Foto bij Chapter ninety-six

Jake Fraun

"Heb je na Liam nog relaties gehad?", vroeg ik Zayn nadat zijn wangen terug een normale kleur hadden gekregen.
“Nee, niet echt. Sinds de band heb ik het nogal druk en, het klinkt misschien hard maar, tegenwoordig weet ik niet meer wie echt is en wie nep”, antwoordde hij me en Niall knikte instemmend.
“Het is gewoon ziek”, meende Niall en ik zag hem bruusk aan de rand van zijn shirt frunniken.
“Wat bedoel je?” vroeg ik en Niall keek op. De blik in zijn ogen had ik niet verwacht.
“Sommige mensen maken je wijs dat je alles voor hen bent, maar dan kom je erachter dat je alleen maar goed bent voor het geld.”
Ik was geschokt.
“Beroemd zijn is niet alles”, zuchtte Harry en de anderen knikten zwijgend. Ik zag Niall over zijn wangen vegen en plots kreeg ik medelijden met hem. Hij was veruit de gevoeligste en toen ik wat informatie over hen had opgezocht was ook gebleken dat hij het meest werd getreiterd.
Goed gedaan Jake! Geweldig plan om dit gevoelige punt naar boven te halen. Idioot!
“Harry, jij hebt vast al menig harten gestolen”, zei ik toen maar, om de focus te verleggen. Maar meteen toen ik Harry’s gezicht zag betrekken, wist ik dat ik de foute keuze had gemaakt.
Ik beging echt de ene fout na de andere voor mijn gevoel en ik had geen idee hoe ik mezelf hier uit kon redden. Wanhopig keek naar Liam.
“Selene was een hele lieve meid, toch Harry”, zei Liam en Harry knikte. Ik voelde de spanning zakken en ik haalde opgelucht adem.
“Selene was een meisje dat ik kende nog voor X-factor. We waren voor meer dan drie jaar samen. Maar uiteindelijk was de liefde over en zijn we als vrienden uit elkaar gegaan”, vertelde Harry en ik luisterde geboeid. Ik probeerde te zien of hij nog verliefd was op haar, maar ik kwam tot de conclusie dat dat niet het geval was.
“En toch zijn jullie nu allemaal single”, stelde ik vast en de jongens grinnikten.
“Behalve jij dan”, zei ik tegen Liam waarna ik een kusje op zijn drukte. Hij glimlachte en haalde een hand door mijn haar.
“Je bent mij vergeten”, zei Louis en hij keek me uitdagend aan. Ik kneep mijn oogleden weer samen en was van plan om hem te negeren. Maar dat was buiten Louis zelf gerekend.
“Kom op, wil je niet weten wat ik te vertellen heb?” vroeg hij nu toch echt wel uitdagend. Eigenlijk kon ik er niet meer tegen en ik sprong van Liam zijn schoot. Ik zag dat Louis schrok en ik grijnsde gemeen. Net toen ik op hem af stoof, sprak Liam.
“Wat is dat toch met jullie”, zei hij verward en Louis grinnikte.
“Zoals ik dus al zei, Louis treitert me”, zei ik zielig, maar Liam trok één wenkbrauw op.
Louis begon me finaal uit te lachen en ik trok een pruillip.
“Maar ik meen het”, probeerde ik nog een keer, maar Liam leek er niet meer voor te vallen. Dus veranderde ik maar van tactiek. Ik liep terug naar hem, ging wijdbeens op zijn schoot zitten en liet mijn lippen op slechts een millimeter van de zijne zweven. Ik zag hoe hij gefrustreerd raakte omdat ik hem niet echt kuste. Hij wilde zelf initiatief nemen, maar ik was hem voor want nog voor hij zijn lippen op de mijne kon drukken, had ik al een kus in zijn nek gedrukt. Liam liet zijn hoofd in zijn nek vallen en zuchtte. Op dit moment had ik hem waar ik hem maar wilde.
“Louis pest me door me de hele tijd uitdagend aan te kijken”, fluisterde ik in zijn oor waarna ik zachtjes likte. Liam huiverde en ik gaf hem de tijd om terug bij zinnen te komen. Toen hij zijn ogen terug opendeed en zichzelf onder controle had, zag ik hem boos naar Louis kijken.
“Louis, waarom val jij mijn vriendje lastig?” vroeg hij en Louis’ mond viel open van verbazing.
“Je hebt gemanipuleerd?” vroeg hij mij ongelovig en ik grijnsde.
“Met mij valt niet te sollen, Tomlinson”, zei ik breed grijnzend en Louis lachte.
“Jongens, ik snap er echt geen snars meer van”, mompelde Niall verward waardoor Louis en ik nog harder lachten.
Ik zuchtte en besloot dat het geen zin had om de eer voor mezelf te houden.
“Louis is verliefd”, zei ik grijnzend en Louis’ blik schoot naar mij.
“Wat?!” riepen Niall, Harry, Zayn en Liam tegelijkertijd.
“Nee, dat ben ik niet!” verweerde hij zich meteen, maar toen hij rond zich keek, zag hij dat het geen nut had. Niemand geloofde hem.
“Waarom weet Jake er eerder van dan wij?” vroeg Zayn, iet wat beledigd. Louis wierp een boze blik op mij voordat hij die vraag beantwoordde.
“Jake weet helemaal niets eerder dan jullie omdat er simpelweg niets gaande is”, zei hij, maar Harry trok enkel zijn wenkbrauw op. Louis zuchtte.
“Goed dan, er is een kans dat ik misschien iemand een heel klein beetje aangenaam vind”, zei hij toen, maar hoe hard hij ook zijn best deed om het te minimaliseren, zijn rode wangen verrieden alles.
“Louis is tot over zijn oren verliefd”, stelde Harry grijnzend vast. Hij sprong overeind en sloeg zijn armen langs achter om Louis’ middel.
“Maar je vergeet mij niet, toch?” vroeg hij toen zachtjes en Louis draaide zich grijnzend om.
“Hoe zou ik jou nou kunnen vergeten?” vroeg hij lachend waarna hij Harry’s hoofd tegen zijn borstkas plette.
“Geen…lucht…”, piepte Harry na een tijdje en Louis liet hem lachend los. Soms waren die twee echt een verknipt stel.


Sorry sorry sorry, dit stukje was eigenlijk nog voor gisteren, maar toen besloot het internet om eventjes er mee op te houden en dus kon ik het niet activeren ;$$ We zijn twee abo's kwijt :'( maar ik ben toch dankbaar dat (bijna) iedereen zijn abo behoudt, ook al schrijf ik weinig:$
I love you guys!
Oh ja, ik vertrek morgen naar Nederland om daar een sprookjesachtige tijd te beleven, dus ik denk niet dat ik kan schrijven, maar ik zal daarna wel meteen een stukje activeren want ik heb al een idee wat ik ga schrijven :')
Nogmaals, I love you guys!(H)

Reacties (4)

 • kryptonarry

  NightVision heeft helemaal gelijk, je schrijft zo mooi!!

  ABOooo!

  Ow wacht... Dat ben ik alxD

  8 jaar geleden
 • NightVision

  Oooh laatste hoofdstuk... Ik kon net alles zo leuk doorlezen.:. Maar vanaf nu ga ik dit verhaal volstalken met een reactie op elk hoofdstuk dat nog komtxDen ik neem een ABO, sorry dat ik dat nupas doe, maar het leek me nutteloos als pb's kreeg van stukjes waar ik toch nog niet aan zat x,D

  Maar serieus, ik vind je verhaal zo mooi. De manier waarop je eigen zo kan omschrijven. En je hebt een mooie, vlotte schrijfstijl (:

  So keep up the good work, but first, go to relax and have a wonderful time in the Netherlands ;D

  <3

  8 jaar geleden
 • Tuena

  Ohh, nederland is niet saai :p
  Snel verder x

  8 jaar geleden
 • ardjan

  hahaha Jake en Louis, geniaal C:

  en en en XD 'ik vertrek morgen naar nederland...' dat ziet er al heel gek uit als je dit als nederlander leest, en dan: '...om daar een sprookjesachtige tijd te beleven' HAHAHA ik had het niet meer van het lachen XD laat 1 ding duidelijk zijn, Nederland is net België, alleen dan een stuk saaier:P

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen