Foto bij 32.4 Chapter Thirty-two

'Oh, kom op, Yakira, je kan je toch een beetje haasten.' vroeg Jake zagerig. Ik wist wel dat hij op mij wachtte, hoe kon het ook. Iedereen ging terug naar Forks, voor Charlie en Jake's pack, ik had een andere reden om daarheen te gaan. Ik zuchtte.
Alice stond ineens naast me. Ik keek haar vragend aan.
'Jij pakt die leuke heksenspulletjes van je, dan pak ik je kleren en zo in. Zo gaan we al heel wat opschieten.' zei ze waarna ze voor mij niet meer werd dan een hoop geflits die terwijl ze mijn kleren bij elkaar zocht, mijn kamer ook wat meer opruimde.
Ik moest zelf mijn heksenspullen en boeken pakken. Op een vrij onaangename manier waren we erachter gekomen dat ALice of gelijk wie van de Cullens mijn heksenboeken en dergelijke niet konden nemen. Alice wou me helpen toen ik een maand of drie geleden mijn kamer wou opruimen, ze nam mijn heksenboeken van de bureau om ze rustig op het bed te leggen, maar het lukte haar niet. Ze legde haar hand op het boek, waarna het boek opende en ... ik weet niet of het er aan lag dat het het boek over vuurspreuken was dat ze vast had of niet, maar opeen leken er vlammen uit het boek te komen. Alice schoot niet in brand, maar ze schreeuwde het uit van de pijn toen de vlammen haar handen bereikten. Vrij ... griezelig om te horen. Meteen was iedereen in mijn kamer verzameld, zelf Rosalie. Carlisle probeerde het ook uit, vraag me niet waarom, om hetzelfde te ondergaan. Hij sprak er later nog met Edward over, dat het een intense hitte was die zich rond hem verspreidde. Hij vertelde dat het niet echt een aangename ervaring was. Sindsdien vermeden de Cullens mijn boeken, met goeie reden. Mama zei dat het een verdediging was, vampiers en heksen hoorden niet samen en vampiers hoorden zeker niet de kennis van de heksen in handen te krijgen. Dat zette mij weer aan het denken. Stel nu dat het was omdat vampiers wel nog steeds de heksenerfenis konden gebruiken? Ik was er nooit over begonnen tegen de Cullens en ik wist niet of Bella en Alice echt geholpen hadden, maar je wist maar nooit. Ik had niets tegen de Cullens, maar misschien had mama me er van overtuigd dat vampiers machtig genoeg waren zonder magie.

@ShakeItUp; nu bezig met school? ohere jij ;D

Reacties (5)

 • Altaria

  Love it! <3

  7 jaar geleden
 • LOKIxMARVELx

  snel verder

  7 jaar geleden
 • ShakeItUp

  De school is bij mij helaas weer begonnen:(
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • IDunnoXD

  Verder! Ook lang geleden dat ik deze story een kudo gegeven heb ^^ Voor een volgend hoofdstukje krijg je een kudo, okiesh??(A)(A)

  7 jaar geleden
 • Fabienaa

  super geschreven! kudo!
  snel verder?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen