Foto bij I want him badly

Hee iedereen,

Zoals ik jullie nu al meerdere malen heb laten weten, verhuis ik binnenkort en heb ik jullie beloofd om voor minimaal een stukje per dag te zorgen - ik heb een aantal dagen geen internet maar kan wellicht activeren via mijn telefoon - maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken. Ik heb er nu even niet meer de puf voor en dat heeft een aantal redenen:

- Mijn zusje is gister aangereden door een scooter. Ze maakt het redelijk, maar ze kan nog geen diagnose stellen van haar zwaargekneusde knie of dat de kniebanden gescheurd zijn. verder zit ze onder de schaafwonden. Een jongen van haar school heeft haar aangereden en loopt sindsdien doodleuk te verkondigen en te lachen dat hij iemand heeft aangereden. Dus zoals je misschien wel kan verwachten, gaat dit nog wel een aardige nasleep hebben.
- Mijn kat heeft een val gemaakt, waardoor zijn knieschijf langs een ander gewricht is opgeschoten. Hij zou hier in eerste instantie volgens de dierenarts wel weer bovenop komen, maar dan hadden we al meer verbetering moeten zien. Hij doet nu helemaal niets meer en moeten hem op zijn plek voeren... Ik heb het vermoeden zoals het er nu uitziet, dat hij het niet gaat redden.
- Mijn opa heeft een onderzoek gehad en zijn longen zien er niet goed uit waardoor hij sowieso accuut moest stoppen met roken. Het is waarschijnlijk een longemfyleem (dat gaan ze nog onderzoeken) en het hangt af van de ernst daarvan hoelang hij daar mee kan leven. Maar hoe dan ook, ze weten nog helemaal niets (lekker die onzekerheid en dat afwachten...) maar we hopen maar dat het niets ernstigs is.

Ik hoop dat jullie mijn situatie snappen. Ik heb nog wel een aantal stukjes, maar niet voldoende om die hele periode te overlappen. Daarna zal ik echt wel weer voor jullie aan de slag gaan en ik hoop dat jullie vertrouwen in me hebben en jullie abo niet verwijderen.

Joanne a.k.a Lavending

Niet veel later loop ik tevreden met de autosleutels over de parkeerplaats – mijn moeder viel er volledig voor en ze gaat zelfs met het openbaar vervoer naar huis. Waarschijnlijk is ze gewoon blij dat mijn drie weken durende pestbui voorbij is. Hoe dan ook, mijn plan is geslaagd. Nu beginnen de zenuwen wel toe te slaan. Zal ik vanavond met Lucas in bed liggen? Is het eindelijk zover – nadat ik het afgelopen jaar dat geluid uit mijn zusje d’r slaapkamer heb moeten aanhoren?
Eenmaal thuis stop ik genoeg bewijs in een tas wat op een slaapfeestje kan lijken en dump het in de auto. Ik haal een borstel door mijn haar en doe wat make-up op. Mijn truttige kantooroutfit verwissel ik voor iets waar ik me veilig in voel: Mijn zwarte skinny jeans met een zwart hemdje en stoer en semi chique jasje waaronder ik mijn Vans aantrek. Ik doorloop mijn moeder haar parfumcollectie en kies er de meest sensueelste uit.
Dan besef ik me ineens dat ik vanavond misschien juist wel uit de kleren ga.
Dus trek ik mijn kleding weer uit en trek een zwart kanten BH met bijpassende slip aan. Daar gaat mijn kleding weer overeen en de rest van de tijd dooi ik met bellen naar Liza, die ik inlicht over mijn plannen.
‘Oké, maar ik kom morgenochtend even bij je langs oké? Ik moet verhaal bij je doen!’
‘Natuurlijk,’ antwoord ze ‘ik sta met smart op je te wachten.’
We nemen afscheid, waarna ik nog even in de spiegel kijk. Ik ga dit doen. Ik ga gewoon Lucas Fields verleiden!

Het blijkt dat Lucas in een zeer luxe buitenwijk woont. Het navigatiesysteem van mijn moeder geeft een grote flat aan. Ik parkeer in de garage en bel Lucas. ‘Met mij. Ik sta voor een gigantisch flatgebouw. Welke verdieping moet ik hebben?’
Hij schiet in de lach. ‘De bovenste, schoonheid.’
Ik probeer me niet af te laten leiden door dat laatste woord. ‘Oké, zie ik je zo.’
Ik loop het gebouw in en de bovenste verdieping geeft een penthouse aan. Meneer woont gewoon in een penthouse!
Eenmaal boven staat Lucas me al op te wachten. Hij draagt een donkerblauw T-shirt wat strak om zijn gespierde bovenarmen zit – en wat mijn hart sneller laat kloppen – met een spijkerbroek. ‘Welkom in mijn onderkomen.’
‘Onderkomen? Zeg maar gerust een paleis!’ Ik laat mijn ogen glijden over de strakke, toch klassieke inrichting. Hij heeft smaak, dat moet ik hem meegeven. In de woonkamer staat een gigantische, donkere hoekbank met een groot schilderij erboven, wat mij doet vermoeden dat het weleens een Picasso kan zijn. De keuken is ook groot met een glazen eettafel met donkere stoelen en in de aangrenzende ruimte staat zowat een halve bibliotheek; hij heeft het allemaal.
‘Feitelijk is het een penthouse,’ antwoord hij terwijl hij me een glas witte wijn aanbiedt.
Voorzichtig neem ik een slok, maar wil meteen de hele inhoud naar binnen werken. Dit is echt goede wijn.
‘1998, erg goed wijnjaar,’ mompelt hij en neemt me mee naar de keuken. ‘Ik heb Italiaans besteld, vind je dat lekker?’
‘Dat is toevallig een van mijn lievelingskeukens.’
Hij glimlacht. ‘Dat komt dan even goed uit.’
De keuken ziet er nog gloednieuw uit, wat me doet afvragen of hij überhaupt weleens kookt, of alleen luxe restaurants aan zijn huis laat bezorgen.
Lucas schept wat spaghetti alla olio op mijn bord en schuift mijn stoel aan, waarna hij tegenover me gaat zitten.
‘Je hebt een erg mooi huis, leuk ingericht,’ begin ik.
Hij glimlacht. ‘Dankjewel, Julia.’
Zwijgend eten we verder. Ik vind het een beetje lastig, want, wat valt er op dit moment te zeggen? Ik kan moeilijk gaan zeggen dat we nu weleens mogen beginnen met de seks. Alleen al die gedachte laat mijn hoofd roodaanlopen. Blijkbaar merkt Lucas iets en richt zijn hoofd naar het mijne en zoent me op de meest sensuele manier die ik ooit heb meegemaakt. Allemachtig, nu wil ik hem alleen maar meer!

Reacties (16)

 • SuperrCarrot

  Ik snap volkomen dat je hoofd niet helemaal staat naar schrijven, of dat het gewoon niet kan door dat vervelende gebrek aan internet...
  Heel veel sterke met je opa, zus en kat
  Ik lees snel verder:)

  7 jaar geleden
 • DreamerN

  Veel sterkte !(flower)
  En mijn abo hou je ook echt hoor, ik kan Lucas toch niet zomaar vergeten ?;)(H)this story.

  7 jaar geleden
 • Rembrandt

  Wow,je hebt een hectisch leven. Ik wens je succes met het verhuizen en beterschap voor je zusje,opa en kat. ^^

  7 jaar geleden
 • KeyKey4

  Sppr mooi geschreven
  kben denk ik een beetje verslaafd:S
  nieuwe kudo+abo(L)
  Xx
  ps. veel sterkte(flower)

  7 jaar geleden
 • NicoleStyles

  OMG poor you en beterschap aan je zusje en kat en opa!
  tuurlijk abo houden!
  veel sterkte!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen