. by BlackLeather

Bill Kaulitz


Verbaasd kijk ik uit het raam als ik tientallen fans voor het appartement zie staan. Expres rijdt de auto een stuk door en kijk ik de meisjes verbaasd aan. ‘Ze staan er al sinds vanmiddag.’ zucht Zarah geïrriteerd en Onaa pruilt. ‘Wat is er?’ Ze kijkt op en knippert haar ogen. ‘We moeten verhuizen van onze buren.’ Ik kijk naar Tom die zijn schouders ophaalt, denkt hij hetzelfde?

'Misschien ehm...’ begin ik en kijk Tom veel belovend aan die instemmend knikt. ‘Kunnen jullie in het huis wonen van mij en Tom.’ Meteen veren hun zielige hoofdjes omhoog. ‘Maar... lopen we dan niet in de weg? En wat als jullie terug naar LA gaan, dan moeten we alsnog een nieuwe woonplaats zoeken en...’ stottert Onaa overweldigd.

‘Nou...jullie zullen allesbehalve in de weg lopen, we moeten haast overal samen naartoe dus is het handig en we vertrouwen jullie.’ bevestigd Tom glimlachend. Zarah kijk haar jongere zus bedenkelijk aan. ‘Ze hebben een mooi huis.’ mompelt ze zacht, trachtend te fluisteren. Onaa knikt in trance en kijkt dan op. ‘Dan moet ik in jou bed slapen.’ zegt ze alsof het een droom is die uitkomt. ‘Je hebt er al eerder in ge...’

Ik voel een stomp in mijn zijde door Tom en zie zijn verwrongen blik. ‘David.’ sist hij zacht en snel herstel ik me. ‘Ik bedoel...je hebt mijn kamer toch al gezien...’ Ik glimlach flauw als David zich tot ons draait. ‘Wat wordt het resultaat?’ Subtiel kijk ik van hem weg en zie Onaa diep na denken. ‘Oké dan.’ David knikt en rijdt terug tot het appartement. De meisjes kijken ons wat ongemakkelijk aan en lachend wrijf ik over haar haren heen. ‘Maak je niet druk, we doen het graag.’ Ze knikt schaapachtig en ... staart vervolgens naar mijn mond. Ze zucht zielig en lachend neem ik haar hand. ‘Over een uurtje...’ mime ik met mijn lippen. ‘Nog zo lang.’ mimet ze terug.


De auto staat stil en de bodyguards stappen uit. Onaa klemt zich aan Zarah vast en haastig lopen ze voor ons het appartement in. We rennen naar boven en ze nemen elk een koffer. Ik en Tom wachten geduldig met David op de bank. Gepakt en gezakt met het hoognodige voor het moment lopen de bodyguards al naar beneden en volgen we pas als ze ons komen halen. In de auto gaat Onaa op Zarah’s benen zitten die haar zus droog aankijkt. ‘Anders kunnen de tassen er niet in.’ mompelt ze enkel heilig en slaat haar armen om d'r zus heen. Ik begin zacht te lachen met Zarah’s verontwaardigde hoofd, evenals Tom.Het huis komt in zicht en meteen laten we de honden los op het domein. ‘Niet te ver, jongen!’ gilt Tom zijn hond na. Zarah kan haar lach niet inhouden en houdt zich overeind aan haar zus. ‘Wat?’ mompelt Tom verlegen en steekt de sleutel in het slot. Ik en Onaa zeulen onze koffers naar mijn kamer, waardoor we twee keer mogen lopen. Uitgeput laat ze haar koffer los en plof ik neer op het bed. Een gewicht ploft bovenop me neer en voor ik het doorheb voel ik haar zachte lippen op de mijne. Voorzichtig glijden mijn handen naar haar hals.


Traag en genietend van het moment draait haar tong over de mijne. Ze draait haar hoofd en laat me even los om me haastig opnieuw te zoenen. Mijn handen zitten ondertussen al verstrengelt in haar rode haren. Ik lik aan haar piercing en voel de grijns op haar gezicht. Langzaam breekt de kus vanzelf af en sluit ze af met een klein kusje. Haar armen liggen naast mijn hoofd en haar stralende groene ogen kijken me verliefd aan. ‘Dat had ik nu nodig.’ Ik grinnik en strijk over haar zachte wang heen. ‘Ik heb je zo gemist, lieverd.’ Ze slaat verlegen haar ogen neer en ik kus haar neus.


‘Bill?’ De stem van David maakt ons meteen alert voor wat we net hadden gedaan. Wat als David toevallig voorbij mijn kamer was gelopen? De deur staat uitnodigend open, met ons op elkaar liggend in het zicht. Ze krabbelt meteen overeind en snel lopen we de gang op.

‘Dave...’ zegt Onaa met een zenuwachtig lachje waar hij raar van gaat kijken. Ik duw haar verder uit zijn buurt. ‘Help ... anders Zarah even.’ verzin ik ter plekke. Ze knikt en snel het huis uit. ‘Soms kan ze toch zo geheimzinnig doen hé.’ verklaart hij en lachend krab ik aan mijn achterhoofd. ‘D-dat is Onaa.’
Onaa Cruizze Latimore


Zarah zeult een laatste koffer uit de auto en snel loop ik de hoek om. Ze heeft mij ook niet geholpen, toch? Ik verken de tuin van de jongens. Hier zou ik best kunnen wonen. Een zwembad, een groot grasveld, een mooi terras, een mooi uitzicht van grasvelden. Ik hoor zwaar gehijg achter mij en draai me om. Tom’s hond springt tegen me aan en van het verschot val ik neer op de grond.

Zijn poten kriebelen op mijn buik en lachend probeer ik hem van me af te duwen. ‘hahaha, af jongen, hahaha!’ Hij begint te blaffen en likt over mijn hele gezicht. ‘Ieuw, Moose!’ Hij gaat van me af en rent weg.

Ik voel poten op mijn handen steunen en kijk naar Beamer die me grondig inspecteerd. ‘Zeg lieverd, mijn handen zijn niet gemaakt om op te staan.’ Hij rekt zich uit en likt weer over mijn gezicht. Haastig klim ik overeind en trek een vies gezicht.


Hij kijkt me speels aan, kwispelend met zijn staart. ‘Heb jij speeltjes?’ Ik kijk rond en zie een bal in het veld liggen. Grijnzend ren ik ernaartoe met Beamer op de hielen. ‘Pak hem jongen.’ Als een racende gek rent hij erachteraan en komt het netjes terug bij me leggen. ‘Flinke jongen.’ kir ik opgewonden en streel over zijn kopje. Hij rent weg en stopt om terug te rennen.


Volgens mij maak ik hem gek met mijn kinderlijke stemmetjes. Moose blaft opgefokt en plots voel ik twee armen om me heen. ‘David is vertrokken.’ hoor ik in mijn oor. Grijnzend draai ik me tot Bill en wil hij een kusje geven. Meteen draai ik lachend mijn hoofd weg en maak me los. ‘Je hond heeft me uitgebreid gezoend.’ verklaar ik en zucht hij diep. ‘Beamer die tong van je is er echt teveel aan.’


Ik was binnen mijn gezicht en hoor gegiechel op de gang. Stiekem kijk ik om de hoek van Bill’s kamer en zie Zarah in Tom’s armen hangen, hevig kussend. Geniepig loop ik langs hen en klap luid in mijn handen. Geschrokken deinzen ze op en loop ik snel weg. ‘Onaa!’ gilt Tom door het huis en haastig ren ik op Bill af. ‘Kusje, kusje, kusje.’ zeg ik gehaast en druk ze erop.


‘Onaa, ik zal je...’ Bill laat me verbaasd los en Tom stormt op me af. ‘Lieve Tom, je wil me geen pijn doen.’ uit ik poeslief en loop naar achter. Voor hij het weet zet ik het op een lopen. Tom’s hond volgt me op de voet en probeert mijn broekspijp te grijpen. ‘Pak haar Moose!’ Gillend ren ik rond het tuinhuis, spring over de stoelen en val uiteindelijk in het gras met zijn hond bovenop me. Tom valt naast mij op zijn knieën en begint me te kietelen. ‘Nee, hahahaha, stop, hahahaha, stop!’ gil ik lachend en probeer daar weg te komen.


Moose begint te blaffen en op Tom te springen. ‘Moose, af!’ roept hij lachend maar de hond geeft zich niet gewonnen... Ik kom weg en zie Moose verdedigend voor me staan, kwispelend van plezier. ‘Jij hoort mij te helpen!’ bromt Tom ontzet tegen zijn beste vriend. 'Het zal liggen aan mijn vrouwelijke charmes.' zeg ik trots en dreigend zet Tom een stap in mijn richting.

Reacties (2)

 • BlackLeather

  GE-WEL-DIG!!!! Heerlijk om te lezen dat ze soms nog zo lekker kinderlijk zijn!

  Snel verder!!

  xx

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Wat een kinderen zijn het soms toch!:D
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen