Foto bij 35.3 Chapter Thirty-five

140 hoofdstukken !! ;D

'oh, misschien moet ik je even waarschuwen.' mompelde Jared. Ik keek hem verbaast aan. Hij was zo vriendelijk geweest om me te tonen waar Emily en Sam woonden omdat ik -ondanks dat het een mini-stadje was- toch waarschijnlijk verloren zou lopen. Dat had Jake toch gezegd.
'Waarom?' vroeg ik verbaast.
'Emily heeft.. nuja.. staar haar niet aan alsjeblieft, ze heeft het zelf niet zo graag en Sam kan behoorlijk kwaad worden als je dat doet.' waarschuwde hij me. Meer wou hij er niet over kwijt.
'En heb je het hier een beetje naar je zin?' vroeg hij om het gesprek weer op gang te brengen. ik knikte.
'Ik heb nog geen tijd gehad om me te vervelen, dus best wel, ja.' zei ik.
'Mag ik je wat vragen?' vroeg hij.
'Dat doe je al.' zei ik. Hij rolde met zijn ogen, flauwe grap, ik weet het wel.
'Hoe hou je het vol?' Ik keek hem verbaast aan, maar dan drong het tot me door wat hij bedoelde. Hij vroeg toch verder.
'Ik bedoel maar, samenleven met de bloedzuigers..euhm, sorry de .. de Cullens bedoel ik.' zei hij hakkelend. Ik grijnsde. Niemand leek hier gewend aan de naam "Cullen" zonder het in verband te brengen met bloedzuigers.
'Het is niet zo moeilijk. Ik heb niets tegen hen, ze zijn wie ze zijn..ook al zijn ze anders. Ik weet dat de meesten zoals mij hen haten, en eerlijk.. ik wist niet hoe er mee om te gaan toen ik het te weten kwam, maar eigenlijk valt het best mee.' ik kon wel proberen om het uit te leggen, maar het was vrij duidelijk dat Jared al rilling kreeg bij het woord "Cullen" dus ik had niet echt het gevoel dat ik hem iets bijbracht.

Alle huisjes in La Push leken hetzelfde, het was maar goed dat een van de jongens me heen en weer bracht, ik zou zo mijn weg verliezen... Zelf Jared merkte op dat ik verkeerd liep, zonder aanleiding. Waar hij rechtdoor liep, had ik het gevoel dat ik moest afslaan. MIsschien was het mijn heksenintuïtie die me wat wou tonen, die me wou waarschuwen voor iets. Ik weet niet. Ik kon mam ook geen hulp vragen en eerlijk gezegd, ik wou het niet. ik kon niet voor de rest van mijn leven aan mijn moeders oordeel aanhankelijk blijven. Ik moest mijn eigen beslissingen maken, mijn eigen fouten maken en er de consequenties van dragen als dat nodig blijkt, in plaats van me door mam te laten adviseren waardoor je altijd een klein kind blijft.

Jared gaf me een por, ik keek op naar het huisje voor me. Jared grijnsde en deed teken dat ik eerst kon gaan. Ik ging binnen, het huisje was niet eens op slot. Erg vertrouwend allemaal, zou je in de stad niet moeten proberen. Ik ging binnen, een jonge vrouw met lang zwart haar stond achter het fornuis. Ze draaide zich om met een plaat met muffins. Ze zagen er lekker uit, ik liet mijn ogen even over haar gezicht dwalen; de drie littekens vielen erg op tegen haar donkere huid. Ik hield mijn gezicht in de plooi en keek rond in het huisje.
'oh, Sorry. Ik ben Yakira, Jake zei dat je naar me gevraagd had of zo..' zei ik toen het na een paar seconden tot me doordrong dat ik eigenlijk erg onbeleefd aan het doen was.


hoe gaat het met iedereen? Ik ben de laatste week niet zo heel erg veel op Q geweest.. ik heb mijn reserves aangesproken om jullie dagelijks van hoofdstukjes te voorzien, maar nu het weekend is, kan ik bijschrijven..

MInstens 5 mensen die een reactie geven = Nieuw hoofdstuk ;D

Reacties (6)

 • BeautyBitch

  snel veder

  7 jaar geleden
 • Altaria

  En hier is nummer 5!! Jullie reddende engel ;P snel verder? Met mij gaat het goed met jou???

  7 jaar geleden
 • Lovelessme

  reactie,resactie.reactie! nu nieuw hf ??(A)(A)

  7 jaar geleden
 • ShakeItUp

  Haha, snel verder!(K)

  7 jaar geleden
 • xEloquence

  VERDEEEEEEEEEEER

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen