Foto bij 28.4 Harry Styles

Ik was echt verrast hoe snel we die kudo's gisteren allemaal kregen, zou dat vandaag weer lukken? En dan misschien wel een plaatsje in de top? En dan beloof ik ook weer een extra hoofdstukje:)
xx

"HARRY STYLES! IS THAT YOUR GIRLFRIEND? ARE YOU DATING?", de paparazzi roept vanalles en dringen zich naar ons toe. Yanelle kijkt me geschrokken aan en weet half niet wat hier aan de hand is.
"HARRY! Ik vroeg wat!", zegt ze boos. Ik durf haar echt niet aan te kijken, maar ik weet dat ik moet. Ik kijk in haar ogen die vuur spuwen. Ik wil sorry zeggen, zeggen dat het me spijt, dat ik het al eerder wilde vertellen en het uitleggen, maar er komt helemaal niks uit m'n mond. Ik sta helemaal aan de grond genageld. Hoe kan dit gebeuren?
"Dan niet, Harry! Zoek het maar uit!", zegt ze boos en ze wilt weglopen. Ik pak haar arm vast en trek haar terug.
"Wacht! Ik kan het uitleggen", zeg ik snel.
"Uitleggen? Dit? Liever niet", antwoordt ze boos. Ik schud m'n hoofd. Ze moet naar me luisteren.
"Ik wilde het wel vertellen maar-", begin ik, maar ze onderbreekt me.
"JE WILDE HET WEL VERTELLEN? EN WANNEER DAN?", roept ze nog bozer. Ik wil nog wat zeggen, maar ze draait zich om en stormt de trap af. Ik kijk naar hoe ze zich tussen alle mensen door naar buiten duwt.
"YANELLE", roep ik en ik ren de trap achter haar af. Ik wil ook door de mensen heen lopen maar ze houden me tegen.
"HARRY! WHO IS SHE?" "IS SHE YOUR GIRLFRIEND?" "ARE YOU FIGHTING?" "DO YOU HATE HER?", roepen ze allemaal. Ze houden me tegen en drukken zich op me. Er worden allemaal foto's gemaakt wat me nog meer ergert.
"LEAVE ME ALONE", roep ik hard en ik duw me er door heen. Het boeit me nu absoluut niet of ik iemand pijn doe, ik moet achter Yanelle aan. Ik moet haar alles vertellen. Hoe het echt zit. Dat ik het hierna wel wilde gaan vertellen.
Ik weet me uiteindelijk te verlossen uit de massa en ren naar de uitgang waar Yanelle verdwenen is. Buiten is het al donker en regent het pijpenstelen. Ik kijk goed om me heen of ik Yanelle zie. Ik weet niet waar ze naar toe is gegaan. Recht is de parkeerplaats en links ligt aan de overkant van de weg het park. Ik besluit naar links te rennen en ik steek snel de straat over. Ik ren door het park maar ik zie geen bekend gestalte lopen, ze is nergens te bekennen. Maar ze kan echt niet ver zijn met die hoge hakken aan. Ik ren terug en zoek op de parkeerplaats. Ook niet. Godverdomme Yanelle, waar ben je. Ik ren terug naar de grote weg en zie dan in de verte een schim lopen langs de weg. Ik ren er naar toe.
"Yanelle", zeg ik. Ze stopt met lopen en draait zich langzaam om. Ze is helemaal doorweekt en kijkt me boos aan. "Het spijt me", zeg ik. Langzaam loop ik naar haar toe en pak ik haar hand vast. "Het spijt me dat ik niks gezegd heb. Ik-"
"Harry", zegt ze streng en ze trekt haar handen los uit die van mij. "Kom nu niet met lieve praatjes aan. Dat werkt niet. Je hebt me gewoon voorgelogen", zegt ze. "En niet zo'n beetje. Je hebt me keihard voorgelogen"

Reacties (14)

 • Gunderson

  boobeartje is like WOOOHOOO hij heeft het verpest!!
  en ik: Wtf?!

  6 jaar geleden
 • nialldream

  oeej!

  verder?

  9 jaar geleden
 • Boobeartje

  Jippie Harry heeft het verpest! Yeeeeey!xD

  9 jaar geleden
 • Tumblah

  was hier zo bang voor :c

  9 jaar geleden
 • iHeartNouis

  @Loe008
  Echt? JEEEEEEEJ

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen