Foto bij 137. || Rainbows || 16 +

Im glad you guys liked it(H)

"Hoe heb je dat nou weer voor elkaar gekregen?!" riep hij lichtelijk geïrriteerd doordat ik niet meteen alles vertelde. Ik wende mijn blik af van zijn voeten en keek hem schuldig aan. Okè, het was nu of nooit. Ik drukte ruw mijn lippen op de zijne en hij protesteerde even, maar al gouw leek het hem allemaal niks meer te schelen. Hij zoende me terug en duwde me zachtjes achter over op het bed. Ik probeerde mijn enkel goed te leggen zodat ik er even geen last van zou hebben. "Jus?" fluisterde ik half kreunend toen Justin mijn lippen verliet om mijn trui uit te trekken. "Ja?" zei hij en gooide soepeltjes mijn trui weg.
Alleen gooide hij net de verkeerde kant op... Mijn trui viel uit het raam de duisternis in. "Godver..." vloekte Justin en kroop van me af om naar het raam te lopen. Bij het raam tuurde hij naar beneden, maar leek mijn trui niet te zien. Ik hinkte naar hem toe en legde mijn lippen in zijn nek. "Laat maar zitten..." fluisterde ik in zijn oor en nam de rand van zijn shirt beet. Waarom droeg hij een shirt?! Oh wacht, misschien had hij het koud gehad. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd en gooide hem op de stoel, die in een hoekje stond. Justin draaide zich weer naar me om en grijnsde breed. Hij zette zijn handen tegen mijn schouders en liet me achteruit terug naar het bed lopen. Of nee, strompelen was een beter woord.
Eenmaal weer op het bed beland waren zijn lippen overal. "Heb je die blauwe plekken ook van het raam?" vroeg hij en gaf op elke blauwe plek een kus. Het kietelde.
"Denk t' ." fluisterde ik genietend. Ik sloot mijn ogen voor eventjes. Justin legde plots zijn hand bovenop mijn geslachtsdeel en ik hapte naar adem. "OH MY GOD! IK VOEL HEM GROEIEN!"
Riep hij grijnzend. Ik bromde wat onverstaanbaars. "Komt omdat ik zo sexy ben hè?" raadde Justin met een knipoog. Ik was niet in staat te antwoorden, aangezien zijn hand nog altijd op dat plekje lag.

Reacties (11)

 • ChestHair

  we're perving again..

  7 jaar geleden
 • stupidOTP

  Asdfghjkl Asdfghjkl Asdfghjkl

  7 jaar geleden
 • Perv

  PUUUUUUUUUUUUURN AAH ik voel het groeien

  7 jaar geleden
 • KIMJIWON

  Huuuuu AFVJGJVVJKFD

  MY SEXUAL FRUSTRATIONSSSSS

  Xxxx

  7 jaar geleden
 • philtatos

  POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORN

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen