Foto bij One

Mensjes, ik wil graag reactietjes zien! ik activeer nu een paar (ik kon het niet laten). Maar daarna w8 ik ff hoor, tot de reactietjes komen. xoxox MY

"Hahahahah"
"Hahahahah" *Boer*
"Gnurr Gnurr" Lopen wat dronken jongens half 12 op straat.
"Iew." Fluistert Grace naast me. Ik wist dat t niet zo slim was om zo laat op zaterdag avond over straat te lopen, al helemaal niet vlak bij het centrum. "Inderdaad, gatsie hoe dronken kun je trouwens zijn?"
"HE! Moet je kijken jongens, gnurr gnurr. We zijn er 2 vergeten! Gnur!"
"Hahahahah"
"Hahahahah, kom!" Roept de jongen met wat langer blond haar naar de anderen. "We pakken ze!"
Ze rennen over de straat naar ons toe. We hadden weg moeten rennen toen het nog kon maar ik ben verstijfd.
"Hahahah, he meiden!" Begint dwe bruinharige gnurr jongen terwijl een arm om Grace's schouder slaat. "Blijf van me af mr. Gnurr." Roept Grace, ze is altijd al dapper geweest in dingen zeggen, in tegenstelling tot mij. Ik ben niet dapper, ik durf nooit iets te zeggen en ben ang voor nieuwe dingen. Grace houdt daarentegen echt van uitdagingen en spanning.
"Oehoehoe! Horen jullie dat jongens! Gnurr Gnurr Dit wordt spannend, eens kijken hoe goed dit meisje is in..." Mr. Gnurr tuit zijn lippen en begint kusgeluidjes te maken. "Hahahahah" Bulderen de andere twee jongens. 1, met de capuchon van zijn sweater over zijn hoofd, begint wat aan mijn schirtje te trekken en lacht weer. "En deze dan?" Huh, zijn stem komt me erg bekent voor. Ik, na de hele tijd verstijfd te zijn, kom weer bij zinnen en ik sla zijn hand weg. "Blijf van me af!" Wauw, het dapperste wat ik ooit heb gezegt, je begrijpt dus wel dat ik totaal niet dapper ben.
"Gnurr gnurr," Mr. Gnurr komt nu naar mij toe. "Je hebt gelijk man! Wuhahahahah" Hij pakt nu ook mijn shirtje en trekt hem omlaag, ik had dus niet zo'n los shirt aan moeten trekken. "Blijf van me af vieze..."
Verder kom en durf ik niet (, k ben al zoo verbaast dat ik zover kom.) want mr. Gnurr heeft voor dat ik het weet een mes ergens vandaan gehaalt en houdt die nu voor mijn hals. "Ook zo'n 'dapper' meisje," Fluistert hij maar wel zo hard dat de anderen het verstaan want ze bulderen weer van het lachen. "Werk gewoon mee schat! Je kan zeker wel bedenken wat er anders zal gebeuren, of niet soms?" Omg, ik ben echt nog nooit ZO bang geweest, mean. "Gnurr gnurr gnurr!" Hij haalt zijn mes weg en laat mijn shirt zo naar beneden glijden, dan voel ik dat iemand achter me mijn bh-bandje losmaakt, wat makkelijk is aangezien ik weer verstijfd ben van de angst.
Daar sta ik dan, spiernaakt tussen een paar dronken jongens.
Dan trekken ze Grace er ook bij. Verder weet ik niet meer wat er gebeurd, ik hoor afentoe nog gelach en gegnurr en voel vanalles op nogal gevoelige plekken.
Ik ben nog verstijfd, tot er een zware stem weerklinkt, de 3 dronken jongens draaien zich met een ruk om en rennen zo snel mogelijk weg, de Sweater draait zijn hoofd nog om, ZO dat ik zijn gezicht zie in het lantaarnlicht.
Bieber.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen