Foto bij 47.

That moment when the dark side is so much more fun

“Harry can go fuck himself,” zei ik hardop en Zayn schoot verrast in de lach.

“So, you heard, didn’t you?” vroeg hij, en hij trok me, nog steeds lachend, tegen zich aan.

“Well, I wasn’t asleep for the first part. I kinda checked out after Niall admitted he thought the same thing as Harry. You were a little optimistic with the ‘they already like you’-remark, weren’t you?” antwoordde ik schaapachtig lachend.

Ik keek uit het raam, en zag dat we bijna bij zijn appartement waren. Zayn’s arm lag nog steeds om mijn schouders. Langzaam duwde ik mezelf overeind. Ik voelde dat Zayn’s arm van mijn schouders gleed. De taxi stond voor de deur stil. Binnen tien minuten plofte ik uitgeput op het bed neer.

“I am so tired.”

Zayn was in de woonkamer nog wat spulletjes van vanmiddag aan het opruimen. Ik ging kreunend weer overeind zitten, en liep naar mijn tas. Sloom graaide ik erin op zoek naar mijn toilettas en mijn pyjama. Het was allemaal goed en wel, maar ik vond het toch een beetje ongemakkelijk om me om te kleden met Zayn erbij. Snel stapte ik in mijn pyjama en ik liep naar de woonkamer. Bij de slaapkamerdeur bleef ik staan, en leunde tegen de deurpost. Zayn stond met zijn rug naar me toe, en reikte omhoog waardoor ik een stuk van zijn onderrug kon zien. Ik beet op mijn lip.

“Are you coming?” vroeg ik zachtjes. Hij draaide zich verbaasd om.

“To the darkside, you mean?” vroeg hij lachend, en hij wees naar mijn pyjama. Ik haalde grijnzend m’n schouders op.

“We have cookies.”

“I’ll be there in a sec,” zei hij, en hij stak zijn handen omhoog. Hij had de theepot en de theebekers opgepakt. Ik knikte en liep weer terug de slaapkamer in om mijn toilettas te pakken. Het licht in de badkamer was fel, en ik stond even met mijn ogen dicht mijn tanden te poetsen. Ik merkte niet dat Zayn de badkamer in kwam lopen en schrok dan ook hevig toen hij zijn handen op mijn heupen legde. Hij drukte een kus op mijn schouder, voor hij zijn kin erop legde en me via de spiegel bekeek. Zijn arm rusten om mijn buik, en ik giechelde zachtjes toen hij met zijn vingers mijn zijen kriebelde.

Ik spoelde snel mijn mond om en draaide me om, zodat ik met mijn gezicht naar hem toe stond. Ik hapte stilletjes naar adem toen ik doorkreeg dat hij zijn shirt al had uitgetrokken. Als betoverd staarde ik naar zijn naakte bovenlijf en bewonderde ik zijn verschillende tattoos. Natuurlijk had ik er van alles over over gelezen, maar ze echt gezien had ik niet. Tenminste, niet de tattoos die gewoonlijk onder zijn shirt verborgen waren. Ik legde mijn vinger op de inscriptie op zijn linker sleutelbeen.

“It means ‘Be true to who you are’, right?” fluisterde ik zachtjes. “It’s beautiful,” vervolgde ik toen Zayn knikte. Zachtjes kuste ik het plekje, en hoorde Zayn diep adem halen. Zonder mijn hand op te tillen verplaatste ik hem naar de tattoo op zijn andere sleutelbeen. Zonder nog een woord te zeggen ging ik de tattoos op zijn borst langs, tot ik eindigde bij het hartje op zijn onderbuik. Plagend aaide ik er nog wat overheen, tot Zayn uiteindelijk achteruit stapte en naar adem hapte.

“That’s not fair,” fluisterde hij zachtjes.

“And you walking in here with no shirt on is?” kaatste ik terug.

Ik liep verleidelijk de badkamer weer uit, maar erg ver kwam ik niet. Zayn duwde me zachtjes tegen de muur naast de deur, terwijl hij het licht in de badkamer uitknipte. Het werd meteen donker in de hele kamer. Het enige licht dat de kamer binnenviel kwam van de maan. Het gelige licht verlichte de kamer lichtjes, waardoor er mysterieuze schaduwen vielen. Slechts kleine oppervlakken waren zichtbaar, maar dat kon me allemaal niet schelen. Het enige oppervlak dat ik wilde zien was zijn gezicht.

Ik voelde de spanning tussen ons groter worden, en ons dichter naar elkaar toe trekken. Zijn handen velde ik in mijn nek en op mijn rug, terwijl hij zich langzaam tegen mij aan vleidde. Het viel me op dat het doodstil was, en het enige geluid dat ik kon horen was mijn zware ademhaling en mijn snel kloppende hart. Hij moet het ook gehoord hebben, hij glimlachte tegen mijn schouder aan.

Toen ik mijn ogen opendeed, keek ik recht in zijn donkere ogen. Waren ze altijd zo… vol geweest? Ik vroeg het me af, terwijl hij dichterbij kwam. Ik tilde mijn armen op en legde een arm om zijn nek en de andere achter zijn hoofd voor ik hem tegen mij aan trok. Toen onze lippen elkaar raakte, maakte het allemaal niet uit. Alles waar ik de hele avond aan had gedacht zweefde mijn gedachten uit en ik dacht alleen maar aan hoe gezegend ik was. Niets van alles dat fout ging bestond als zijn lippen op de mijne lagen, en zijn handen op mijn heupen. Zijn tong speelde kalm spelletjes, likte mijn lippen, plaagde mij.

Veel te snel trok hij zich, zwaarademend rustte hij met zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd. Onze chemie was perfect. Ik had mijn hoofd tegen de muur aangelegd. We ademde allebei zwaar. Ik legde mijn hand op zijn naakte bovenlijf en duwde hem zachtjes naar achteren. Maar hier hadden we het vorige week al over gehad, de eerste keer dat ik bij hem sliep. Ik wilde, maar nu nog niet. Hij wilde, maar nu nog niet. We zaten op een lijn, en dat maakte de beslissing niet bezwaard of ongemakkelijk.

Ons magisch moment werd verstoord door een bekende ringtone, en ik giechelde. “Is it rude of me to say ‘saved by the bell?’” vroeg ik lachend. Zayn kon er gelukkig wel de humor van inzien en liep naar de woonkamer om zijn mobiel op te pakken. Ik ging vast op bed liggen, en gaapte even uitgebreid. In een paar uur zou de zon weer opkomen.

Reacties (5)

 • GossipGirl21

  Wauw super hhoorr

  2 jaar geleden
 • Damare

  woow wéér een mooi hoofdstuk erbij<3
  pff ik zat even helemaal in het verhaal(:

  7 jaar geleden
 • Ravennn

  OMG this is sooo mean! Ik zag je had een hoofdstukje geactiveerd en ik heb meteen ook geactiveerd. Don't worry, volgende licht al klaar hoor;). Maar hoe durf je hier te stoppen terwijl ik zo lief voor je ben:(

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Omg, waarom stop je hier...

  Snel verder...xD
  xx

  7 jaar geleden
 • Biebsels

  You are so meaaan x3

  Snel verder(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen