Onaa Cruizze Latimore


Na een halfuur te liggen woelen, trachtend de slaap terug te vatten open ik slaperig mijn ogen. Mijn natte wimpers verraden mijn gehuil, tijdens de slaap. Met de rug van mijn hand wrijf ik ze droog en geeuw uitgeput. De donkere kamer wijst op de nacht die nog heerst. Het verschuiven van lakens wekt mijn aandacht. De blonde man naast mij heeft het witte laken van zich af geschoven. Bij het zien van zijn bezwete lichaam, voel ik pas mijn haren tot aan mijn onderrug kleven. Puffend van de warmte kom ik overeind en glijd zijn arm van mijn buik af. Hij heeft zijn mond een stukje openstaan en maakt zachte geluidjes. Met een kleine glimlach glijd ik het bed uit en ril even als ik de schuifdeur naar het balkon open.


Met een grote trui om me heen zak ik neer op de zetel. De kussens voelen koud en ik sla mijn armen om mijn benen heen. Een nachtmerrie heeft me lastiggevallen en zoals elke keer, ben ik gedoemd om nu wakker te blijven zodat het beeld zich niet herhaalt. Zuchtend laat ik mijn kin op mijn knieën rusten en staar voor me uit. De open velden, de mist op de achtergrond, het geruis van de bomen. Het lijkt me te kalmeren net zoals nicotine dat kan. Een sigaret is wat ik nu nodig heb...


Met het pakje in mijn zakken verstopt ga ik terug op dezelfde positie zitten. Het brandende uiteinde is het enige licht om me heen. Even denk ik aan de voorbije dag. Het is goed om nu even mijn zinnen te verzetten. Terugspoelen naar de awarduitreiking. Ik en Zarah wonnen er zes, iets wat ik niet echt had verwacht. Ik zou al blij geweest zijn met één. De afterparty volgde en daar splitsten de wegen. Bill en Tom spraken met oude kennissen. Ik en Zarah werden door heel wat mensen begroet. Het was gezellig en leuk maar ik miste Bill's aandacht. Klinkt bizar en misschien wat egoïstisch maar het was zo. Na afloop werden we terug naar huis gebracht en probeerde ik nog op te blijven voor Bill. Die had met Tom nog achtergebleven, maar we waren gewoon teveel uitgeput door afgelopen dagen om bij hen te blijven.

Net had ik Bill voor het eerst weer opgemerkt. Ik inhaleer diep en sluit mijn ogen om ze terug te openen richting sterrenhemel. Hoelang zou het duren voordat de fans doorhadden dat we vanaf nu hier wonen? Achter mij wordt een deur geopend. Ik sluit mijn ogen en voel zijn handen omlaag glijden via mijn hals. Zijn lippen drukken zich zacht af op oor. 'Wist ik niet.' fluistert hij zacht. Ik zucht en kruip wat naar voren. Hij begrijpt de hint en komt achter me zitten. Ik negeer zijn ietwat plakkerige huid en klem me tegen hem aan.

Hij drukt me wat opzij zodat hij me kan aankijken en heeft zijn hand onder mijn sweater verstopt, rustend op mijn naakte buik. 'Nachtmerrie?' Strijkend door mijn haar kijkt hij me aan met kleine oogjes. Ik knik waarna hij een kus op mijn voorhoofd drukt. 'Daarvoor gebruik je dus een sigaret.' fluistert hij eerder tegen zichzelf dan tegen mij. Ik laat hem een trekje nemen en kijk toe hoe hij zacht uitblaast. Hij kijkt me aan en grijnst. 'Wat kijk je?' Ik glimlach en sta erbij stil dat een rokende Bill, best sexy is...


Hij blijft me aanstaren tot ik langzaam mijn lippen om het rokende stokje klem. Het brandende uiteinde schittert in zijn bruine ogen. Ik haal de sigaret weg en voel hem neerbuigen. Verlangend drukt hij z'n lippen op de mijne, verplaatst de rook zich in zijn mond. Ik blaas zacht uit en voel zachte kusjes op mijn open lippen. Zijn hand glijd naar mijn arm, omhoog tot mijn sigaret. Hij neemt hem weg en gooit hem over het kleine balkon heen. Hij glijd met zijn neusring over mijn wang en fluistert. 'Nu ben ik jou nicotine.' Ik kijk hem voorzichtig aan en voel zijn andere hand over mijn naakte rug glijden. 'Kus me nu maar.' Het zachte gefluister tegen mijn lippen doet me huiveren. Zou hij me in de die 12 uren ook gemist hebben?

Passioneel kus ik hem, verlies me in zijn liefdevolle aanrakingen over mijn hele lichaam. Hij komt met mij in zijn armen overeind en draagt me naar binnen. Stevig sla ik zijn armen om me heen en trek hem op me neer. Hij grinnikt en laat me even los. 'Bill...' zeur ik en druk verder kusjes in zijn hals. Hij trekt mijn sweater uit en kijkt me aan. Bijtend op mijn lip breng ik zijn handen naar mijn sluiting. Zonder mijn ogen los te laten trekt hij het uit en draait mij bovenop hem. Ik druk mijn lippen weer op de plek waar ze horen en voel hoe hij langzaam mijn lichaam verkent. Na een tijdje laat ik zijn lippen los en slaat hij de lakens om ons heen. Voor het eerst voelde het niet niet ongemakkelijk, het voelde zelfs goed, het juiste om te doen. 'Slaap maar lieverd.' hoor ik zacht in mijn oor, nadat hij een laatste kus op mijn lippen drukt.


En nu ga ik slapen want morgen heb ik bijles....Geen zin in:(En .bedankt voor de reacties!!xx

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Prachtig deeltje weer!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik zat net zelf te genieten van een sigaretje toen ik begon aan dit hoofdstukje. Ik wist echt niet dat zelfs iets onnozels zoals nicotine zo sexy kon zijn!!

  Bill en Onaa zijn echt een schattig stelletje. Ik weet dat ik dit al veel vaker heb gezegd maar het is echt zo!
  Heel veel succes morgen!

  <3.

  8 jaar geleden
 • Eyka

  Het is zo fijn dat alles stapje per stapje gaat (ik heb dit al gezegd, niet?). Alleen hoop ik dat zelfs die kleine stapjes niet te snel gaan en dat ze niet plots een moment van angst gaat beleven ofzo (cause you never know?).
  Hoe dan ook, die twee zijn schattig!
  - en ik heb geen inspiratie in goede reacties. want mijn laptop is zo goed als naar de vaantjes en ik heb tot nu toe amper mijn fanfiction kunnen redden *zucht*
  Veel succes morgen en ik kijk uit naar een nieuw deeltje
  <3.

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  overleefse morgen ! pff ik wil ook zo dat Bill naast me ligt xd

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen