Seelisch > Eyka
In verband met kleine technische problemen, even lezen graag.

Momenteel zit ik op mijn oude laptop, aangezien mijn eigenlijke laptop de geest aan het geven is. Op miraculeuze wijze deed hij er gisterenavond langer dan twintig minuten over om zichzelf uit te schakelen, waardoor ik het zelf maar deed dan. Vandaag weigerde hij om in stand-by te gaan, wat mij deed inzien dat hij gewoon muurvast stond en er niets anders opzat dan alweer zelf op de knop te drukken.
Wat heeft dit met 'Het lot' te maken?
Dat verhaal staat namelijk alleen op die laptop! Zoals ik al zei, deze is oud: een oude Word-versie, niet al te betrouwbaar gezien hij na het opstarten altijd zichzelf opnieuw opstart door een of andere foutmelding. En de vaste pc heeft ook zo zijn verhaal. Die vindt het leuk om telkens als je Word een weekje of twee maximum hebt een fout te geven met de snelkoppelingen en wat je ook doet, hij weigert het definitief op te lossen. Dus verkoos ik mijn eigen laptop, wat logisch is niet?
Nu vertrouw ik niet zo erg op USB-sticks, want in verband met school heb ik daar ook al wel drama's mee meegemaakt. Wat ik deed was mijn verhaal regelmatig doormailen naar mezelf, just in case.
And today was thé case.
Helaas was de laatste versie die ik doorgestuurd had naar mezelf al van vijf augustus geleden. En zoals jullie weten schrijf ik aan mijn voorraad verder, langzaam en naargelang mijn zin en inspiratie weliswaar. Bovendien heb ik dus ook een nieuwe epiloog geschreven. Ja, een nieuwe! De oude die ik twee jaar geleden geschreven heb, zal op een andere manier in het verhaal verwerkt worden.
Maar, ik denk dat jullie wel snappen waar ik naartoe ga met heel deze vertelling? Ik heb de afgelopen twee uur de grootste crisis sinds lange tijd gehad. Mijn laptop staat echt bijna constant muurvast en ik was zo kwaad op mezelf dat ik mijn verhaal kwijt ging zijn.
Misschien is het wel het lot, want ik heb nét de tijd gehad 'Het lot' en de nieuwe proloog op usb te zetten in de zowat tien seconden dat hij wel even wou reageren op iets. En ik heb het meteen maar doorgemaild naar mijn vier e-mailadressen. Ja, vier, just in case.

Nu klinkt heel dit verhaal overbodig, want ik heb het toch nog en alles is dus goed? Ten eerste, er zijn nog heel wat andere bestanden waar ik voor vrees en ten tweede, mijn laptop is 'my precious'. Ik overleef niet zonder een goed functionerende laptop die het aankan meer dan twee tabbladen tegelijkertijd open te hebben.
Ik weet dus niet wat er precies aan de hand is, mijn vader heeft hem zover gekregen een systeemscan te laten doen. Bijna een jaar geleden was de harde schijf al kapot en mijn vermoeden gaat jammer genoeg weer dezelfde kant uit. Waar ik nog meer voor vrees is dat het door Quizlet zelf komt. Ik heb zoals anderen vaak de melding gekregen van Firefox dat deze website onveilig is en dat het op eigen risico is als ik hier toch op zit. Hoewel het tegendeel wordt beweerd, je weet maar nooit. Want ik zit alleen maar op deze site, facebook, twitter, hotmail en tumblr. Of het ligt eraan dat ik sinds een paar dagen een nieuwe bureaubladachtergrond heb van google, maar dat gaat wel erg ver dan.

Terug naar dit verhaal:
Op deze laptop staat een oudere en niet legale versie van Word. Dus ik moet eerst mijn verhaal zien te kunnen openen hiermee. Als dat me lukt, plaats ik vanavond nog een deeltje.
Verder heb ik ook een e-mailadres aangemaakt een tijdje geleden voor het geval dat Quizlet ooit nog eens crasht (ik begin meer en meer in het lot en karma-toestanden te geloven). Het staat jullie vrij mij toe te voegen of te mailen met vragen of eender wat, zolang ik niet ondergespamt word. Het e-mailadres is '[email protected]' en behoorlijk ironisch aangezien ik gisteren mijn usernaam veranderd heb naar Eyka. Het was nogal impulsief en waarschijnlijk krijg ik er snel weer spijt van, maar het is dus de naam van mijn liefste hond!
Daarnaast heb ik ook nog maar eens een Tumblr-pagina aangemaakt, meer specifiek voor alles wat met mijn schrijven te maken heeft.
Ik heb lang genoeg geklaagd, ik verlaat jullie weer even om mijn laptop te verzorgen.
Jullie hadden vast een deeltje verwacht, maar weet dat ik nog zoveel te schrijven heb (: ! Ik ben zelfs al twee boeken over aids gaan halen in de bib. Als ik er binnenkort weer ga halen gaan ze daar vast denken dat ik het zelf heb, great.

Het spijt me, ik doe zoveel ik kan om vanavond nog een deeltje te plaatsen.
<3

Reacties (7)

 • darksunside

  dat is echt kut voor je met die pc mijn pc heeft ook altijd wel wat probleempjes met Q valt het internet steeds weg als ik iets lees of iets gaan schrijven maar je kan altijd je harde-schijf in stukken verdelen dan als je computer crasht dan wordt niet alles verwijderd maar bevoordeeld de helft dan moet je wel alles aan de goede kant opslaanxDdoe ik altijd aan de verkeerde helft maar miss is het handig voor de volgend keer
  veel succes met je computer
  (flower)

  6 jaar geleden
 • BlackLeather

  Ik heb gezien dat je al heel wat verder bent met je tumblr. Ik ben je gaan volgen!!

  6 jaar geleden
 • BlackLeather

  Die rotcomputers ook altijd! Het is dat ik niet zonder kan, anders zou ik hem allang het raam uitgesmeten hebben! Ik snap helemaal wat je bedoeld, want dit is mij ook al zovaak overkomen!! Daarom heb ik mede speciaal voor mijn verhaal ook een externe hardeschijf aangeschaft. Maar goed daar ben jij niet mee geholopen vandaag. Wat vervelend voor je en ik hoop ook van harte dat je niets kwijt raakt!! Hopelijk is hij snel weer gemaakt en kun je weer gebruik maken van je laptop!

  We snappen het echt wel als je vandaag geen deeltje meer plaatst!

  <3

  6 jaar geleden
 • Inviolable

  En ik volg je op tumblr :3
  hihi.

  6 jaar geleden
 • Inviolable

  Dat is wel echt vervelend voor je joh! Ik hoop dat je het toch nog kunt redden, zodat je niet alles kwijt bent.

  Ik zie vanzelf wel weer een deeltje verschijnen en tot die tijd wacht ik rustig af (:

  xxx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen