Pic by BlackLeather

Bill Kaulitz


In de woonkamer liggen de honden in hun manden te slapen en zie ik de gedekte tafel haast blinken. Dat wil zeggen dat de meisjes ons zullen verassen met een heerlijke maaltijd. ‘We hadden ze eerder in huis moeten nemen.’ mompelt Tom en begin ik te grinniken. Gekibbel klinkt achter de gesloten keukendeur en nieuwsgierig lopen we er beiden op af. ‘Nee, Onaa!’ gilt Zarah plots en dan... ‘Oeps...’


Ik kijk Tom aan die zachtjes de deur opent. ‘Heilige Gibson!’ roept hij uit en mijn ogen worden evenals groot. Spaghettisaus hangt tot op het plafond. Zarah kijkt beduusd naar de vlekken op de kasten en dan schijnheilig onze kant op. ‘Hé, daar...’ mompelt Onaa en kucht ongemakkelijk. ‘Wat in hemelsnaam?’ roep ik uit en ze buigen het hoofd. ‘Sorry.’ piepen ze monotoon en ik zie Tom zijn vinger in de pot saus steken. Hij kijkt beide meisjes streng aan, maar zijn blik verandert meteen als hij zijn vinger uit zijn mond haalt.

‘Dit...is heerlijk.’ mompelt hij ongelovig. Meteen loop ik achter hem aan en volg zijn voorbeeld. De saus smaakt verrukkelijk. ‘Het is jullie nog niet vergeven.’ meld Tom dan terwijl zijn hand weer in de pot verdwijnt. Zarah trekt haar wenkbrauw op. ‘Als je niet snel uit die pot blijft, krijg je niets en eten ik en Onaa het alleen op.’ spreekt ze streng en Tom trekt nors zijn hand weg. ‘Ook goed.’ Ik grijns en loop achterwaarts de keuken uit. ‘We wachten aan tafel.’ Ze knikken en even later staat de heerlijke spaghetti voor onze neus.


Voor ik begin met eten kijk ik naar Onaa die haar lepel in de aanslag neemt. Verlegen kijkt ze om zich heen en kan ik een brede grijns niet onderdrukken. Ze volgt nauwkeurig Zarah’s voorbeeld en een spetter saus komt op Tom’s voorhoofd terecht. Geschrokken laat ze haar bestek vallen, slaat haar handen voor haar mond. ‘Sorry.’ piept ze angstig en ik barst in lachen uit. Tom moet moeite doen om haar streng aan te kijken. 'Red jezelf en gebruik een mes.' Een kleine grinnik verlaat zijn mond.


Ze kijkt me hopeloos aan en pruilt. Ik ga naast haar zitten en Zarah gaat op mijn plaats zitten, naast Tom. Ik neem haar handen en draai de vork in de lepel rond zonder iemand nat te spatten. Trots kijkt ze naar het bergje op haar lepel en stopt het in haar mond. Ik lach zacht en voel dan zachte lippen op mijn wang. ‘Nu mag je me voederen.’ Tom schiet in de lach en ik haal mijn schouders op. ‘Waarom ook niet...’ Dan zitten we elkaar te voederen, nou ja, zij steekt gewoon de vork in mijn mond, ik draai de spaghetti zonder ongelukken op die vork.


Na het eten beginnen de meiden de keuken te boenen en zakken ik en Tom in de zetel. Beamer heeft me opgemerkt en komt meteen in mijn armen liggen. ‘Profiteur.’ grijns ik en kus zijn hoofdje. Een groot halfuur later verschijnen de meiden en ploft Onaa naast me neer om de hond te kunnen aaien. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en sluit haar ogen.

Vandaag was ze vrolijk en opgetogen. Het moet door onze terugkomst komen maar misschien zijn er ook persoonlijke redenen voor. ‘Houd je nog van me?’ fluister ik en meteen gaan haar ogen weer open. Ze kijkt me aan met een glimlach en strijkt over mijn stoppeltjes heen. 'Nooit mee gestopt.' Tevreden met het antwoord strijk ik door haar rode haren en werp een blik op de intieme Tom en Zarah. 'Zullen we naar de slaapkamer gaan?' fluistert ze zacht. Ik stem in en leg eerst Beamer in zijn mandje.


Ik duw mijn deur open en sluit eerst en vooral het raam even. 'Koud.' hoor ik op de achtergrond. 'Nu kun je dichter tegen me aan kruipen vannacht.' Ze lacht hoofdschuddend. Ze buigt haar benen verstopt in een rode broek, tot haar koffer. Met een haal door haar lange haar begint ze erin te zoeken. Ze speelt met haar lippiercing, haar groene ogen staan prettig. Hoe zwaar ik dit heb gemist? Daar zijn geen woorden voor. 'Staar jij iedereen zo aan?' Ik schrik op en kijk in haar verontwaardigde blik. Ik grijns en schud mijn hoofd. 'Nee, enkel jou.' Ze knikt en komt overeind met haar pyjama.


'Kleed je je om in de badkamer of hier?' Ze glimlacht klein en steekt haar hand uitnodigend uit. 'Bij jou.' Verbaasd neem ik die in ontvangst en drukt ze zich plots volledig tegen me aan. Ze kijkt omhoog en strijkt met haar vingers over mijn mond. 'Ik heb alles aan jou gemist. Zelfs...' Ze neemt mijn handen en legt die op haar lenden. Verlegen kijkt ze terug op en kijk ik haar lief aan. '...hoe je me aanraakt.'


Verrast streel ik haar rug en legt ze haar hoofd tegen mijn borst. 'Ik dacht elke dag aan jou, na een nachtmerrie was jij de beste herinnering die verscheen. Je behandelt me met liefde, zorgt voor me en luistert vooral naar me, ook al weet ik dat je die zaken liever niet hoort.' Ontroerd knuffel ik haar stevig. Ik wist dat ze van me hield, maar nooit dat ik de enige persoon voor haar zou zijn die ze blindelings vertrouwd. 'Ik hou zoveel van je.' Ik snuif in haar haren en merk de kippenvel op haar naakte armen. 'Ik ook van jou Bill.'

Tijdens het omkleden is het stil, maar dat maakt het net zo aangenaam. Ze twijfelt niet, trekt alles uit en focust zich op het terug aantrekken van nacht kledij. Met een glimlach kijkt ze toe hoe ik mijn horloge verwijder. 'Bill...' Ik kijk op en zie hoe ze terug naar haar koffer loopt. Ze haalt iets uit en steekt het vrijwel meteen achter haar rug. 'Wat heb je daar?' Mijn nieuwsgierigheid heerst.Thnx voor de reactietjes! xx.

Reacties (4)

 • Eyka

  Spaghetti zal altijd iets raar blijven bij hen. I mean, dat eten brengt altijd grappigheid teweeg ;p. En het is duidelijk dat ze uit eigen wil meer toedering zoekt, lichamelijk dan. Ze laat het hem echt merken. Dat is goed.
  En WAT heeft ze? Je maakt me nieuwsgierig!
  <3

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Gemenerik, nu ben ik weer nieuwsgierig geworden hé!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  IK WIL OOK WETEN WAT ZE HEEFT! Ö
  SNEL VERDER! <3

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Mijn nieuwschierigheid heerst ook!! Waarom stop je juist hier?? En dat stukje dat Tom roept: ‘Heilige Gibson!’ Geweldig!! Wat houd ik toch van je verhaal!!

  Snel verder!!(flower)(K)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen