Foto bij haar beschermengel

Deeltje speciaal voor Ariya

Op de parkeerplaats staat een glanzende motor. Opgepoetst 2e handsje, dat is duidelijk. Maar wel vet gepimpt! Daar komt Ayla aan. Het liefst zou ik snel weg willen duiken. Maar het is idioot om te denken dat ze ook maar iets ervan heeft gemerkt dat ik haar gisteren aan wou vallen. Ze is echter niet alleen. Naast haar loopt iemand, zeker meer dan 2.10 lang! Jacob! Vanuit mijn keel ontsnapt een grom. Ik sla mijn hand voor mijn mond. Is het niet ietwat vreemd als een lief klein meisje gromt? Niemand heeft het gemerkt. Gelukkig! Alhoewel... Jacob kijkt me aan. Zijn blik geeft me een schok, zo vol van haat. Ik zal nooit meer zeggen dat Edward me haat, Jacob weet volgens mij dat ik iemand wou bijten. Ayla kijkt vragend naar Jacob. Ze volgt zijn blik, naar mij. Wanneer onze ogen elkaar raken is er angst van haar gezicht af te lezen. Als ze me heeft gezien... ik sla mijn ogen neer. Uit nieuwsgierigheid kijkt ik weer op. Ayla springt achterop de motor bij Jacob. Haar armen stevig rond zijn lijf. Brutaal steekt Jacob zijn tong naar me uit. Beledigd steek ik mijn middelvinger op. Jacob lacht alleen maar. 'T is toch niet te geloven? Ik heb niets gedaan en dan is hij al zo gemeen. Goed, ik stond op het punt om mijn klasgenoot te bijten, maar ze hoort gewoon niet door de bossen te zwerven. Logisch als ik haar dan voor een dier aanzie. Dennis onderbreekt me.
"Heey, en hoe was je schooldag"
"Goed...", zeg ik.
"Kom we gaan naar huis", hij trekt me half mee. Maar ik blijf staan.
"Wat is er?", vraagt Dennis.
"Dennis, ik ga vandaag niet mee"
"Waarom niet?", vraagt hij droevig.
"Ik heb met Elo afgesproken"
"Veel plezier dan..."
"Ja, bedankt"
Beschaamd loop ik naar Elo toe. Ik heb nog nooit eerder nee tegen Dennis gezegd. Arme jongen, wat zou hij wel niet denken?
"Carmen, kom je? Ik heb er zin in!", roept Elo vrolijk.
"Ja, ik kom!", ik spring bij Elo achter op haar fiets. "Tring, tring! Hier komen twee belangrijke mensen aan!", we rijden bijna Dennis en Jasper voor de voeten.
"Oeps, sorry!", roep ik hen nog na. Jasper schudt zijn hoofd.

"Zijn Jacob en Ayla samen?", vraag ik aan Elo.
"Nee, hij wil haar enkel beschermen, denk ik"
"O, oké", het lapje biefstuk heeft een beschermengel, een waakhond.

Reacties (3)

 • nakito

  super:D

  9 jaar geleden
 • GentlePirate

  ^^
  WAAKHOND!?
  je hebt het wel over JAKE hè!!!
  MIJN JAKE...
  (puh)
  neehoor,leuk deel^^
  doooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  1 decennium geleden
 • ariya

  ik ben geen biefstuk:(;)
  najaa snel verder!!
  ik ga nu van computer af, ouders zijn aan het zeuren:(
  X

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen