Foto bij Growing feelings

En wat vinden jullie van het volgende stuk? Ik vond het in ieder geval hilarisch om te schrijven :').

Knuffel je de kudoknop (a)?

Mijn zusje wordt nog roder, ze murmelt iets en verlaat mijn kamer. Lucas stapt mijn kamer in en sluit de deur achter zich. Buiten werktijd is hij duidelijk niet zo gecharmeerd van zijn maatpakken. Hij draagt nu een wat oudere spijkerbroek, wit t-shirt en een zwart leren jack. Allemachtig, wat is hij aantrekkelijk.
‘Waar is je pak gebleven?’ floep ik eruit.
Hij glimlacht en komt dichterbij – terwijl ik wanhopig afstand bewaar en uiteindelijk op mijn bed neerplof. ‘Dat is alleen een zakelijke vertoning,’ glimlacht hij en komt naast me zitten, waarna hij zijn jack uittrekt en zijn t-shirt duidelijk zijn sterke armen en borst aftekent – help! Zo kan ik niet eens meer een fatsoenlijk gesprek voeren…
‘Maar ehh…’ ga ik verder ‘wat doe je hier, eigenlijk?’
‘Ik wilde gewoon weten hoe het met je gaat. Je zag vanmiddag lijkwit.’
Hij had ook gewoon kunnen bellen! Lucas lijkt me het type wat je telefoonnummer al weet zonder het te vragen, dus dat lijkt me niet zo moeilijk.
‘Oké…’ piep ik zenuwachtig.
‘Ik ben niet met al het personeel zo begaan. Jij bent een uitzondering – zie het als een compliment.’
Ja, een compliment dat mijn bloed doet stromen als een bezetene.
‘Hoe dan ook,’ gaat hij verder ‘Jessica vond het nodig om me een lesje vrouwenemoties te geven en ze zei dat dit altijd helpt.’ Hij haalt een Ben & Jerry’s cookie dough tevoorschijn.
Wooth! Emotie eten! Daar zit ik dus echt wel op te wachten. ‘Ze heeft je echt goed opgeleid.’ Gretig neem ik de bak van hem aan en begin het met een lepel naar binnen te schoepen.
Lucas fronst zijn wenkbrauwen. Oh, natuurlijk. ‘En het is erg lief van je, dat je dit voor me hebt meegebracht.’ Bedank ik hem met rode wangen.
Hij glimlacht. ‘Geen dank.’
Na een paar scheppen begin ik toch wel aardig misselijk te worden en zet ik de rest op mijn bureau. ‘Ik at te snel,’ leg ik uit.
‘Het is een genot om je te zien eten, Julia.’
Shit, met dit soort uitspraken kunnen mijn hormonen echt niet dealen. Langzaam zie ik hem dichterbij komen. Terwijl het net zo langzaam tot me doordringt dat ik dit echt wil. Oh mijn god, ik wil hot and heavy Lucas Fields zoenen! Dat heb ik nog nooit gewild. Voordat zijn lippen de mijne raken, bestudeert hij me intens.
‘Hou daarmee op,’ murmel ik zenuwachtig.
‘Waar moet ik mee ophouden?’ fluistert hij, terwijl zijn duim langs mijn onderlip strijkt.
‘Kus me,’ fluister ik.
Hij druk een kusje op mijn wang. Hij glimlacht me bespottelijk tegemoet terwijl ik hem woest aankijk. ‘Je weet best wat ik bedoel!’
Het volgende moment drukken zijn lippen heftig op de mijne en verdwijnt mijn gewicht in het matras met hem bovenop me. Zijn handen strelen langs plekken waar nog nooit iemand me heeft aangeraakt. Puur vuurwerk stroomt erdoor mijn lijf terwijl ik hem hongerig toegang biedt tot mijn mond. Man, wat wil ik deze man graag! Nog nooit – echt serieus, ik heb nog nooit iemand gewild. Maar hem wil ik voor tien man tegelijk. Zijn tong streelt sensueel langs mijn lippen en tanden, waarna hij mijn tong vindt. Even reëel he, dit maakt een gevoel in me los van ongekende hoogtes. Het is zo vreemd – alles staat op strak, iedere zenuw is extra gevoelig. Waarom is deze man zo onweerstaanbaar en heerlijk? Mijn handen banen zich een weg door zijn inktzwarte haren die zijdezacht en tegelijkertijd heerlijk mannelijk en ruw aanvoelen. Die haren wil ik al weken aanraken. Hem wil ik al weken aanraken!

Holy shit.

Ineens voel ik iets tegen mijn dijbeen aandrukken. Iets groots, hards en heftigs. Hij raakt opgewonden van me.

Hij heeft gewoon een freaking stijve!

Angstig trek ik me van hem los en duw hem weg. ’S-Sorry,’ stamel ik ‘misschien kun je beter…’
Hij glimlacht. ‘Mijn lichaam verraadt me, Julia. Maar maak je geen zorgen. Ik doe geen dingen die je niet wilt.’
Hij wilt me. Hij wilt – nou ja – met dan ding van hem en dan in mij en dan… Oh my god, dat kan ik niet. Nog niet. Voorlopig niet. Denk ik. Oh, het maakt me zo zenuwachtig!
‘Ga alsjeblieft,’ piep ik zonder hem aan te kijken.
Hij snift en ik voel zijn hand langs mijn wang glijden. Zonder nog een woord te wisselen vertrekt hij. Pas zodra ik de voordeur in het slot hoor vallen, durf ik opgelucht adem te halen.
Oh, alsjeblieft, wat was dit? Ik heb me als een wild beest gedragen! En daar ehh… Kreeg hij duidelijk last van. Wat moet ik nou?

Reacties (13)

 • 1iemand

  Lucas is zo lief!!(flower)

  5 jaar geleden
 • agirlx

  asdfghjkl!

  6 jaar geleden
 • YannaiWrites

  Je bent echt geweldig. Ik lig echt helemaal in een deuk achter mijn laptop. Ik ga snel verder lezen, je schrijfstijl is echt verslavend!

  7 jaar geleden
 • eleanaMADYS

  Sorry, ik lig echt in een deuk. (is dat normaal)

  7 jaar geleden
 • NicoleStyles

  they're cute samen <3
  echt een leuk verhaal!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen