Mila Benson

Wat verbaasd loop ik naar mijn vriendinnen toe die buiten op me aan het wachten zijn. 'Zo, en wie was dat? Is der iets gebeurd gister op dat feestje van je?'. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik Jill aan, en schud mijn hoofd. 'Nee, ik ken die hele jongen niet'.
Direct begint ze te grijnzen. 'Je moet hem leren kennen. Oh Mila het wordt echt tijd voor een vriendje, en hij is super knap'. Ik schoot in de lach en haak mijn arm in de hare. 'Als je het niet erg vind wil ik gewoon naar mijn kamer'. We zeggen de andere meiden gedag, en gaan richting ons gebouw.
Meerdere studenten verbleven hier, en deelden kamers. Ik deelde er een met Jill, wat ongelofelijk gezellig was. Ze kletste vrijwel altijd de oren van mijn hoofd af. Niet dat het iets slechts was.
Vermoeid laat ik me op bed vallen, en kijk naar het witte plafond boven ons. 'Wat wilde die jongen eigenlijk van je?'. Ik draai mijn hoofd haar kant op, en zie hoe ze wat jurkjes voor zich houd. 'Geen idee, hij zei dat hij me kende. Toen ik zei dat ik hem níet kende, leek hij nogal, verbaasd?'. Ze grijnst en draait zich naar me toe. 'Wie weet hebben jullie gister avond ontzettend lekkere se-'. 'Shut up Jill'. Ze lacht en steekt onschuldig haar handen de lucht in.
'Kan toch, het feest van Melani was hét moment geweest voor je'. Ik zucht en rol op mijn buik. 'Je weet best dat ik niet met de eerste de beste het bed in duik'. Ze knikt instemmend.
'Maar waar moet hij je anders van kennen?'. Ik haal mijn schouders op en kijk bedenkelijk de kamer rond. 'Misschien zijn jullie jeugd vrienden?'. Ik schud mijn hoofd. 'Mijn geheugen is prima, jij weet net zo goed als mij dat ik alles onthoud'. Ze knikt instemmend en verwisselt haar kleding voor een simpel jurkje.
Zodra mijn blik op de klok valt ga ik gauw recht zitten. 'Shit, bijna te laat voor werk'. Al lachend kijkt Jill toe hoe ik me omkleed voor werk. Vervolgens pak ik mijn telefoon en sleutels, en loop naar buiten. 'Tot vanavond!'. 'Zie je vanavond honey!'.
Al gauw sta ik buiten, waar regen druppels op mijn haar neerkomen. Met een zucht open ik de paraplu die ik mee had genomen, en open hem gauw. Met snelle passen loop ik richting mijn werk, dat gelukkig maar een paar straten verderop lag.
Na een aantal minuten lopen kom ik aan, en open de deur. Het was al behoorlijk druk gezien het tijdstip. Vele mensen zaten aan een koffie of thee. Ook viel het me op dat de mokken weer gevuld waren met chocomel. 'Hey Mila! Laat me raden, je had haast?'. Verbaasd kijk ik haar aan, waarna ze naar mijn shirt wijst, die half in mijn broek zit, half eruit. Ik lach en knik instemmend.
Gauw haal ik hem eruit, en loop zo door de keuken in. Nadat ik mijn haar op een staart heb gedaan, en ben ingecheckt, pak ik twee borden, en loop ermee het restaurant in. Laat het werken maar beginnen.

Misschien niet het meest geweldige stukje, maar wel het eerste Mila point of view (:

Reacties (4)

 • Things

  @Lasontario STOM VAN MIJ, je hebt gelijk! haha domme ik. Thank youuuu x

  8 jaar geleden
 • Kaysh

  JUSTIN MOET LANGSKOMEN;D

  8 jaar geleden
 • iBiebersGirl

  Super <33
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden
 • Boobs

  hihi, uhm.. in de titel: Jason McCan, maar Jason McCann < haha.
  Sadddd dat mila niet weet over het verleden. :x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen