Foto bij 28.3 Yanelle Hale

We lopen de BFI IMAX, de grootste bioscoop van London in en ik kijk even onopvallend verwonderd om me heen. Het is echt HUGE. En ook veel groter dan ik verwacht had. We gaan met z'n tweeën achteraan in de rij staan, maar die is gelukkig niet zo heel lang.
"Naar welke film gaan we?", vraag ik nieuwsgierig.
"Dat mag jij kiezen. Op dat plasmascherm staat wat er het komende uur draait", zegt Harry en hij wijst op het scherm dat boven de kassa hangt. Hmm, wat zal ik eens kiezen. Dirty girl, Killing Them Softly, Like Crazy, De Babymaker, Step Up 4. Ik heb echt geen idee waar het allemaal over gaat en welke genres het zijn.
"Kies jij maar, behalve killing them softly. Die titel staat me al niet aan", zeg ik. Harry lacht even en vindt het prima. De rij schuift snel door en we staan al gauw vooraan bij de kassa. Harry geeft door welke film, hoeveel kaartjes en betaalt, terwijl ik rustig om me heen kijk. Ik voel me een beetje bekeken door de mensen. Er wordt gefluisterd en ik voel me er niet echt prettig bij. Ik voel me onzeker en kijk snel even of m'n jurkje wel goed zit. Stel dat ze me allemaal aankijken omdat m'n jurkje omhoog gevouwen zit en ze er eronder kunnen kijken of zoiets dergelijke. Harry heeft de kaartjes gekocht en slaat een arm om me heen als we naar de donkere bioscoopzaal lopen. Meteen is het rare gevoel weer weg en voel ik me op m'n gemak bij hem. We kijken even de donkere zaal in en zien dat er in het midden ook nog een paar vrije plaatsen zijn. Daar gaan we zitten en Harry drukt me dicht tegen zich aan. Ik begraaf me in z'n trui en kijk naar het grote beeldscherm. Nu alleen nog wachten op de film.

"Wat vond je van de film?", vraagt Harry.
"Ah, wat ben jij gemeen om dat te vragen", zeg ik lachend.
"Hoezo?", vraagt hij schijnheilig.
"Omdat je me steeds afleidde", zeg ik. Harry lacht ook en slaat weer een arm om me heen terwijl we de zaal uitlopen. We moeten een trap af en komen dan weer bij de grote hal uit. "Wat vond jij dan van de film?", vraag ik nu.
"Heel interessant, vooral het 4D effect waardoor het net zo leek alsof je het echt voelde en meemaakte", zegt hij. Ik moet weer lachen en Harry geeft me een kusje. Weer dat 4D effect.
"HARRY STYLES", wordt er keihard geroepen. We draaien ons beide naar de richting waar het vandaan kwam. We zijn al halverwege de trap en ik kijk naar beneden waar heel veel mensen staan. Ze gillen en roepen allemaal naar Harry. Ik stop abrupt met lopen en Harry staat ook stil. Wat the fack is dit nou weer?
"Harry, wat is dit?", sis ik naar hem, maar hij ontwijkt mijn blik. Huh?

Woooehoooo, we hebben echt al veel kudo's. Kunnen jullie deze story vandaag nog in de top krijgen? *puppyeyes* dus kortom: RAPE THAT GREEN BUTTON
Naja, aangezien het nu toch geen zin meer heeft. Willen jullie morgen deze story allemaal een kudo geven? Dan gaan we morgen proberen in de top te komen.

Reacties (15)

 • Wavechaser

  grrrrrrrrrrr die fans ook op het verkeerde ogenblik....

  8 jaar geleden
 • xLove1D

  Spannend! Snel verder! x Kudoooo.

  9 jaar geleden
 • Boobeartje

  Ach nu denkt Yannelle WTF dan legt Harry het uit en dat wordt Yannelle heel erg boos op Harry en dan wil ze hem nooit meer zien!
  Wel grappig dat ik dat zo bedenkxD

  9 jaar geleden
 • nialldream

  Aaah zo lullig eigelijk! ;o

  Maaaar snel verder? $ xo.

  9 jaar geleden
 • OrangeRose

  meid je staat op 1!!! en terecht!
  xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen