Pic by BlakLeather

Bill KaulitzMet grote ogen, net groene kralen kijkt de oudste zus mij en Tom om beurten aan. Het plezier schittert in haar ogen, met de handen in elkaar gevouwen. 'Dus...nu wil ik ook jullie mening erover.' Ik knik glimlachend en drink een slok van mijn zwarte koffie. Tom glimlacht en het valt me nu pas op dat hij me tussendoor een vragende blik toewerpt. Ik richt me tot Zarah en haal mijn schouders op. 'Ik ga akkoord.' Ze trekt grote ogen en wijst van mij naar Tom en weer naar mij. 'B-ben je het zeker? Ik bedoel...dit is nog steeds jullie huis.' Tom werpt het argument weg. 'Nu is het ook van jullie, herinner je je dat nog?' Ze krijgt een verlegen blik op het gezicht en kruist haar benen. 'Nou...ik weet niet hoor.' De grijns op Tom's gezicht doet me het hoofd schudden. Er is nu geen tijd voor zijn sentimentele, verliefde gedachten. 'Ik vind dat je het moet doen, Onaa zwijgt er niet over.' Onderbreek ik de spanning tussen beiden. 'Echt?' Meteen heb ik weer haar volle aandacht.


Ongelovig maar overgelukkig kijkt de zwartharige me aan. Ze knippert haar ogen niet zeker van mijn definitieve antwoord. 'Natuurlijk.' vervolg Tom verder. Ze trippelt op haar voeten en slaat haar armen plots stevig om me heen. 'Je bent de beste Bill! Ze zal zo gelukkig zijn!' kirt ze opgewonden. Lachend wrijf ik over haar rug en horen we een zacht gekuch achter ons. Zarah laat me los en ik richt me tot de argwanende Onaa. Slaperig strompelt ze de keuken binnen. Haar haren zitten in de war. De kleine ogen kunnen me net vinden, om vervolgens op mijn benen neer te ploffen. Ze kijkt Zarah met moeite aan. 'Waarover...hadden jullie het?' Gevolgd door een vermoeide geeuw. Ik glimlach door het vertederde beeld en trek haar tegen mijn borst aan op de keukenstoel. 'Niet over jou verjaardagscadeau.' grinnikt Zarah opgewonden. Nu zal Onaa het echt niet doorhebben, oh nee...Ik hoor Onaa licht kreunen. Met het hoofd in mijn hals gedrukt, zoekend naar mijn lichaamswarmte schud ze het hoofd. 'L-laat...maar.' Ik grijns en druk een zachte kus op haar neus. Met gesloten ogen vertoond ze een glimlach op het gezicht. Met getuite lippen reikt ze tot mijn mond. De ietwat vochtige lippen drukken zich verlangend op de mijne af. Haar hand glijd via mijn hals naar mijn haren op het achterhoofd. Kippenvel siert mijn lichaam bij deze aanraking van de slaperige schoonheid. Ze grijnst onder de kus door tot Tom gaat kuchen. Ik neem ze er voorzichtig af, ze klemt zich terug stevig tegen me aan. Ik laat het zonder enige problemen toe en kijk op in Zarah's vertederde blik. Gericht op haar zus die gelukzalig gebruikt maakt van mijn lichaam als kussen.


Zarah knipoogt me toe en glimlachend streel ik door de rode haren heen. 'Liefje, je zult wakker moeten worden.' fluister ik na tien minuten. Ze kreunt en geeuwt weer. 'Over 2 uur worden we bij David verwacht.' vervolg ik. Ze verschuift haar hand naar mijn mond en opent haar ogen langzaam. 'Waarom?' Ik grinnik en strijk de haren uit haar lieve gezichtje. 'Omdat de Cruizzes vandaag moeten optreden en we vanavond naar de MTV Awards moeten.' Meteen is ze klaarwakker.'MTV Awards?' herhaalt ze. Ik knik en ze kijkt me liefjes aan, wat eerder schattig lijkt door de slaap waar ze mee te kampen heeft. 'Ga je mee?' Weerom knik ik. 'Tokio Hotel gaat mee.' Ze knuffelt me en neemt mijn koffie uit mijn handen. Ze neemt een grote slok en kijkt me glimlachend aan. 'Wat leuk! Goeiemorgen Bill.' Gevolgd door haar gebruikelijke ochtendkus, die ze me nu pas een halfuur na het ontwaken geeft. Ik schiet in de lach en haal de koffie uit haar handen.


Ze strijkt met beide handen in mijn haren en staart me aan. Elke plek op mijn gezicht. 'Je bent mooi.' fluistert ze in trance. Ik kan mijn lach niet inhouden en draai mijn hoofd bij haar weg. Meteen draait ze me terug tot haar en drukt een stevige kus op mijn lippen. 'Ik ga nu douchen.' Ze gaat van me af en steelt mijn broodje met kaas mee onderweg. 'Ik ging dat opeten!' roep ik d'r verontwaardigd na. 'Nee, je zou het aan mij geven en zeggen, eet smakelijk schoonheid.' roept ze lachend.Een half uurtje later roep ik Beamer naar binnen en geef hem zijn verdiende koekje. Kwispelend wacht hij op meer en zucht ik diep. Jankend blijft hij met zijn poot in de lucht voor me zitten. Twijfelend neem ik toch een tweede koekje. Hij staat op het randje van blaffen en mij omver springen om het koekje uit mijn hand te stelen. 'Omdat je me doet denken aan iemand.' mompel ik zacht terwijl ik het aan hem geef. 'Ik mag hopen dat je me niet vergelijkt met een hond.' hoor ik plots achter mij. Heilig draai ik me tot de stem. Gehuld in een zwarte, gescheurde jeans, rode Dr. Martens en een grijs shirt met diamantjes kijkt Onaa me onderzoekend aan.


Ik blijf even haar lichaam bekijken om haar dan tegen me aan te trekken. 'Nee hoor, schoonheid.' Ze grijnst en ik ruik een nieuwe geur op het lichaam. 'Wat heb jij op?' En druk onbeschaamd mijn hoofd in haar nek. 'Onaa.' Ik por haar en wordt gestoord door Tom die ons roept. 'We moeten nu vertrekken, als we nog op tijd willen zijn.' Onaa draait me met mijn gezicht tot haar. 'Een laatste kus, ter compensatie voor de komende 8 uur, dat ik zonder jou liefdevolle lippen moet.' Grijnzend druk ik ze er al te graag op.
Reacties (1)

  • MissHumanoid

    Ze gaat van me af en steelt mijn broodje met kaas mee onderweg. 'Ik ging dat opeten!' roep ik d'r verontwaardigd na. 'Nee, je zou het aan mij geven en zeggen, eet smakelijk schoonheid.' roept ze lachend.
    geweldig! die moet ik onthouden:Dsuperleuk geschreven en dit is een megaschattig hoofdstuk:Dnu ga ik verder lezen:D(flower)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen