Foto bij 142. || Rainbows ||

mwaha lol, hier weer een chappie voor mn heersbeestjes!(H)
en omg, hier zijn overal heel veel lieveheersbeestjes, en ze hebben ALLEMAAL 7 stippen... vet awesome is dat!(cool)

Ik gromde geïrriteerd iets waarvan ik zelf niet eens wist wat het was. Ik denk gewoon een grom van frustratie. Ik strompelde naar de andere kant van de zolder en raapte mijn broek en boxer op van de grond. Jak, vandaag maar es schone boxers kopen. Of deze in de was stoppen...
WAT WAS IK TOCH WEER SLIM! Ik begon te grijnzen en trok mijn broek aan. Maar mijn boxer niet. Ah gadver, dit zat zo niet lekker... Ik snap dat de mens ondergoed heeft uitgevonden. Ik trok een shirt van Justin aan en ging de trap met moeite naar beneden. Ik kwam op de overloop uit en ging de badkamer in. Achter me deed ik de deur op slot en trok meteen mijn kleding uit. Ik stopte alles in de wasmachine die in de hoek van de badkamer stond, zette hem aan en stapte zelf onder de douche. De vloer van de douchecabine was nog nat, dus waarschijnlijk had 1 van de jongens vanmorgen al gedoucht. Ik draaide de knop van de douche open en slaakte een kreet toen het water ijskoud was. Gelukkig werd het al gouw lekker warm en spoelde ik me helemaal af. Toen ik daarmee klaar was draaide ik de kraan weer uit en kwam onder de douche vandaan. Ik pakte een handdoek en sloeg die om mijn naakte lichaam heen, en droogde me af. Daarna was het wachten geblazen.
Na ongeveer tien minuten waren mijn kleren+Justin's shirt schoon. Maar nog wel kletsnat... Ik stopte ze zuchtend in de droger en wachtte weer tien minuten. Toen haalde ik ze eruit en trok ze aan. Mijn hele lichaam werd verwarmd door de nog warme kleding. Vooral mijn boxer was heerlijk lekker warm. Ik kamde mijn haar met de kam die op de wastafel lag. Vet lol, eerst stekels, dan een hanenkam. Ik lachte me dood toen ik een nette scheiding kamde in mijn haar. Na wat geklier deed ik mijn haar normaal warrig en ging de badkamer uit. Ik ging de trap af en liep rechtstreeks door naar de keuken.

Reacties (6)

 • Appelpudding

  Lol Niall ik lach je uittoe ;D

  7 jaar geleden
 • stupidOTP

  Niall heeft lonely funxD
  hij lijkt wel op mijn...
  ik heb gisteren trouwens een heersbeestje uit school gered(yeah)
  xx
  Anna-heersbeestje

  7 jaar geleden
 • Perv

  AWESOME

  7 jaar geleden
 • xSinaasappel

  HAHHAHA

  7 jaar geleden
 • Triplet

  Hahahah genius, Niall.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen