Foto bij It's all in your hands

Wooth! Midnight! Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden en willen jullie even heel lief kudoen? Dat vind ik leuk, om in facebook termen te spreken.

En jullie reacties! Jullie enthousiasme zorgt ervoor dat ik verslaafd op mijn toetsenbord blijf rammenxD.

@WearyEyed, oh, dit is nog maar het tipje van de ijsberg... Er staan nog een hoop andere dingen te gebeuren - gelukkig wel op een ander gebied, dat wel...xD.

@LoveXit, hahah, eigenlijk ben ik best wel gemeen dat ik je wakker houdxD.

@Eurydice, en jou houd ik dus ook al wakker! Die uitspraak ken ik wel:). Lucas is more my kind of heroine, btwxD. Just kiddin :').

@Melowish, your wish is my command:)!

@SuperrrCarrot, ah dat is vervelend! Nu weet ik wel dat de klok van quizlet voorloopt op de mijne, dus ik hoop dat ie op tijd online staat, aangezien ik niet weet wat het verschil ongeveer is en Q rond 00:00 uur altijd vreemd doet bij mij (komt natuurlijk omdat alles gerest wordt) dus ik zal mijn best doen. Maar gister liep die om tien voor al te klooien bij mij, dus ik hoop dat ik geluk heb! En anders kun je er vannacht over dromen tochxD?

@Niallerdream, verstoor ik jouw slaapritme nu dus ookxD?

@ProudAlien, dat vind ik echt leuk om te horen, bedankt voor je grote compliment!

@MorningDawn, dat zie ik zeker als een groot compliment!

Zo, ik heb tot kwart voor twaalf de reacties hier in bijgewerkt dus voor de reacties die net iets later komen; lezen doe ik zeker, dat doe ik ze allemaal:).

‘Gaat het met je lieverd?’ vraagt ze bezorgd.
‘Ik…Ik…Mam, het doet me aan…’ Ik krijg het niet over mijn lippen.
‘Ik weet het lieverd, ik weet het. Maak je geen zorgen. Ik ga ervoor zorgen dat die vuilak geen voet meer in dit gebouw zet. Persoonlijk.’
Ik knik angstig, terwijl mijn moeder furieus begint te bellen. ‘…Wat denkt die klootzak wel niet? Dat hij zich kan vergrijpen aan mijn dochter?’ Ja nou, ik!’ Ze zucht. ‘Kan me niet schelen! Ja, dat weet ik ook wel dat hij niet bij ons in dienst het… Was inderdaad een sector vergadering en werkt voor dat bedrijf in Amsterdam… Dat snap ik, maar ze sturen de volgende keer maar een andere vertegenwoordiger! Deze komt –’ Hetzelfde moment komt Lucas het kantoor binnengelopen en neemt mijn moeders telefoon over.
‘Ja, met Lucas Fields, inderdaad ja.’
Ik weet niet hoe hij het doet, maar het complete telefoongesprek lijkt ineens in zijn hand te liggen bij enkel deze woorden – terwijl mijn moeder duidelijk haar best moest doen om haar gelijk te halen.
‘Luister,’ gaat hij verder ‘jullie sturen voortaan een andere vertegenwoordiger. Deze komt niet voorbij onze bewaking. Wij zijn binnen onze organisatie niet gediend van perverse en seksuele praktijken. Mocht deze meneer daar wel zo z’n ideeën over hebben, dan kan hij na werktijd de Wallen bezoeken en zich niet vergrijpen aan mijn jonge werkneemsters.’ In een paar zinnen heeft hij de complete discussie gewonnen. Ongelofelijk.
Mijn moeder knielt bij me neer. ‘Liefje? Voel je je wel goed? Je ziet zo wit.’
‘Ja,’ stamel ik ‘het gaat wel. Gewoon geschrokken, denk ik.’
Lucas leunt tegen de muur. Zelfs nu vind ik dat nog onweerstaanbaar sexy – hoe kom ik daar bij? Vervolgens kijkt hij me aan met zijn intens donkerblauwe ogen. ‘Ik heb hem er persoonlijk uitgeschopt, je zult geen last meer van hem hebben.’
Opnieuw gaat mijn moeder telefoon. ‘Niet weer,’ kreunt ze waarna ze me aankijkt. ‘Ik moet heel even weg, liefje. Noodgeval op de afdeling.’
Ik knik zo dapper mogelijk – de gedachte dat ik nu hier alleen ben met Lucas… Oh, alsjeblieft. Spaar me!
Zodra mijn moeder haar kantoor uitloopt pakt Lucas een stoel en gaat tegenover me zitten. Uit zelfbescherming trek ik mijn knieën op en sla mijn armen eromheen terwijl ik mijn hoofd ertussen verstop.
‘Je hoeft echt niet bang voor me te zijn,’ begint hij op kalme toon ‘als je er niet tegen kan, moet je het gewoon zeggen. Jij hebt de touwtjes in handen, jij hebt de macht.’
En opnieuw laat deze wonderbaarlijke man het woord halleluja op echoënde toon door mijn hoofd schreeuwen. Hoe krijgt hij dat toch voor elkaar?
‘Als ik een ding niet wil, is dat een mooie en intelligente jonge vrouw als jouw iets overkomt, echt waar.’ Ineens voel ik zijn hand op mijn schouder en schiet er vuur door mijn aderen. Ik had niet verwacht dat zijn aanraking zo magisch zou zijn! Het vuur verschroeit me van binnen en brengt mijn hart in mijn keel. Wat moet ik op een moment als dit zeggen? Hij zegt dat ik macht heb, dat ik de touwtjes in handen heb… Dus ik moet gewoon nee zeggen? Wil ik dat eigenlijk wel? Vind ik zijn opmerkingen eigenlijk niet heerlijk om te horen? Teveel vragen.
‘Je mag wel naar huis, als je dat wilt. In deze staat kan ik je moeilijk achter de balie gaan zetten.’
‘Ja,’ antwoord ik schor zonder op te kijken.
‘Oké, ik kan je wel even brengen, als je dat wilt,’ stelt hij voor.

Reacties (17)

 • agirlx

  Lucas, je bent een schat!

  6 jaar geleden
 • Merchantson

  ik heb fifty shades nog nooit gelezen maar dit is echt goed! (: haha nog steeds ^^

  7 jaar geleden
 • xxRhinexx

  dit doet me zoveel denken aan fifty shades of grey xd

  7 jaar geleden
 • Navygirl

  Me gusta:9~

  7 jaar geleden
 • SuperrCarrot

  Net 4 minuten te laatxD
  Maar nu had ik vanochtend gelijk iets geweldigs om te lezen:D
  Volgens mij neem ik echt al een beetje behoorlijk verslaafd aan dit verhaal.....

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen