Foto bij [22] Maybe I do, I do care `bout you

Ik gaapte en rekte me uit. March was even bloed halen en ik lag nog in z`n bed.
Hij was zo anders dan Harry en Draco. Hij was een echte gentleman en hield ook echt rekening met wat ik wel en niet wou.
Z`n lippen waren zijdezacht geweest en z`n handen teder en voorzichtig. Als ik m`n ogen sloot kon ik z`n handen nog op m`n lichaam voelen.
‘Slaap je?’ ineens klonk March heel dichtbij en geschrokken opende ik m`n ogen. Hij grinnikte en hield me een beker voor. Loom grijnsde ik naar hem en zonder z`n ogen los te laten nam ik een slokje mensenbloed.
Een verraste kreun verliet m`n mond toen ik een aparte smaak proefde. ‘Wat heb je er doorheen gedaan?’ hij lachte en kwam naast me liggen. Z`n haren zaten nog woest en z`n gezicht had een tevreden uitdrukking.
‘Een beetje alcohol en Vervain.’ Geschrokken liet ik bijna de beker vallen maar hij pakte hem gauw vast en glimlachte geruststellend. ‘Geloof me als ik zeg dat er zo`n klein beetje in zit dat je er geen last van hebt. Kijk,’ hij haalde een glazen flesje in een soort leren hoesje uit z`n broekzak en liet het voorzichtig in m`n handen vallen.
‘Ik heb een naald erin gedoopt en de druppel wat eraan hing is het enige wat ik er doorheen gedaan heb. Het is beter voor je want dat wordt je er immuun voor en kan niemand je met Vervain kwaad doen.’
Z`n ogen twinkelden opgewekt en ik glimlachte toen het tot me doordrong dat hij me beschermde. Langzaam boog ik naar hem toe en vlak voor m`n lippen de zijne raakten fluisterde ik. ‘Je bent de beste.’ Snel griste ik de beker uit z`n handen en dronk hem leeg.

‘Wat?’ wilde ik weten toen March met z`n hand langs m`n heup gleed.
‘Weet je nog, in de Enoptromantisch? Dat ik het over meisjes had?’
Ik knikte en keek hem kort aan voor ik m`n ogen neersloeg. ‘Je moet niet denken dat ik… elk meisje,’ hij kuchte beschaamd en sloeg ook z`n ogen neer toen ik nieuwsgierig opkeek. Ik begon te lachen en gaf hem een klein zetje.
‘Weet ik, daar ben je teveel een gentleman voor.’ Hij lachte en trok me nog wat dichter tegen zich aan.
‘M`n broer gaat dit alleen niet zo leuk vinden vrees ik, als hij er achter komt.’
Verbaasd keek ik hem aan en merkte dat hij serieus probeerde te kijken. ‘Ga me nu niet vertellen dat je niet gemerkt hebt dat hij je nodig heeft.’ Ik schudde m`n hoofd en giechelde. ‘Eerlijk gezegd heb ik dat inderdaad niet gemerkt maar ik mag hem wel hoor. Hij… heeft alleen wat omgang problemen.’
March grinnikte en drukte een kus op m`n slaap. ‘Dat heeft hij zeker.’

Pov. March Zy Soundtrack
Ergens voelde het niet goed om tegen Bonny te liegen. Ondanks de hoeveelheid leugens die ik meisjes vertelde, alleen om er beter uit te komen.
Zo had ik al ontelbare meisjes verleid puur om de seks en hun bloed.
Walgelijk, dat was ik. Was. Sinds Bonny in m`n leven kwam besefte ik dat de meeste meisjes echt niet wisten dat ze gewoon hard gebruikt werden. Zo naïef… treurig eigenlijk, vind je niet?
Maar zij verdiende dit niet, nee, ze verdiende een heilig boontje als m`n broer.
Ik verkilde, hij was altijd beter dan ik. Onze ouders hadden hem alles nagelaten toen ze stierven en ook al was hun dood zijn schuld, ze vergaven hem toch.
Maar toen kon ik hem ook nog vergeven want hij was niet alleen m`n broer maar ook m`n wederhelft, m`n steun en toeverlaat.
Maar toen Meriel steeds verder de Weerwolven wereld in gesleurd werd begon ik hem te haten en zal ik alles wat hij fout deed en gedaan had. Hij was net een meisje, net zo naïef en dom.

Albus had me al verteld op Bonny`s invloed op het mannelijke geslacht.
Hij had helemaal gelijk. Ze was charmant, sexy en het onvermijdelijke naïeve gedrag. Tuurlijk…
Toch deed ze iets met me. Haar ogen leken door me heen te schroeien en m`n benen week te maken. Voor het eerst in m`n hele leven voelde ik iets intiems voor een levend wezen. Op Bazilis na dan.
Even keek ik naar haar om en leunde met m`n heup tegen het dichte raam aan. De ijzeren rolluiken zouden nog een paar uur gesloten blijven. Ze lag op haar buik met de dekens laag over haar heupen gedrapeerd.
Haar blonde haren lagen in losse golfjes over haar rug, deken en bungelden over de rand.
Haar lippen weken iets vaneen waardoor ik haar vlijmscherpe tanden kon zien. Ze mompelde iets onverstaanbaars en bewoog onrustig.
Meteen zocht ik troostend contact met haar Geest en ze ontspande weer. Even fladderde het beeld van een zwartharige jongen met gifgroene ogen door haar dromen. Haar gevoelend bij hem waren vol verlangen, angst, liefde en beschermingsdrang en ik besefte dat dit haar mensen vriendje geweest moet zijn.
Tot m`n verbazing voelde ik een vlaag haat bij het zien van z`n gezicht want hij niet bepaald onknap…
Geïrriteerd trok ik m`n Geest bijna helemaal terug. Toch gleden er nog steeds gezichten langs zoals een stel meisjes waar Bonny ook sterke gevoelens voor moest hebben. Bij een blonde jongen met storm grijze ogen bleef ze even hangen. De gevoelens waren een gigantische mengeling van tegenstrijdige gevoelens als genegenheid maar ook haat en angst.

Zachtjes sloop ik naar m`n broek en viste er een pakje sigaretten uit. Toen ik weer bij het raam was gaan staan klemde ik de sigaret tussen m`n lippen en stak het aan met een oude bijna lege aansteker.
Rustig rookte ik m`n sigaret en toen die bijna op was drukte ik hem uit op de zijkant van bureau. M`n ogen schoten naar Bonny toen die bewoog maar niet wakker werd. Hoe vaak ik ook met meisjes geslapen had ik kon me er niet toe brengen naast Bonny te gaan liggen. Zij was anders en verdiende een andere behandeling dan die… sletjes die ik gewoonlijk had.
Vergeef me voor m`n woordkeuze.
Snel schoot ik in m`n jeans en opende de deur voor ik eruit glipte en midden op de gang erachter kwam dat ik m`n shirt vergeten was. Voorzichtig liep ik m`n kamer weer in en pakte een zwarte blouse. Al lopend knoopte ik het ding dicht tot halverwege.

Na een paar uur rondgezworven te hebben kwam ik in het ondergrondse zwembad uit. En ik was niet alleen. Marti keek op, z`n haar droop van het water en z`n ogen flitsten van geschrokken naar woedend.
Oeps. Die beschrijving was iets te makkelijk, witheet eerder. Zonder van me weg te kijken hees hij zich uit het zwembad. Toen hij langs me heen wou lopen verstijfde hij en ik wachtte met een gemene glimlach naar z`n reactie.
‘Waarom ruik je naar Bonita? Waar is ze?’ ik lachte kort en hard.
‘In mijn bed.’ Hij verstijfde en gromde dreigend. ‘Oeh… moet ik nu bang zijn broer?’
Hij knikte en ik grijnsde geamuseerd. Meteen deed hij een uitval en kon ik z`n vuist maar net ontwijken. Ik maakte een geluidje die hem nog kwader maakte.
Hij stortte zich letterlijk bovenop me en haalde uit naar m`n hals. Ik schoot in de verdediging en sloeg met een vuist tegen z`n pols die een doffe krak liet horen en nutteloos en slapjes aan z`n pols hing. Marti keek er ontzet naar maar greep toen m`n keel vast met z`n andere hand.
Z`n nagels reten de huid open die Bonny een paar uur daarvoor ook open gebeten had. Met m`n vrije hand, de ander zat tussen ons in gevangen, sloeg ik hem zo hard in z`n gezicht dat z`n neus brak en begon te bloeden. Hij grijnsde moordlustig en voor het eerst zag ik m`n broer als een volwaardig jager. Z`n tanden waren rood van het bloed dat uit z`n neus kwam en het bloed spatte in m`n gezicht en op m`n borst.
Nog steeds wanhopig probeerde ik z`n hand weg te duwen, zwarte vlekken dansten m`n gezichtsveld binnen en m`n greep op z`n arm begon langzamerhand te verslappen.

Ik hoorde vaag ergens iemand gillen en ik voelde hoe Marti van me af getrokken werd. Hoestend en snakkend naar adem rolde ik op m`n zij.
Toen ik een bekende stem iets hoorde gillen keek ik met een ruk op. Bonny stond aan de rand van het zwembad en hield haar handen voor zich uit gestrekt. Nu pas viel het me op dat ze haar priesteressen gewaad droeg.
Marti lag in het water en keek woest naar haar op. Ze vertrok geen spier en trapte op z`n vingers toen hij het water uit wou klimmen. Opeens merkte ik dat er meerdere priesteressen binnen kwamen. Bonny`s Zusters, Odessa en Shauree.
Odessa knielde naast me neer en legde een koele hand op m`n hals terwijl ze iets prevelde. Meteen kreeg ik weer adem en liet ik me plat op de grond vallen terwijl ik op adem kwam.
Shauree liep naar de rand van het zwembad en legde een hand op Bonny`s schouder. Marti was opgehouden met verzet bieden en Bonny knielde dus aan de rand van het water. Ze stak hem haar hand toe en hielp hem het water uit. ‘Kom, Shauree heelt je hand wel.’
Ik lachte schor toen ik z`n blauwe en opgezwollen hand zag. Hopelijk had hij er veel last van. Z`n bruine ogen keken me woedend aan en Bonny keek even van hem naar mij en weer terug. Ze schudde haar hoofd en duwde Marti op een bankje.

Verslagen schudde ik ook m`n hoofd en krabbelde overeind. Blijkbaar betekende ze meer voor mij dan ik voor haar.
I don`t blame her…

Reacties (3)

 • Nephilimx

  Mooooiiiiii, suc6. Met je slaap probleem! Snell vederrr!!!

  9 jaar geleden
 • Felonys

  ben je nog in slaap gekomen?

  ja, jong.. ruikt de ene de geur van Bonita valt ie gelijk aan:| nou nou... kan dat nog erger?

  9 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  en gif groene haren dat moet ogen zijnxD
  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen