Foto bij 29.1 Yanelle Hale

Ik heb gisteren geen hoofdstuk geschreven omdat ik geen tijd had en ik niet veel wist te bedenken, maar daarom krijgen jullie vandaag een extra lang hoofdstukje

Ik word wakker met bonkende koppijn en staar naar het plafond. Wat een vreselijke nacht gisteren. Ik draai me om en strek m'n arm uit naar m'n mobiel op m'n nachtkastje. Ik heb helemaal geen zin om op m'n mobiel te kijken, maar ik doe het toch. Ik heb hartstikke veel gemiste oproepen van Harry, maar ik negeer ze. Ik kijk wel naar het whatsapp bericht van Alyssa.
YANELLE WHAT THE FACK IS DIT ALLEMAAL?
Ik zucht en laat me weer vallen op m'n bed. Ik hoor dat m'n ringtone afgaat. Snel grijp ik weer naar m'n mobiel. 'Harry calling' staat er op het schermpje. Ik druk op het rode telefoontje en leg m'n mobiel weer naast me neer. Nog geen tien seconde later gaat m'n ringtone weer af. GODVERDOMME KLOOTZAK. Ik trek ruw de achterkant er vanaf en ruk de accu eruit. Dan gooi ik m'n accu en mobiel allebei op de grond. Ik ben zo kwaad op hem. Ik bijt zo hard op m'n lip dat ik even later het bloed proef. Shit, dat doet pijn. Ik sta vermoeid op uit bed en geef dan uit frustratie een harde schop tegen de deur. Dan laat ik me tegen de muur naar beneden zakken en barst in huilen uit. Ik hoor zware voetstappen op de trap en m'n deur vliegt open.
"VIND JE DAT NOG NOR-", roept Mason kwaad, maar hij stopt plots. "Yanelle?". Ik voel z'n armen om me heen slaan. "Wat is er?", vraagt hij bezorgd. Ik snik nog een keer en begraaf m'n gezicht in z'n trui. "Harry?", vraagt Mason zacht. Ik kijk op en bijt op m'n lip. "Ja, dus", concludeert hij. Ik knik licht en Mason omhelst me weer. "Klootzak", hoor ik hem fluisteren. Ik voel weer tranen opkomen en ik laat ze gewoon gaan, ik kan ze echt niet meer binnenhouden. Ik voel me zo verraden.

"IK GA NU NAAR HEM TOE. DIE HUFTER KRIJGT HIE-"
"Mason, alsjeblieft", zeg ik. Hij kijkt me verbaasd aan. "Doe maar niet. Dat heeft geen zin. Ik wil niks meer met hem te maken hebben".
"Dus je laat hem zomaar gaan? Ik laat echt niet toe dat iemand jou zo'n pijn doet hoor", zegt Mason beschermend. Ondanks alles verschijnt er een glimlach op m'n gezicht. Het is lief dat hij zo beschermend over me is. "Wat?"
"Je bent de beste broer", zeg ik en ik geef hem weer een knuffel. Dan gaat de bel. Ik wil opstaan, maar Mason houdt me tegen.
"Ik ga wel", zegt hij en hij verdwijnt. Een minuut later komt Alyssa m'n kamer binnen gestormt.
"WAT IS DIT?", roept ze en ze smijt een tijdschrift op m'n bed. Ik kijk haar verbaasd aan en dan kijk ik naar het tijdschrift.
ONE DIRECTION-LID HARRY STYLES BREEKT HARTEN VAN MILJOENEN MEISJES INCLUSIEF Z'N VRIENDIN
Eronder staat een foto van Harry en mij op de trap in de bioscoop.
"Één: Waarom weet ik niet dat hij beroemd is? En twee: Waarom hartgebroken?", vraagt ze boos. Ik ben stil. Ze heeft echt geen idee van wat er gebeurd is en wordt nu boos op mij. Nog beter. "Is One Direction niet dat bandje waar die meiden op onze school fan van zijn?", vraagt ze. Ik knik voorzichtig. "En waarom vertel je mij dan niks?", vraagt Alyssa verontwaardigd.
"OMDAT IK ER GISTERAVOND PAS ACHTER KWAM. HIJ HEEFT MIJ OOK NIKS VERTELD, JA", roep ik boos terug. Ik zie Alyssa's gezicht betrekken en bedenk dat ik een beetje erg tegen haar uitgevallen ben. "Sorry"
"Is niet erg, maar wat is er gebeurd? Heeft hij je echt niks verteld?", vraagt ze. Ik schud m'n hoofd. Weer leg ik de hele situatie uit. Ik besluit dat het de laatste keer is, ik heb geen zin om het twintig keer uit te leggen.

"WAT? HOE DURFT HIJ JE ZO TE BEHANDELEN?", roept Alyssa. Ze springt op en wilt weg lopen.
"Ali, wat ga je doen?", vraag ik.
"NAAR HEM TOE, WAT DENK JE?", roept ze. Ik wil protesteren, maar dan gaat m'n mobiel weer af.
"ROT OP", roep ik ernaar.
"Harry?", vraagt Alyssa die weer terug komt.
"Ja, als je hele ochtend en nacht", zeg ik zuchtend. Ik laat me naar achter vallen op m'n bed en laat m'n mobiel afgaan.
"Laat mij maar", zegt Alyssa. Ze pakt m'n mobiel van de grond en kijkt erop. "Het is niet Harry"
"Wie dan?", vraag ik verbaasd en ik ga rechtop zitten.
"Een onbekend nummer", zegt ze. Ik kijk haar vragend aan en ze overhandigt mij m'n mobiel. Ik neem op.
"Met Yanelle Hale", zeg ik.
"Ja, met Robert Paul van Harper's Bazaar"

Reacties (14)

 • elinehayne

  owwh wat zielig allemaal!
  wel een heel goed verhaal!
  ga je snel weer verder?
  pleaseee:$

  9 jaar geleden
 • lalalia

  oooeeee spannend!! ze is vast aangenomen voor 1 van dr stages!!! ze moeten wel echt weer bij elkaar komen! x

  9 jaar geleden
 • abbeydawn

  snel verder:)

  9 jaar geleden
 • simplyme

  komen ze please weer bij elkaar????
  nice nice!!

  9 jaar geleden
 • Simplex

  Snel verder! Echt een top verhaal!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen